lover canım miss dogru söylüyor hemen kis falan diyede yorumlama bende kis oldu diye üzülüp dr gittigimde hamile oldugumu ögrenmştim erken yapmışsın bekle ben o tek çizgiyi görmemek için o test yapmayı düşünmüyorum evleneli 5 sene bitecek bu ay daha ben 2 çizgi göremedim benim adet tarihimayın 28 ne ama evlilik yıldönümümüzde 27 sine kanda belli olurmu sizce tek çizgiden nefret ettigim için yapmak istemiyorum dr bana 5 günün geçerse gel dedi çatlatma ignemi vurulalı bugün 7. günü kızlar bana akıl verin bi
sorma canım ya dün gece diş ağrısından duramadım bugünde doktora gittim 20lik diş çıkarıyomuşum iltahap yapmış ilaç verdi bitince alıcak dişi tamda aşılama üstü hiç iyi olmadı doktorumu aradım söledim antibiyotik verdi bi zaraı olurmu diye etkiler dedi galiba bu ay yattı bizim aşılama işi ona üzldüm:gitme:
ben aşılamayı dün yaptırmış olmama rağmen doktor 23 ağustosta belli olur dedi.senin kesinlikle belli olur canım.
canım bizim her şer gibi gördüğümüzde bir hayır her hayır gibi gördüğümüzdede bir şer varmış bu sana üzücü bir haber gibi gelmş inşallah bundadad bi hayır v e hikmet vardır birde bakmışsın bu ay kendiliginden tutmuş böyle olan çookk bir çok kişiden okudum canikomm:CüvCüvlumunekankayizsmile:ecrin_bebek: bilmiyorumkismile
ayy ya canım inşallah öyle olur dedigin gibi ogün sonucu hayırlı bişekilde almamızı nasip etsin rabbim sen nasılsın agrıların varmı bende ara ara oluyor kasıgımda çok şiddeti kalmadı dr bana umut verdide yinede kendimi fazla umutlandırıp kaptırmak istemiyorum geçen defa denememizde dr bana pek umut vermemşti ben kendi kendime gelin güvey oldum derler ya öyle oldu ve tutmadı bu dafa pek kaptırmamaya çalışıyorum kendimi ..
canım benim de normalde yumurtam soldaydı.ama sağ tarafım ağrıyor ve bazen çok şiddetli belim ağrıyor.öyle bir duruma geldik ki ağrılardan belirti çıkarmaya başladık.Allah yardımcımız olsun:))
kızlar slm benimde yarın aşılamam olucak çok heyecanlıyım
ay ışıgı hayırlısıyla tutar inşallah canım güzel haber verirsin inşallah sonucunda bize sana bol sans iyi gecelerrrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?