Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı olsun gamzelif,
böyle üzücü haberler alınca inan biz de çok üzülüyoruz. bu ay simge yüzümüzü güldürmüştü ne güzel. ben de çok umutsuuzm bu ay, sanırım ben de adet olucam, adet belirtileri başladı. artık hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.

Ay allah korusun karnı burnunda yazık biz olmayan için bile ne hale geliyoruz haklısın,
Amin tabi başta allah hayırlısını versin, sağlıklısını, uzun ömürlüsünü versin,
geç olsun hayırlı olsun,
da biliyorsun umut işte hayal kırıklığıda eklenince bi an çöküyor insan,
geçecek tabiki
kavuşucaz inanıyorum ben caı-ı gönülden
dediğin duaları bende okuyacağım arkadaşım
ediyordum zaten bide bunları ekleyeyim
dualarla getiricez meleklerimizi inşallah...

dün doktora gittim 3 yumurtam oluşmuş bugun 12.günüm dün gece pregnyl yaptırdım 23de yarın aşılamam yapılacak eşimde 17 milyon sperm var gebe kalma olasılığım nedir?

inşallah canım bulursun inşallah.
bir damla gözyaşı dökmedim ben :hulya: biliyormusun.
alıştım sanırım bebek yokluğuna.
sadece dile kolay geliyor beş yıl.
umudum var hala... sen de umudunu kaybetme.
bol bol dua et ki umudun çoğalsın. buyrunnnnnnnnn

dün doktora gittim 3 yumurtam oluşmuş bugun 12.günüm dün gece pregnyl yaptırdım 23de yarın aşılamam yapılacak eşimde 17 milyon sperm var gebe kalma olasılığım nedir?

maşallah canım hayırlı olsun inşallah.
bunun malesef bir yüzdesi olabilse keşke.
aşılamanın normal ilişkiye göre %10-%25 daha fazla orantısı var ama
bu sakın moralini bozmasın. olmayınca olmuyor.bizimkide sebepsiz işte. eşimin sorunu yok, benim hiç yoktu daha yakın zamana kadar şimdi kist oluştu hadi, genetik araştırmasına varana kadar yaptırdım, yok yok yok sorun yok, 178 milyonla kalamadım gebe bitürlü,
nasip vede kısmet öncelikli. çok dua et, artık bir duacında benim canımbenim inşallah seninki tutar,

canım üzülme inşallah kendiliginden olur birde bitkisel denesen ibrahim saraçoglunun stesinden okuyup uyglasan tüp bebeklerle bile tutturamayanlar btkilerle tutturuyorlar araştır oku bi bu yolu kullanıp hamile kalanları bu defa tutmazsa bende bitkisel denicem geri tedaviye başlamıcam vucudumuz ilaçların etkisiyle daha beter oluyor vucudu dinlerdinmek içinde biraz ara vermek iyidir

Haklısın evet onları denemekte geçti aklımdan bir araştırayımda
paylaşırım diğer arkadaşlar içinde bakalım
sağol canım çok sağol

şimdiden hayırlı olsun ilkerözge,
kuzunaz arkadaşımız liste tutuyor, o seni de eklesin ağustos ayı anne adaylarına. üç yumurta olduğu için şansın daha yüksek. ben tek yumurta ile aşılama oldum. haftaya belli olacak bakalım. artık olaslık hesabı yapmaktan çok, hayırlısını istemek gerekiyor. kist konusunu çok da merak etme. bünyeden bünyeye değişiyor. çok yumurta olması ya da aşılamanın tutmaması kist olacağı anlamına gelmiyor. ben ilk tedaviye başladığımda 10 dan fazla yumurta gelişmişti, ve de kist oluşmadı. fakat doktorum kist oluşmasın diye bir ay yasmin verdi bana.onu da danışırsınız doktorunuza.

hoşgeldin bizim bitanecik anne adayımız,
nasıl gidiyo hamilelik. bulantıların falan başladı mı. doktora gittiniz mi tekrar. aman iyi bak kendine aşılama ile hamile kalanlar daha fazla dikkat etmeliymiş ilk aylarda. bence oruç da tutma. peki doktor düşük tehlikesine karşı ilaç, fitil ya da jel verdi mi. rahim duvarı kalınlığına falan baktı mı doktor.

smge haklı canım simgeyi örnek al bak ikinci denemede tutturdu hayırlısıyla dr gittigindede görecek umudunu yitirme bende çok umutsuzluga kapılmıştım ama 2 ayda umutsuz denerken 2 denemede tuttu benimki normal yoldan ama ssk yoktu maddi manevi çok yıpranmıştım 2 denemede verdi rabbimde bize inşallah sizlerin kucagınıda boş koymayacak rabbim bizleri isyan edecekmiyiz diye imtihan ediyor dua edicez bben bu ay yine 2 denemem 1 igneler haplar boşa gitti bu ay 2 denemedeyim herşey bndan önceki tedavimden iyi gidiyor umudunu yitirme canımm

cnm ptesi günü tekrar değerim ölçülecek daha doktora gitmdim. Sadece baş dönmem var biraz.oruç tutmuyorum.anne karnında bebeğin suya ihtiyacı varmış onun için tutmadım.

Inşallah sadece ben olmam hepiniz anne adayı olursun çok istiyorum sizinde hamile kalmanızı

Haklısın evet onları denemekte geçti aklımdan bir araştırayımda
paylaşırım diğer arkadaşlar içinde bakalım
sağol canım çok sağol

canım oku araştır ben okudum inan hemen uygulayasım geldi tüp bebekle boş dönenler bitki içtikten sonra kendiliginden düşünsene ilaçların yan etkileri bizi kıvrandırııyor onda öyle bişeyde yok benimde tutmazsa denicem gelecek ayy hemen 2 aşılamaya geçme bencee nekadar acele edersen okadar zorlaşıyor sanki yaaa ben birde bundan 6 önce denemiştim olmadı bitkilere başlayacaktım ki beni böbrek hastalıgı yakaladı şimdi benim sol böbregim yüzde 25 çalışıyor iyce araştırmadan her bitkiyi kullanmam böbregime zararmış yoksa ben şimdiye çoktan o bitkilere başlamıştım bence dene belki şifan onlardadır hadi canım agladım diyerekte bzide üzmee bende çokk gözyaşları dökmüştüş boşa dökmüşüm yaa bak rabbim verdiii sadece bizden sabır istiyor iştee.çok yazdım.. k.b canım

evet cnm bitkilerin özelliklede incir suyuyla soğan suyun faydasını gören çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…