Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlar dediğim gebelik takvimine bakın benim ki 9. gün başladı

yaptım canım carsamba gunu rahme ekılme olabılır dur bakalım nasıl olcak:)

Kızlar ya beni de ekleyin şu listeye ilk aşılamamı yaptırdım 12 ağustos da.. bizimkisi sebepsiz kısırlık eşimin yıkama sonrası sperm sayısı 115 milyondu umarım sonuç iyi çıkar aşılamadan sonra ilk 2 gün kahverengi lekelenmelerim ve ağrılarım oldu doktorum bunun iyiye işaret olduğunu söyledi 26 sında test yapıcam Allahtan hayırlısı bakalım 2,5 yıldır uğraşıyoruz

cnm kuzunaz senide ekleyecektir. inşallah hayırlı olur. ve pozitif sonuçlar verirsin bize.

simge ben burdayım nasıl gidiyor hamilelik.ya benim ağrıdan eser kalmadı.zaten ince bir sızı gibiydi.yazdığın takvime göre ayın 19 u rahime ekilme çıktı.

bugün aşılamamı yaptırdım dr um crinone jel verdi sabah kullan ve yat dedi biraz ama gün aşırı ilişki de önerdi jel spermleri etkiler mi yani ilk önce sürmeli miyim?

simge ben burdayım nasıl gidiyor hamilelik.ya benim ağrıdan eser kalmadı.zaten ince bir sızı gibiydi.yazdığın takvime göre ayın 19 u rahime ekilme çıktı.

cnm daha pek bişey anlayamadım.ptesi dr a gidecem. Tatlım benim ilk aşılama olduğum gün ağrım oldu. Sonra rahime ekilme günü başladı ağrılarım ama dayanılmaz ağrılar. Daha seninkide başlar kafana takma hem herkesin ki ağrılı olacak diye bişey yok. Inşallah seninkide tutmuştur.

slm arkdşl bende aranıza yeni katıldım 10 yıllık eviliym ve ilk aşılamamı geçen hafta cumartesi yaptık şimdi gün sayıyorum 21 agustosda test günüm umarım olumlu sonuç alırım şikayet mi demeliyim bilemedim ama kasık agrım ve gögüslerde aşırı hassasiyet var bu tarz agrılar sizdede oldumu merak ediyorum ve en zoruda beklemek umarım hepimiz bebişlerimize biran önce kavuşuruz

bugün aşılamamı yaptırdım dr um crinone jel verdi sabah kullan ve yat dedi biraz ama gün aşırı ilişki de önerdi jel spermleri etkiler mi yani ilk önce sürmeli miyim?

bana da doktor aynı jeli verdi ama ben gece kullanıyorum.kullandıktan sonra yatıyorum.galiba onu sürmeden önce ilişki olmalı çünkü onun kalması gerektiği için bize yatmamızı söylüyorlar.sen nerde yaptırdın aşılamanı.benimkisi alsancak kentte oldu.

inşallah olur cnm ben tam o gün başladı ağrılarım

smgeeeee canım şu gece kaldım agrılarım çok agladım demiştin bu bahsettigin ogünmü bugece bi kalktım kasıklarım allahhhhhhhhh bir agrıyor kımıldandıkça dahaçok acı çekiyorum nerdeysebende aglıcaktım eşim kalk acile gidelim dedi yok dedim nefesimi kesiyordu o agrı yarım saat falan sürdü bugünde zor adım atıyorum belimi bile tam dogrultamıyorum yaa benim yumurtam erken büyüdügü için dr erken çatlattı odedgin testtin bana uyacagını zannetmiyorum

slm kızlar bugün aşılamamın 3.günü ve progestan kapsül kullanmaya başladım. Daha önceki yazdıklarınızdan okuduguma göre aşılama sırasında ve sonrasında doktorunuz yumurtalarınızın durumuna bakmış sanırım. Benim doktorum aşılama günümde beni muayene etmedi iki gün önce iki yumurtam olduğunu söylemişti artık aşılamanı yapabiliriz dedi çatlatma iğnesi verdi iki gün sonrada direk aşılamamı yaptı o sırada yumurtalarımla ilgili hiçbişey söylemedi. Aşılamadan sonra da hiç çağırmadı iki hafta içinde kanaman olursa haber ver olmazsa 15.gün görüşürüz dedi. Bu normalmi kızlar aşılamadan sonra dediğiniz gibi jel falan vermedi bize gün aşırı ilişki dedi ve progestan verdi. Yorumlarınızı bekliyorum.İnşallah aşılamalarımız tutarda bebişlerimize kavuşuruz;(

slm mimoza bende 6 yıllık evliyim :) benim aşılama günümde 13.08 cuma günüydü. onbeş ün sonra gel dedi doktor eğer kanaman olmazsa. Benim bugün aşılamamın üçüncü günü ve ağrılarım çok hafif. Umarım aşılaman tutar da güzel haberler verirsin.Okuduğum kadarıyla simgede olduğu gibi rahme yerleşince oluyomuş ağrılar. Yani aşılamadan sonraki 7 gün sonra hadi bakalım inşallah tutmuştur aşılaman

ALLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH ikinci bebiş gelio desene GÖZÜÜÜÜNNNNNNN AYDINNNNNNN CNM BENİM. turkocum benim de erken çatlatıldı çabuk büyüdüğü için biliosun.zaten son adet tarihini yazıosun bi bak bakalım

aaaaaa kuzunaz listede benim yaşımı 27 yazmış ben daha 21 yaşındayım daha yeni farkettim

selam kızlarr ya benım asılamanın 4. gunu ara ara kasıklarda sancı var bu normal ama sızdede oluyormu ben otururken yavasca oturmam gerekıyor dıkkat etmeden oturursam kasıklarıma baskı yapıyor ve agrıyor sankı gaz varmıs gıbı sizdede oluyormu?

selam benim de 2 aşılamamda öyle birşey olmadı hatta progesteran da vermedi direk olur ya da olmaz... bende arkadaşların yazdıklarını görünce doktorumu yetersiz buldum.. Bu 3. aşılamam olacak yarın gidecez yumurtalarıma bakacak büyümüş mü diye sonra bir tahlil veriyor onun sonucuna göre iğneni şu saatte yap aşılamaya gel diyor o kadar... Kurduğu tek cümlede normal hayatına devam edebilirsin çok sinir oldum ben ilaç veya jel hiç duymadım eğer bu da olmaz tüp bebek yaptırırsam dr.değiştirmek istiyorum... Ama inşallah hepimizin ki olur başka tedavilere gerek kalmadan bebişere kavuşuruz... ş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…