kan testi kesin sonuç verir turko, bence idrar testi yaptırma. baksana simge hamile olduğu halde idrar testi yapmış. ikinci çizgiyi çok silik gördüm diyor. bence gününü bekleyelim. bu arada bir durgunluk var topicte nedense. kuuznaz falan yok epeydir. izne falan mı çıktı. lover yok yarın test günü. bir rehavet çöktü bizim ağustos ayı anne adaylarına. hayırlısı bakalım.
günaydın kızlarrrr...
nasılsınızzz?
günaydın şekerin iyiyiz şükür sen nasılsın..
kan testi kesin sonuç verir turko, bence idrar testi yaptırma. baksana simge hamile olduğu halde idrar testi yapmış. ikinci çizgiyi çok silik gördüm diyor. bence gününü bekleyelim. bu arada bir durgunluk var topicte nedense. kuuznaz falan yok epeydir. izne falan mı çıktı. lover yok yarın test günü. bir rehavet çöktü bizim ağustos ayı anne adaylarına. hayırlısı bakalım.
merhaba canım burdayım geldim ben cumartesei pazar çalışmıyorum evde bilgisayarım var ama ciddi temizliğe kalkıştım hafta sonu giremedim bugünde şantiyedeki elemanların maşlarını dağıtıyorum hesap kitap işi filan biras yoğunum o yüzden gelemedim şimdi hesapları yaptım para bekliyorum gelince dağıtıcam... bu arada yarın aşılamam olucak rabbim izin verirse ve eğer patronlarla anlaşabilirsem yarından itibaren izne çıkacağım senelik iznimden 1 hafta kullanıştım şimdide 2. haftasını kullanacağım inşallah evden girerim artık evide kaldırdım resmen kim temizleyecek bilmiyorum ama annem ablam yardım edecekler artık
slm kuzunaz.İlk aşılaman mı olucak?Yumurtan kaç tane ve boyutları ne?Kaç günde büyüdü yumurtalrın.?
ilk aşılamam evet aslında 2009 aralıkta da aşılama için tedaviye başladım ama yumurtalarım en son 16 ve 14 mm oldular kayboldular aşılamam iptal oldu bu seferde cumartesi günü en son 17 ve 15,5 mm çapında yumurtam oldu dr bu akşamda yumurta uyarıcı iğnen den (gonal f ) ol dedi yarın (yani pazar günü) çatlama iğneni ol salı günü de aşılamanı yapalım dedi yani 15,5 olanda büyüsün dedi bakalım inşallah hayırlısıyla aşılamamı olurum ve rabbim bana hayırlısıyla sağlıklısıyla evlat nasip eder inşallah
ben geldim ama kimse yokmuş neyse ben aşılama ile ilgili akıbetimi yazayım benim iğnelerden sonra ilk kontrolüm geçen hafta çarşamba günüydü biliyorsunuz söylemiştim dr ilk kontrolde 5 yumurta saymıştı sonra cuma günü 2. kontolüme gittiğimde dr farklıydı ve sağ yumurtalığıma baktı burda güzel büyüyen 2 yumurta var dedi biri 14,5 ve biri 12 mm di sonra bu akşamda 75 ml daha vurun yarın gel dedi kontrole cumartesi gittim bu yumurtaların biri 15,5 biri 17 mm di dr bu akşamda gonal vurul 15,5 olanda biraz daha büyüsn sonra pazar günü saat 6 da çatlamam iğneni ol salı günüde aşılamanı yapalım dedi
ilk aşılamam evet aslında 2009 aralıkta da aşılama için tedaviye başladım ama yumurtalarım en son 16 ve 14 mm oldular kayboldular aşılamam iptal oldu bu seferde cumartesi günü en son 17 ve 15,5 mm çapında yumurtam oldu dr bu akşamda yumurta uyarıcı iğnen den (gonal f ) ol dedi yarın (yani pazar günü) çatlama iğneni ol salı günü de aşılamanı yapalım dedi yani 15,5 olanda büyüsün dedi bakalım inşallah hayırlısıyla aşılamamı olurum ve rabbim bana hayırlısıyla sağlıklısıyla evlat nasip eder inşallah
gunaydın kızlar.dün adet oldum doktorumla konustum erken olmussun dedı.AMA YINE DE KAN TESTİ YAPTI BAna . yanı kısacası yarın tekrar puregona başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?