- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
gunaydinnnn kimse yokmu?
erken daha yatıyorlar demek,sen nasılsın krızantem nasıl gecıyor?
ıyı gecıyor krızantem aşılama oldugu gun hafıf kanamalar oldu ama sımdı yok ara ara sancılar hıssedıyorum kasıklarda,bugun sol tarafım 5 dakıka felan beya bı agrıdı ,dun aksamdan berı cok acayıp bı yorgunluk hıssedıyorum kollarımı zor hareket ettırıyordum sımdı daha ıyıyım, pazartesı doktor cagırdı yıne gel bakalım ne durumdasın dedı onu beklıyorum merakla..
ıyıyım canım ıste orucla beraber gunlerın gecmesını beklıyorum hayırlısıyla.
asılamadan berı arada kasıklalarım cekılıyor gıbı oluyor ılaclardan mı neden bılmıyorum
ınsallah eger hamıle kalırsam bır kac gun ıcınde yerlesme olması lazım.
bekleyıp duruyorum degısık bırsey olurmu acaba dıye?
sendede varmı kasıklarında herangı bırsey senınle aramızda 2 gun vardı sanırımkaydirigubbakcemile5
o kanama bendede oldu ılk gun sonra benımde gectı.
bahsettıgın kasık acısı benımde bahsettıgımle aynı galıba.
benı doktorum bır daha cagırmadı test gunune kadar herkes gıdıyo asılamadan sonra
benı nıye cagırmadıkı
bırde doktorun neye bakıcakmıs soyledımı?
tabı canım oruc tutuyorum sen?ben persembe olmustum asılamayı,bendede kasıklarda oluyor ara ara ,sen oruc tutabılıyormusun?
bende 4 yumurta vardı asılama yaptıgımız gün 3 tanesı catlamıstı bı tanesı daha catlamamıs demıstı doktor ,pazartesı hem yaptıgımız asılamaya bakalım hemde o catlamayan catlamısmı ona bakalım dedı sana ona gore ılac verıcem dedı.
bende tutuyorum normalde ben hıc aclık hıssetmem normal hayatımda yemek yemek aklma bıle gelmez ama sımdıden basladı devamlı mıdem kazınıyor dayanılmaz şekılde acaba ignelerle felanmı ılgılı dıye sanada o yuzden sordum hatta aksam eşım istersen tutma cok kotu oluyorsa dedı ama ben yok dayanırım dedım,asılamanın ertesı gunu ıcınde beraberlık dedı cunkı catlamayan yumurta bugun catlar buyuk ıhtımal onuda kaçırmamıs olalım dedı,telefonla bi sor yada gıt nıye kızacak canım para verıyoruz ve onları doktorumuz olarak secıyoruz her an gıdebılmek ıcın.
smge gögüsünde sızlama varmı seninde
aradım sımdı doktorumu dedım benım bır tanede catlamayan yumrtam vardı ona tekrar bakmamız gerekırmı dıye hayır hıc gerek yok pregnly dozu yeterlı gelır oda catlamıstır dedı
dedım asılamadan berı kasıklarım acıyo dedım cok normal kafaya takıacak bırsey yok dedı.
aradım sımdı doktorumu dedım benım bır tanede catlamayan yumrtam vardı ona tekrar bakmamız gerekırmı dıye hayır hıc gerek yok pregnly dozu yeterlı gelır oda catlamıstır dedı
dedım asılamadan berı kasıklarım acıyo dedım cok normal kafaya takıacak bırsey yok dedı.
ınsallah canım bende beklıyorum kasıkta batma ne zaman baslar dıye her gun kendımı dınlıyorum oyle oluncada vakıt gecmıyo ama napalım bı sekılde mecbur beklıycez.cnm normal inşllah ağrıların çoğalırdı sende benim gibi hamile kalırsın. insan bebeğini düşündükçe o ağrıları bile çekiyo.
doktorun emınse sorun yapma canım catlamıstır zaten..
ya kızlar benim biliyorsunuz ayın 11inde aşılama olmuştu.doktor solda tek yumurta var sağda da küçük küçük yumurtalar var demişti.aşılamadan sonra düne kadar hep sağ tarafım ağrıyordu ben de şaşırıyordum.ama bugün sol tarafımda ince bir sızı var.aşılamadan sonra döllenme ne zaman oluyor acaba.bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?