Adet olmadım henüz tatlım progestan kullanıyordum ya artık sonuçtan sonra içmicem birkaç güne kadar olurum sanırım,
bende en erken bayramdan sonra olmayı düşünürüm çünkü hali hazırda doktorum temelli gitmiş buralardan, yolu açık, şansı bol olsun, onun kadar inanacağım doktor bulurum inşallah en kısa zamanda,
Belki bayramdan sonra kavuşuruz kader arkadaşım inşallah hayırlısıyla,
hem cnm ben doktora gittiğimde benden önceki hasta ağlaya ağlaya çıktı odadan karnı burnundaydı. 8 aylık hamileymiş ve bebeğini kaybettiğini öğrenmiş. allah her zaman hayırlısını versin. sağlıklı sihhatli versin.
Adet olmadım henüz tatlım progestan kullanıyordum ya artık sonuçtan sonra içmicem birkaç güne kadar olurum sanırım,
bende en erken bayramdan sonra olmayı düşünürüm çünkü hali hazırda doktorum temelli gitmiş buralardan, yolu açık, şansı bol olsun, onun kadar inanacağım doktor bulurum inşallah en kısa zamanda,
Belki bayramdan sonra kavuşuruz kader arkadaşım inşallah hayırlısıyla,
dün doktora gittim 3 yumurtam oluşmuş bugun 12.günüm dün gece pregnyl yaptırdım 23de yarın aşılamam yapılacak eşimde 17 milyon sperm var gebe kalma olasılığım nedir?
dün doktora gittim 3 yumurtam oluşmuş bugun 12.günüm dün gece pregnyl yaptırdım 23de yarın aşılamam yapılacak eşimde 17 milyon sperm var gebe kalma olasılığım nedir?
Selam kızlar,
tahlil sonucum negatif,
doktorumda hastaneden ayrılmış temelli
hem doktorsuz hem bebişsiz kalmışım,
dualarım diğer bekleyen adaylar için inşallah,
bu ay bidaha deneyemeyeceğim muhtemelen çünkü doktor bulmam gerekiyor acilen
gitgide daralıyorum sanki
öyle üzgünüm ki şuan kelimeler yetersiz kalıyor benim için
canım üzülme inşallah kendiliginden olur birde bitkisel denesen ibrahim saraçoglunun stesinden okuyup uyglasan tüp bebeklerle bile tutturamayanlar btkilerle tutturuyorlar araştır oku bi bu yolu kullanıp hamile kalanları bu defa tutmazsa bende bitkisel denicem geri tedaviye başlamıcam vucudumuz ilaçların etkisiyle daha beter oluyor vucudu dinlerdinmek içinde biraz ara vermek iyidir
Ben geldiiiim
Ay allah korusun karnı burnunda yazık biz olmayan için bile ne hale geliyoruz haklısın,
Amin tabi başta allah hayırlısını versin, sağlıklısını, uzun ömürlüsünü versin,
geç olsun hayırlı olsun,
da biliyorsun umut işte hayal kırıklığıda eklenince bi an çöküyor insan,
geçecek tabiki
kavuşucaz inanıyorum ben caı-ı gönülden
dediğin duaları bende okuyacağım arkadaşım
ediyordum zaten bide bunları ekleyeyim
dualarla getiricez meleklerimizi inşallah...
hoşgeldin bizim bitanecik anne adayımız,
nasıl gidiyo hamilelik. Bulantıların falan başladı mı. Doktora gittiniz mi tekrar. Aman iyi bak kendine aşılama ile hamile kalanlar daha fazla dikkat etmeliymiş ilk aylarda. Bence oruç da tutma. Peki doktor düşük tehlikesine karşı ilaç, fitil ya da jel verdi mi. Rahim duvarı kalınlığına falan baktı mı doktor.
Haklısın evet onları denemekte geçti aklımdan bir araştırayımda
paylaşırım diğer arkadaşlar içinde bakalım
sağol canım çok sağol
canım oku araştır ben okudum inan hemen uygulayasım geldi tüp bebekle boş dönenler bitki içtikten sonra kendiliginden düşünsene ilaçların yan etkileri bizi kıvrandırııyor onda öyle bişeyde yok benimde tutmazsa denicem gelecek ayy hemen 2 aşılamaya geçme bencee nekadar acele edersen okadar zorlaşıyor sanki yaaa ben birde bundan 6 önce denemiştim olmadı bitkilere başlayacaktım ki beni böbrek hastalıgı yakaladı şimdi benim sol böbregim yüzde 25 çalışıyor iyce araştırmadan her bitkiyi kullanmam böbregime zararmış yoksa ben şimdiye çoktan o bitkilere başlamıştım bence dene belki şifan onlardadır hadi canım agladım diyerekte bzide üzmee bende çokk gözyaşları dökmüştüş boşa dökmüşüm yaa bak rabbim verdiii sadece bizden sabır istiyor iştee.çok yazdım.. k.b canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?