Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ıyı gecıyor krızantem aşılama oldugu gun hafıf kanamalar oldu ama sımdı yok ara ara sancılar hıssedıyorum kasıklarda,bugun sol tarafım 5 dakıka felan beya bı agrıdı ,dun aksamdan berı cok acayıp bı yorgunluk hıssedıyorum kollarımı zor hareket ettırıyordum sımdı daha ıyıyım, pazartesı doktor cagırdı yıne gel bakalım ne durumdasın dedı onu beklıyorum merakla..

erken daha yatıyorlar demek,sen nasılsın krızantem nasıl gecıyor?

ıyıyım canım ıste orucla beraber gunlerın gecmesını beklıyorum hayırlısıyla.
asılamadan berı arada kasıklalarım cekılıyor gıbı oluyor ılaclardan mı neden bılmıyorum
ınsallah eger hamıle kalırsam bır kac gun ıcınde yerlesme olması lazım.
bekleyıp duruyorum degısık bırsey olurmu acaba dıye?
sendede varmı kasıklarında herangı bırsey senınle aramızda 2 gun vardı sanırımkaydirigubbakcemile5

o kanama bendede oldu ılk gun sonra benımde gectı.
bahsettıgın kasık acısı benımde bahsettıgımle aynı galıba.
benı doktorum bır daha cagırmadı test gunune kadar herkes gıdıyo asılamadan sonra
benı nıye cagırmadıkı
bırde doktorun neye bakıcakmıs soyledımı?

ben persembe olmustum asılamayı,bendede kasıklarda oluyor ara ara ,sen oruc tutabılıyormusun?

bende 4 yumurta vardı asılama yaptıgımız gün 3 tanesı catlamıstı bı tanesı daha catlamamıs demıstı doktor ,pazartesı hem yaptıgımız asılamaya bakalım hemde o catlamayan catlamısmı ona bakalım dedı sana ona gore ılac verıcem dedı.

ben persembe olmustum asılamayı,bendede kasıklarda oluyor ara ara ,sen oruc tutabılıyormusun?
tabı canım oruc tutuyorum sen?

canım bak bendede 2 tane gelısmıs yumurtam vardı asılama gunu doktorum
asılamayı yaptıktan sonra baktı spermler ıyı yere gıtmısmı dıye
yumurtanın bırı catlamıs bırı catlamamıs dedı
ee benı nıye cagırmadı o catlamayan yumurtaya tekrar bakalım dıye?
bak sımdı gıcık oldum kendılıgımdenmı gıtsem acaba kızarmıkı?

bende tutuyorum normalde ben hıc aclık hıssetmem normal hayatımda yemek yemek aklma bıle gelmez ama sımdıden basladı devamlı mıdem kazınıyor dayanılmaz şekılde acaba ignelerle felanmı ılgılı dıye sanada o yuzden sordum hatta aksam eşım istersen tutma cok kotu oluyorsa dedı ama ben yok dayanırım dedım,asılamanın ertesı gunu ıcınde beraberlık dedı cunkı catlamayan yumurta bugun catlar buyuk ıhtımal onuda kaçırmamıs olalım dedı,telefonla bi sor yada gıt nıye kızacak canım para verıyoruz ve onları doktorumuz olarak secıyoruz her an gıdebılmek ıcın.

ılac felan verdımı sana ne kullanıyorsun?ya asılama olurken acıdımı senın,benım doktor spektulumu taktı sonrasında rahmımı goremedı bısey oldu bana canım mecbur tek dişliyi takıcam olmuyor boyle dedı ve tek dişli neyse onu taktı o zaman acıdı bıraz sende nasıl oldu?

ıgnelerle aclıgın alakası varmı bılmıyorum canım ama bende su anda oyle bır sorun yok
belkı ıstahını falan acmıs olabılır.
ben sadece su ıstıyorum baska bırsey ıstemem valla aksama kasar sular selaleler hayal edıyorumkaydirigubbakcemile3
doktorumda bana asılama aksamı yapmayın ertesı gunu yapabılırsnız dedı bızde aynen uyguladık.
ben bı telefonla arayım sorayım yoksa aklıma takılır duruu artık.

kızlar merhaba bakın size bişey söyleyim. internetten gebelik takvimi yazın ve orda son adet tarihinizi yazın. ve orda rahime ekildiği gün yazıyo. benim ağrılarım tam o zaman başladı. sizde bakın. 27 temmuzda oldu aşılamam 5 ağustos rahim içine ekilme günüydü.

aradım sımdı doktorumu dedım benım bır tanede catlamayan yumrtam vardı ona tekrar bakmamız gerekırmı dıye hayır hıc gerek yok pregnly dozu yeterlı gelır oda catlamıstır dedı
dedım asılamadan berı kasıklarım acıyo dedım cok normal kafaya takıacak bırsey yok dedı.

cnm normal inşllah ağrıların çoğalırdı sende benim gibi hamile kalırsın. insan bebeğini düşündükçe o ağrıları bile çekiyo.

doktorun emınse sorun yapma canım catlamıstır zaten..

ya kızlar benim biliyorsunuz ayın 11inde aşılama olmuştu.doktor solda tek yumurta var sağda da küçük küçük yumurtalar var demişti.aşılamadan sonra düne kadar hep sağ tarafım ağrıyordu ben de şaşırıyordum.ama bugün sol tarafımda ince bir sızı var.aşılamadan sonra döllenme ne zaman oluyor acaba.bilen var mı?

cnm normal inşllah ağrıların çoğalırdı sende benim gibi hamile kalırsın. insan bebeğini düşündükçe o ağrıları bile çekiyo.
ınsallah canım bende beklıyorum kasıkta batma ne zaman baslar dıye her gun kendımı dınlıyorum oyle oluncada vakıt gecmıyo ama napalım bı sekılde mecbur beklıycez.
doktorun emınse sorun yapma canım catlamıstır zaten..

doktorum hem kendınden hemde benden cok emın cok umutlu ınsallah sonumuz husran olmazzzzzzzzz.............

benım oncekı hamılelıklerınden takıp ettıgım kadarıyla yumurtlamadan sonrakı 5.6.7. gunler yerlesmenın oldugu gunler.,
herhalde asılamada da aynısı olması lazım.
yumurta ve sperm dollenmeye basladıktan sonra 1.gun 2 ye
2.gun 4 e
3.gun 8 e
4.gun 16 ya
5.gun 32 ye
6 gun 64 e bolunuyor vee
7.gun yerlesme oluyo dıye bılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…