günaydın turko,
erkencisin bugün
canım ya uykum kaçtı eşimde lazer göz amaliyatı oldu evde onla ugraşmaktan burayı biraz ihmal ediyorum bugünde eşimin kontrolu var yatamadık nedense sen nasılsın nasıl gidiyor canımaşılamalımıydın canım sen bazen karıştırıyorum kafam dolu buaralarda k.b.
nasıl gidiyor arkadaşım,
ben malum hafta sonu giremedim nete. hafta sonu yazılanları okudum da epey sancın olmuş geçmiş olsun.hayırlısı olsun bakalım. benim de test günüme 2 gün kaldı, ama inan çok korkuyorum olumsuz sonuç almaya. geçen ay da sizinkine benzer müthiş sancılarım olmuştu hatta ben çok umutlanmıştım, yerleşme sancısıdır falan diye ama sonuç negatif oldu. sanırım kullandığımız hormonlar da sebep oluyor bu sancılara.bu ay yine çok sancım oldu ama bakalım artık, 2 gün sonra göreceğiz sonucu.
çok geçmiş olsun turko,allah acil şifalar versin. umarım durumu iyidir eşinin. ameliyatı iyi geçti mi bari?
[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Tedaviye Başlangıç Tarihi|Aşılama Tarihi |Test Tarihi|Durumu
1|Mis33|33| belirtilmedi |belirtilmedş |belirtilmedi| 04.08.2010|18.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
2|LOVER1984|26| belirtilmedi |eşte sperm sorunu |belirtilmedi| 02.08.2010|17.08.2010| inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
3|krizantem20|22| 30.07.2010|pıhtılaşma ve sebepsiz |01.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
4|turko|25| 28.07.2010 |pko |30.07.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
5|gulnihal|31| belirtilmedi |prolaktin yüksekliği |02.08.2010| 11.08.2010 |24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
6|SMGE|27| belirtilmedi |pko |belirtilmedi| 27.07.2010|11.08.2010 | İLK HAMİŞİMİZ :CüvCüv::CüvCüv:
7|kuzunaz|26| 02.08.2010 |polikistikover |04.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
8|rabiak|23| 29.07.2010 |belirtilmedi |belirtilmedi| 11..08.2010|24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
9|nomadic|28| 08.10.2010|prolaktin sorunu |10.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
[/table]
Tablo en son bu şekildeydi değil mi arkadaşlar. daha sonra eklenen oldu mu kaçırmış olabilirim. bu arada yarın loverin de gerçek test günü. geçen hafta erken yaptırmıştı, negatif çıkmıştı sonucu. lover epeydir yok naptı acaba. belli oldu mu durumu, bilen var mı?
gunaydinnn, turko gecmis olsun esine acil sifalar , benimde bu gun doktor kontrolum var bakalim ne dice, miss 2 gun bisey degil ne guzel benimde oyle az kalsa keske daha asilamanin 5. gunundeyim, yalniz dun bende az bi leke oldu ama oyle cok degil kokusu adet zamanindaki koku gibi beya bi inceledim ama anlayamadim asilamanin 4. gunu yerlesme olmaz herhalde degilmi?:))
benim de olmuştu gülnihal endişe etme. oluyo öyle bazen. evet benim de 2 günüm kaldı ama korkudan test yaptıramıcam galiba.ama yine olumsuz olduğunu hissediyorum. hayırlısı bakalım.
gunaydinnn, turko gecmis olsun esine acil sifalar , benimde bu gun doktor kontrolum var bakalim ne dice, miss 2 gun bisey degil ne guzel benimde oyle az kalsa keske daha asilamanin 5. gunundeyim, yalniz dun bende az bi leke oldu ama oyle cok degil kokusu adet zamanindaki koku gibi beya bi inceledim ama anlayamadim asilamanin 4. gunu yerlesme olmaz herhalde degilmi?:))
benim de olmuştu gülnihal endişe etme. oluyo öyle bazen. evet benim de 2 günüm kaldı ama korkudan test yaptıramıcam galiba.ama yine olumsuz olduğunu hissediyorum. hayırlısı bakalım.
günaydın canım saol...sende bugün inşallah güzel haberler alırsın bizede yaz canım..lekeni bugün dr bir sor bakalım ne dicek belli olmaz kimisinde rahime bebek 3 gün sonra düşermş kimi 7günsonra daha dün araştırdım okudum..
sorayım bakalım ne dicek,benı doktor nıye cagırdı dıye söyleniyordun bak benıde cagırdı,hem yaptıgımız asılamaya bakalım nasıl olmus hemde catlamayan bı yumurta vardı ona bakalım dedı,yapılan asılamaya nasıl bakacak onu anlamadım ama gorcez gıdınce,sende gelınce yaz sana ne dıyecek bakalım doktorun?
miiss canım nasıl agrıların bize biraz anlatsan
ben dr gtim canım çatlamış yumurtam onu söyledi ve konuşmalarından belliydi buay benden umutlu inşallah sende benim gibi güzel haberler alırsın canım..ben şimdi gün sayıyorum agrılarımda var bakalım ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?