Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benim mesaim bitmek üzere. hepinize güzel hafta sonları diliyorum. malesef evde igecici süre nternet bağlantımız yok. onun için ancak mesai saatleri içinde yazabiliyorum size. hepinizi kocaman öpüyorum. allaha emanet olun. pazartesi görüşmek üzre.....

miiss sen ayın kaçında aşılaman yapıldı testin nezaman

güzelim 2. aşılama benimkisi. geçen çarşamba yapılmıştı . haftaya çarşambaya da belli olacak. artık sürem az kaldı bakalım.zaten bu sefer de olmazsa ben tüpe geçiş yapacağım. hayırlısı artık.

görüşürüz cnm kibsenin için hayırlısı olur inşallah

inşallah tüp bebege gerek kalmaz bebişin bu ay geli görüşürüz canım

kızlar slm.bugün yapıldı aşılamam. Yarımsaat dinlendikten sonra ayaklandım işe gittim calıştım. Hiçbirşeyim yoktu.Ama şimdi hafif hafif belimde ve karnımda ağrılar başladı bunlar normalmi daha bu sürecte neler yaşıycam acaba bu benim ilk aşılamam da o yüzden soruyorum 29 yaşındayım artık bir bebegim olsun istiyorum

hadi bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah

canım aşılaman hayırlı olsun darısı başımıza inşallah inşallah tutarda ağrılar sızılar unutulur inşallah rabbim evladına kavuşturur inşallah seni

kıslar geçmişi okudum biraz gamzelife e çok üzüldüm rabbim benide negatif sonuçla karşılaştırırsa eğer ki inşallah karşılaşmam eğer karşılaşırsam bana sabır versin çok üzüleceğimi biliyorum ama rabbimin hikmetinden de sual olmuyor işte... o kadar çok istiyorum ki hamiş kalmayı henüz olmayan bebeğime zıbınlar aldım 0-3 aylık kız bebeklere göre minik bolerolar aldım rengarenk kendime hamile eteği aldım kot salopet kot elbise aldm hamişlik (( inşallah rabbim nasip eder hepsini kullanmayı ... bugün kontrole gittiğimde dr 2 yumurta saydı bana 12 mm ve 14,5 mm güzel büyüyen 2 yumurta var dedi ben de 5 tane vardı dedim ona bakarsan çok var ama ben saymıyorum şimdilik bunları büyütelim yeter dedi çok yumurtan olursa aşılamayı iptal ederiz yapmayız dedi düşünsene 5 yumurtan var ve 5 ide dölleniyor o zaman ne yaparsın dedi bilemiyorum ama benim için 5 yumurta ümidimin 5 kata çıkmasıydı bilemiyorum kafam karışık inşallah güzelce büyür bu yumoşlarımda aşılamamı olurum bugün yine gonal f 75 ml vurundum yarın gideceğim kontrole tekrar inşallah büyüyorlardır incir yiyorum bide arısütü bal polen karışımı yiyorurm destek olsun diye bakalım inşallah rabbim muradımı verir adağım var kurban kesip ihtiyacı olanlara dağıtacağım inşallah rabbşm nasip eder inşallah

Gamzelif hepimiz hemen hemen ilk asilamasi tutmayanlardaniz ama hepimiz ikincisi icin umitliyiz o yuzden icini ferah tutmaya calis...birkac kisi bebegim 01'i sormus temmuz ayi topgine yazdi malesef sonucu negatif (((
moonlight16 asilama gunu ve 1 hafta boyunca hep sancilarim olmustu benimde ilaclarin yan etkisi o, daha ilk gunden birsey belli olacagini sanmiyorum....sana tevsiyem hic dusunmemeye calis cunku insan kafaya takinca her olan seyi hamilelik olarak yorumluyor...
insallah bize guzel haberler verirsin....
herkesten guzel haberler almak dilegiyle herkese iyi hafta sonlari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…