ALLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH ikinci bebiş gelio desene GÖZÜÜÜÜNNNNNNN AYDINNNNNNN CNM BENİM. turkocum benim de erken çatlatıldı çabuk büyüdüğü için biliosun.zaten son adet tarihini yazıosun bi bak bakalım
slm kızlar bugün aşılamamın 3.günü ve progestan kapsül kullanmaya başladım. Daha önceki yazdıklarınızdan okuduguma göre aşılama sırasında ve sonrasında doktorunuz yumurtalarınızın durumuna bakmış sanırım. Benim doktorum aşılama günümde beni muayene etmedi iki gün önce iki yumurtam olduğunu söylemişti artık aşılamanı yapabiliriz dedi çatlatma iğnesi verdi iki gün sonrada direk aşılamamı yaptı o sırada yumurtalarımla ilgili hiçbişey söylemedi. Aşılamadan sonra da hiç çağırmadı iki hafta içinde kanaman olursa haber ver olmazsa 15.gün görüşürüz dedi. Bu normalmi kızlar aşılamadan sonra dediğiniz gibi jel falan vermedi bize gün aşırı ilişki dedi ve progestan verdi. Yorumlarınızı bekliyorum.İnşallah aşılamalarımız tutarda bebişlerimize kavuşuruz;(
bence canını sıkma çünkü doktorun bize verdiği jel de progesteron içeriyor.sana hapını vermiş bana jelini verdi.sen kendini sakin tut çok düşünme.ben öyle yapmaaya çalışıyorum.ama şunu söyleyeyim progesteron adet olmayı geciktiriyormuş bu yüzden bana dediki adetinin 26.günü hcg testi yapalım eğer hamile değilsen ilacı keselim ki adet olabilesin.yani bence sen de bunu yap.çünkü gecikince ümit artıyor.dilerim hamilesindir.
anladdım canım teşekkür ederim şimdi biraz daha rahatladım doktor özensiz gibi geliyodu bana. Neyse sen ne alemdesin nasıl gidiyor senin kaçıncı günün
bana da doktor aynı jeli verdi ama ben gece kullanıyorum.kullandıktan sonra yatıyorum.galiba onu sürmeden önce ilişki olmalı çünkü onun kalması gerektiği için bize yatmamızı söylüyorlar.sen nerde yaptırdın aşılamanı.benimkisi alsancak kentte oldu.
KISMET artık canım yaa haftaya test yapsam çıkarmı acaba idrarda senin agrında saga sola dönenemedim nefesim kesiliyordu gece seninkidemi öyle olmuştu bana biraz anlatırmısın gece çok kötüydüm işte bizde umutlanıyoruz ama hayel kırıklıgı yaşamaktan korkuyorum gögüslerimde sızlama fazla yok kasıklarım zorluyor beni
slm kızlar bugün aşılamamın 3.günü ve progestan kapsül kullanmaya başladım. Daha önceki yazdıklarınızdan okuduguma göre aşılama sırasında ve sonrasında doktorunuz yumurtalarınızın durumuna bakmış sanırım. Benim doktorum aşılama günümde beni muayene etmedi iki gün önce iki yumurtam olduğunu söylemişti artık aşılamanı yapabiliriz dedi çatlatma iğnesi verdi iki gün sonrada direk aşılamamı yaptı o sırada yumurtalarımla ilgili hiçbişey söylemedi. Aşılamadan sonra da hiç çağırmadı iki hafta içinde kanaman olursa haber ver olmazsa 15.gün görüşürüz dedi. Bu normalmi kızlar aşılamadan sonra dediğiniz gibi jel falan vermedi bize gün aşırı ilişki dedi ve progestan verdi. Yorumlarınızı bekliyorum.İnşallah aşılamalarımız tutarda bebişlerimize kavuşuruz;(
ya kızlaar sabah ocağım alev aldı zor söndürdüm ama çok korktum bebeğime bişey olmamıştır dimi çok korktum amaa ya
çok büyük geçmiş olsun umarım bebişinede hiç bişey olmaz o sana sımsıkı tutundugu sürece de allahın izniyle bişeycik olmaz sen içini rahat tut bir ömürboyu da birbirinizden ayrılmazsınız inşlhh
simgecim senin sanırım aşılamayla tutmuştu bize göre deneyimlisin tuttuğu zaman ne gibi değişiklikler yaşamıştın gece ağrıların olmuşmuydu kahverengi lekelenmeler felan varmıydı?ben doktoru aradım iyi işaretler bunlar dedi ama ilk aşılama olduğu için heyecanlıyım boşuna da umutlanmak istemiyorum bi de ben havuza giriyorum ama acaba mahsuru varmıdır gerçi atlama yapmıyorum yavaşça girip kendimi çok yormadan yüzüyorum
cnm bence doktoruna bi sor havuza girip giremiceni. Ben aşılamadan sonra 15 gün yattım ve hala yatıo sayılırım hiçbişey yapmıorum. Tatlım benim gece karın ağrısı kasık ağrısı sanki adet sancısı gibi ağrılarım oluyodu ama sabalara kadar sürüodu. Daha 2 gündüe doğru dürüst uyuyabiliorum. Lekelenmem falan olmadı hiç.
cnm beim ağrılarım gece geliyodu. nefes alamadıom sanki kendimi sıkmaktan. karın ağrısı kasık ağrısı karışığı bişeydi benim kasılmalarım gündüz oluyodu gece ağrım oluodu sadece ama insan dayanamıo gerçekten. ben karnımı ovalayarak ayetel kürsi 3 gulhu bi elham okuodum. şimdi sadece geceleri çok karnım ağrıo. bazen gaz sancısı gibi gelio.
ya kızlaar sabah ocağım alev aldı zor söndürdüm ama çok korktum bebeğime bişey olmamıştır dimi çok korktum amaa ya
selam kızlarr ya benım asılamanın 4. gunu ara ara kasıklarda sancı var bu normal ama sızdede oluyormu ben otururken yavasca oturmam gerekıyor dıkkat etmeden oturursam kasıklarıma baskı yapıyor ve agrıyor sankı gaz varmıs gıbı sizdede oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?