benım oncekı hamılelıklerınden takıp ettıgım kadarıyla yumurtlamadan sonrakı 5.6.7. gunler yerlesmenın oldugu gunler.,
herhalde asılamada da aynısı olması lazım.
yumurta ve sperm dollenmeye basladıktan sonra 1.gun 2 ye
2.gun 4 e
3.gun 8 e
4.gun 16 ya
5.gun 32 ye
6 gun 64 e bolunuyor vee
7.gun yerlesme oluyo dıye bılıyorum.
kızlar merhaba bakın size bişey söyleyim. internetten gebelik takvimi yazın ve orda son adet tarihinizi yazın. ve orda rahime ekildiği gün yazıyo. benim ağrılarım tam o zaman başladı. sizde bakın. 27 temmuzda oldu aşılamam 5 ağustos rahim içine ekilme günüydü.
yaptım canım carsamba gunu rahme ekılme olabılır dur bakalım nasıl olcak:)
Kızlar ya beni de ekleyin şu listeye ilk aşılamamı yaptırdım 12 ağustos da.. bizimkisi sebepsiz kısırlık eşimin yıkama sonrası sperm sayısı 115 milyondu umarım sonuç iyi çıkar aşılamadan sonra ilk 2 gün kahverengi lekelenmelerim ve ağrılarım oldu doktorum bunun iyiye işaret olduğunu söyledi 26 sında test yapıcam Allahtan hayırlısı bakalım 2,5 yıldır uğraşıyoruz
simge ben burdayım nasıl gidiyor hamilelik.ya benim ağrıdan eser kalmadı.zaten ince bir sızı gibiydi.yazdığın takvime göre ayın 19 u rahime ekilme çıktı.
bugün aşılamamı yaptırdım dr um crinone jel verdi sabah kullan ve yat dedi biraz ama gün aşırı ilişki de önerdi jel spermleri etkiler mi yani ilk önce sürmeli miyim?
inşallah olur cnm ben tam o gün başladı ağrılarım
slm arkdşl bende aranıza yeni katıldım 10 yıllık eviliym ve ilk aşılamamı geçen hafta cumartesi yaptık şimdi gün sayıyorum 21 agustosda test günüm umarım olumlu sonuç alırım şikayet mi demeliyim bilemedim ama kasık agrım ve gögüslerde aşırı hassasiyet var bu tarz agrılar sizdede oldumu merak ediyorum ve en zoruda beklemek umarım hepimiz bebişlerimize biran önce kavuşuruz
smgeeeee canım şu gece kaldım agrılarım çok agladım demiştin bu bahsettigin ogünmü bugece bi kalktım kasıklarım allahhhhhhhhh bir agrıyor kımıldandıkça dahaçok acı çekiyorum nerdeysebende aglıcaktım eşim kalk acile gidelim dedi yok dedim nefesimi kesiyordu o agrı yarım saat falan sürdü bugünde zor adım atıyorum belimi bile tam dogrultamıyorum yaa benim yumurtam erken büyüdügü için dr erken çatlattı odedgin testtin bana uyacagını zannetmiyorum
slm kızlar bugün aşılamamın 3.günü ve progestan kapsül kullanmaya başladım. Daha önceki yazdıklarınızdan okuduguma göre aşılama sırasında ve sonrasında doktorunuz yumurtalarınızın durumuna bakmış sanırım. Benim doktorum aşılama günümde beni muayene etmedi iki gün önce iki yumurtam olduğunu söylemişti artık aşılamanı yapabiliriz dedi çatlatma iğnesi verdi iki gün sonrada direk aşılamamı yaptı o sırada yumurtalarımla ilgili hiçbişey söylemedi. Aşılamadan sonra da hiç çağırmadı iki hafta içinde kanaman olursa haber ver olmazsa 15.gün görüşürüz dedi. Bu normalmi kızlar aşılamadan sonra dediğiniz gibi jel falan vermedi bize gün aşırı ilişki dedi ve progestan verdi. Yorumlarınızı bekliyorum.İnşallah aşılamalarımız tutarda bebişlerimize kavuşuruz;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?