miiss sen ayın kaçında aşılaman yapıldı testin nezaman
smgeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmm sen nasılsın şekerimmm herşey yolundamı
güzelim 2. aşılama benimkisi. geçen çarşamba yapılmıştı . haftaya çarşambaya da belli olacak. artık sürem az kaldı bakalım.zaten bu sefer de olmazsa ben tüpe geçiş yapacağım. hayırlısı artık.
güzelim 2. aşılama benimkisi. geçen çarşamba yapılmıştı . haftaya çarşambaya da belli olacak. artık sürem az kaldı bakalım.zaten bu sefer de olmazsa ben tüpe geçiş yapacağım. hayırlısı artık.
ay bak bu senin yüregine su serpmiştir artık darısıda kandisini görmeye hadi bakalım
benimde ilk defa şimdi sol gögüsüm sızladı çatlatma ignesi yaptıralım bugün 8. gün
ya cnm içimde bi his var sen ikinci kere:CüvCüv: böyle kocaman karnlı olacaksın
kızlar slm.bugün yapıldı aşılamam. Yarımsaat dinlendikten sonra ayaklandım işe gittim calıştım. Hiçbirşeyim yoktu.Ama şimdi hafif hafif belimde ve karnımda ağrılar başladı bunlar normalmi daha bu sürecte neler yaşıycam acaba bu benim ilk aşılamam da o yüzden soruyorum 29 yaşındayım artık bir bebegim olsun istiyorum
kızlar slm.bugün yapıldı aşılamam. Yarımsaat dinlendikten sonra ayaklandım işe gittim calıştım. Hiçbirşeyim yoktu.Ama şimdi hafif hafif belimde ve karnımda ağrılar başladı bunlar normalmi daha bu sürecte neler yaşıycam acaba bu benim ilk aşılamam da o yüzden soruyorum 29 yaşındayım artık bir bebegim olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?