Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
81.76 değer olarak düşük değil dimi

bilmiyorum ki canım ben kızımda kan tahlili yaptırmadım odegerlerle ilgili pek bilgim yok şekerim sıkma canını her hamşle kalanın illede biyerleri agrıyacak diyede bişey yoktur böyle düşünme her bünye farklıdır

Selam kızlar,
tahlil sonucum negatif,
doktorumda hastaneden ayrılmış temelli
hem doktorsuz hem bebişsiz kalmışım,
dualarım diğer bekleyen adaylar için inşallah,
bu ay bidaha deneyemeyeceğim muhtemelen çünkü doktor bulmam gerekiyor acilen
gitgide daralıyorum sanki
öyle üzgünüm ki şuan kelimeler yetersiz kalıyor benim için

Gamzeelif çok üzüldüm ya hemen umudunu yitirme bi dahakine olur. Allah tan ümit kesilmez.

herşeyin hayırlısını istemek lazım gamzelif,
cümlemiz hakkında hayırlısı olsun. doktorun ayrılmış demek , belki daha iyi bir doktoır bulursunuz. kaçıncı aşılamandı bu, tüp bebek düşünmüyormusunuz. eğer sağlık güvencen varsa ve 2 aşılama yaptırdıysan bildiğim kadarıyla tüp bebeği ödüyor devlet. ben öyle yapıcam şahsen, haftaya belli olacak test sonucu. bu sefer de tutmazsa tüp bebek deneyeceğim ben.

Sağol bitanem, ilk aşılamamdı,
belkide.. dediğin gibi daha iyi doktorlar vardır elbet,
araştırıcam bakalım
derman nerdeyse hangisindeyse deneyeceğiz,
çalışıyorum canım ben çok şükür var sağlık güvencemiz,
tüp bebek hakkında pek bilgim yok, onuda araştırırım bak bilmiyordum devlet nezaman
kaçıncıdan sonra destek oluyor,
doktor bulayımda önce hepsini birden araştırıcam arkadaşım, seninkide hayırlı olsun inşallah, bu mübarek günlerde dualarım sizlerle

üzüldüm canım yaa. ikimizede uğurlu gelmedi 13 ağustos.
ben bayramdan sonra yine aşılama düşünüyorum.
Allahım tez zamanda hayırlı sağluk lı evlatlar bize de versin, göbüşümüzü doldursun.
kanlı akıntım var benim ama hala adet olmuş değilim tam anlamıyla.
kan testi ve idrar negatif.

sen adet oldun mu?

canım seni merak edip girdim inan topiğe bugün kontrole gittim sonra işe dönmedim eev geldim yattım ama şimdi seni merak ettiğim için girdim ve çok üzüldüm inan çok üzüldüm rabbim bidaha yaşatmasın bu topikte bu olumsuzlukları ...

Adet olmadım henüz tatlım progestan kullanıyordum ya artık sonuçtan sonra içmicem birkaç güne kadar olurum sanırım,
bende en erken bayramdan sonra olmayı düşünürüm çünkü hali hazırda doktorum temelli gitmiş buralardan, yolu açık, şansı bol olsun, onun kadar inanacağım doktor bulurum inşallah en kısa zamanda,
Belki bayramdan sonra kavuşuruz kader arkadaşım inşallah hayırlısıyla,

amin canım amin,
2 şok birden yaşadım bugün işte kısmet, tek başımaydım zaten bide hastanede,
ağlamaktan içim çıktı,
neyapalım yine deneyeceğiz, kavuşacağımız gün bayramımız olacak,
sabır ediyoruz edeceğiz, analık bakın daha başa gelmeden nekadar zor,
olsun heyecanı bile güzeldi
senin nasıl geçti kontrolun, ben işteyim hala, hiç olmadı burada soru soran yok,
eve kadar hazmederiz hepimiz nasılsa diye düşündüm.
Sizinle dertleşiyorum işte neyapayım,
Başına gelmeyen bilmiyor arkadaş,
Kim olduğu önemli değil konuşup duruyolar o bile sinirimi bozuyo
Akşama kadar yatışır herkes :)))

gamzeelif canım o kadar üzülme bak benimde ilk aşılamam tutmamıştı senin gibi kendimi mahfettim sonra 3 ay ara verdim kafamı topladım bu aşılamamda fazla takmadım kendi kendime allah verirse olur herşeyin hayırlısı dedim hiç olmıcak diye bişey yok ya millet 50 sinden sonra tedavi görüyo. umudunu yitirme ve bi daha ki aşılamana kafanı topla. mübarek günlerde çok dua et. ben günde 707 kere ya varis okudum. salatı tefriciye okudum sende oku bak kabul eder allah dualarını.

hem cnm ben doktora gittiğimde benden önceki hasta ağlaya ağlaya çıktı odadan karnı burnundaydı. 8 aylık hamileymiş ve bebeğini kaybettiğini öğrenmiş. allah her zaman hayırlısını versin. sağlıklı sihhatli versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…