Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben aşılamayı dün yaptırmış olmama rağmen doktor 23 ağustosta belli olur dedi.senin kesinlikle belli olur canım.

kuzunaz canım ben 27 yaşındayım ve problemim pko.tabloda değiştirirsin diye yazdım.bu arada inşallah lover ın testi yanlıştır.ama doğru olsa bile dünyanın sonu değil.lover unutma ki 2.aşılamanın tutma şansı daha yüksek.yanlış hatırlamıyorsam simgenin de ikinciydi.

canım bizim her şer gibi gördüğümüzde bir hayır her hayır gibi gördüğümüzdede bir şer varmış bu sana üzücü bir haber gibi gelmş inşallah bundadad bi hayır v e hikmet vardır birde bakmışsın bu ay kendiliginden tutmuş böyle olan çookk bir çok kişiden okudum canikomm:CüvCüvlumunekankayizsmile:ecrin_bebek:bilmiyorumkismile

ben aşılamayı dün yaptırmış olmama rağmen doktor 23 ağustosta belli olur dedi.senin kesinlikle belli olur canım.

ayy ya canım inşallah öyle olur dedigin gibi ogün sonucu hayırlı bişekilde almamızı nasip etsin rabbim sen nasılsın agrıların varmı bende ara ara oluyor kasıgımda çok şiddeti kalmadı dr bana umut verdide yinede kendimi fazla umutlandırıp kaptırmak istemiyorum geçen defa denememizde dr bana pek umut vermemşti ben kendi kendime gelin güvey oldum derler ya öyle oldu ve tutmadı bu dafa pek kaptırmamaya çalışıyorum kendimi ..

evet canım vardır bundada bi hayır :Saruboceq: ay inşallah bakalım artık

canım benim de normalde yumurtam soldaydı.ama sağ tarafım ağrıyor ve bazen çok şiddetli belim ağrıyor.öyle bir duruma geldik ki ağrılardan belirti çıkarmaya başladık.Allah yardımcımız olsun:))

senin tek bir yumurtanmı var şekerim benimki bir taneydi oda soldaydı ama sag tarafım agrıyordu bugün hayret soldada agrı hissettimm ama artık allaha bıraktım aklıma pek getirmemeye çalışıyorum .:1hug:

günaydın kızlaarrrrr uyuyorsunuz heralde benim cadı kızım beni erkenden uyandırıyor bir daha yatırmıyor sizlerinde yatacagı şurda bebişleriniz olana kadar tadını çıkarım kızım oldu olalı dogru düzgün uykum yok ama allah yanımdan eksik etmesin sizinbebeşlerinizde olsunda sizde uyuyamıyasınız emiiii :)))))

Herkese mrb arkadaşlar. Lover çok erken yaptırmışsın testini hemen umudunu kaybetme hem karın ağrıları hamilelik belirtisi sakın ilaç falan alma olmadı diye

Ya değerim düşersü diye korkuorum o kadar sevindik bide olumsuz olursa çok kötü olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…