Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

KISMET artık canım yaa haftaya test yapsam çıkarmı acaba idrarda senin agrında saga sola dönenemedim nefesim kesiliyordu gece seninkidemi öyle olmuştu bana biraz anlatırmısın gece çok kötüydüm işte bizde umutlanıyoruz ama hayel kırıklıgı yaşamaktan korkuyorum gögüslerimde sızlama fazla yok kasıklarım zorluyor beni

bence canını sıkma çünkü doktorun bize verdiği jel de progesteron içeriyor.sana hapını vermiş bana jelini verdi.sen kendini sakin tut çok düşünme.ben öyle yapmaaya çalışıyorum.ama şunu söyleyeyim progesteron adet olmayı geciktiriyormuş bu yüzden bana dediki adetinin 26.günü hcg testi yapalım eğer hamile değilsen ilacı keselim ki adet olabilesin.yani bence sen de bunu yap.çünkü gecikince ümit artıyor.dilerim hamilesindir.

anladdım canım teşekkür ederim şimdi biraz daha rahatladım doktor özensiz gibi geliyodu bana. Neyse sen ne alemdesin nasıl gidiyor senin kaçıncı günün

anladdım canım teşekkür ederim şimdi biraz daha rahatladım doktor özensiz gibi geliyodu bana. Neyse sen ne alemdesin nasıl gidiyor senin kaçıncı günün

benim aşılamadan sonra bugün 4.günüm dün çok az ağrım oldu ama geçti.başka da ağrım falan yok.sabırla fazla düşünmeden beklemeye çalışıyorum.23 ağustos test günüm.

irenbe de cnm

cnm beim ağrılarım gece geliyodu. nefes alamadıom sanki kendimi sıkmaktan. karın ağrısı kasık ağrısı karışığı bişeydi benim kasılmalarım gündüz oluyodu gece ağrım oluodu sadece ama insan dayanamıo gerçekten. ben karnımı ovalayarak ayetel kürsi 3 gulhu bi elham okuodum. şimdi sadece geceleri çok karnım ağrıo. bazen gaz sancısı gibi gelio.

ya kızlaar sabah ocağım alev aldı zor söndürdüm ama çok korktum bebeğime bişey olmamıştır dimi çok korktum amaa ya

mrhb moon benim doktorla senin doktor sanırm aynı sistem çalışıyolar benim doktorumda aşılama yaptıgı gün yumurtalarıma bakmadı direkt aşılamayı yaptı sanıırm tahmin yürüttü aşılamadan 2 gün önce baktıgında 4 yumurtam gelişmişti sagda 17-17m solda 17-16 m ve banada jel vermedi progestan kapsül verdi sanıırm ikiside aynı işi görüyor ilişkiye gelince aşılama ertesi ilişki verdi birgün aralıklı bidaha ondan sonra ilişki yasak bakalım hakkımızda hayırlıısı olsun umarım ALLAHIM bizlerede saglıklı hayırlı evlatlar nasip eder ...

simgecim senin sanırım aşılamayla tutmuştu bize göre deneyimlisin tuttuğu zaman ne gibi değişiklikler yaşamıştın gece ağrıların olmuşmuydu kahverengi lekelenmeler felan varmıydı?ben doktoru aradım iyi işaretler bunlar dedi ama ilk aşılama olduğu için heyecanlıyım boşuna da umutlanmak istemiyorum bi de ben havuza giriyorum ama acaba mahsuru varmıdır gerçi atlama yapmıyorum yavaşça girip kendimi çok yormadan yüzüyorum

ya kızlaar sabah ocağım alev aldı zor söndürdüm ama çok korktum bebeğime bişey olmamıştır dimi çok korktum amaa ya

çok büyük geçmiş olsun umarım bebişinede hiç bişey olmaz o sana sımsıkı tutundugu sürece de ALLAHın izniyle bişeycik olmaz sen içini rahat tut bir ömürboyu da birbirinizden ayrılmazsınız inşlhh

cnm bence doktoruna bi sor havuza girip giremiceni. Ben aşılamadan sonra 15 gün yattım ve hala yatıo sayılırım hiçbişey yapmıorum. Tatlım benim gece karın ağrısı kasık ağrısı sanki adet sancısı gibi ağrılarım oluyodu ama sabalara kadar sürüodu. Daha 2 gündüe doğru dürüst uyuyabiliorum. Lekelenmem falan olmadı hiç.

simgecim aşılamadan sonra kaçıncı gününde başlamıştı ağrıların benim bugün aşılamamın 3.günü öyle pek ağrım sızım falan yok

merhaba yol arkadaşlarım bende hepiniz gibi bebek sahibi olma yolunda sabırla yürüyenlerdenim..
bebek düşündüğümüz ilk aylarda okadar emindimki o ay olduğuna ,belimi tutarak yürüyordum:)))şimdi bakınca geriye çok komik gelio bunlar tam 14 ay geçti ama gelmedi bebişim..bebekler annelerini kendileri seçermiş hiçbi bebek seçmedi beni..bazen neden ben diyorum kimin canını yaktım bu ağır imtihanı haketmek için diyorum sonra isyan olmasın diye bin bir dua edıyorum tövbe diliyorum..her ay burdaki okuduğum mucizelerden birini yaşamayı umuyorum "tam aşılamaya gidecektimki hamile olduğumu öğrendim"gibi..ama olmadı allahın sevgili bir kulu olmayı isterdim hz zekeriya gibi istediğimde ımkansızlığına rağmen versin rabbim diye..
pazartesi iğnelerimi olmaya başlayacağım aşılama için..çok şans vermiyorum ama yumurtlarım ilaçlara nasıl tepki verecek kaç tane oluşacak bana bi yan etki yapacakmı bunları öğrenmek için peki dedim yoksa direk tüp bebeğe geçicektim
bu benim ilk aşılamam olacak dilerim bebeğim bu kez seçer beni..hepinimizin allh yardımcısı olsunn..

canım yaaa aynen bende öle oluyorum nefes alamıyorum eşim soru soruyor sıkma kendini diyor cevap veremiyorum resmen gündüzde bazen kasılmalarım var ewet bazen gaz sancısı gibi oluyor aynen agrım ama gaz falan yok dün sabahta kalktım adet sancısı gibi bir sancı var bende ama tabi adetime daha var yaa kendimi umutlandırmayayım diyoum ama dün gece ben sancıdan kıvranınca eşim belkide bebişimiz tutunuyodur diyor o bile kaptırdı kendini ben yok belli olmadan bebek lafı etmeyelim diyorm sonra boşa çıkmasın diyorum inşallah seninki gibi emeklerimiz boşa çıkmaz cümle isteyen kardeşlerimizede dua ediyorum kendimede rabbim boş çevirmesin inşallah saol canım benim başını agrıttım..a.s.a.s.

yok canım olmaz inşallah rabbim onun kısmetini vermişse korur kalbini ferah tut topigimizin ilk bebegi iyi bak yigenimize kendinede geçmiş ollsun canım korkma bebegim sana iyi tutundu boşunamı okadar agrı çektin o işini saglama aldı :1hug::teselli:

canım sen le aynı gün test günümüz bende aşılama yaptırdım hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…