Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugün çatlatma ignesi yapalım 11. gün bugün idrar test yapsam sonuç çıkmazmı sizce çıkmaz heralde yinede meraklanıyorum işte bu çatlatma ignesinin etkisi nezaman geçiyor sonra yanıltmasın bizi bilen varmı

kan testi kesin sonuç verir turko, bence idrar testi yaptırma. baksana simge hamile olduğu halde idrar testi yapmış. ikinci çizgiyi çok silik gördüm diyor. bence gününü bekleyelim. bu arada bir durgunluk var topicte nedense. kuuznaz falan yok epeydir. izne falan mı çıktı. lover yok yarın test günü. bir rehavet çöktü bizim ağustos ayı anne adaylarına. hayırlısı bakalım.

haklısın canım yaa kimse yok göz deydi topigimize smgede yok bi biz kaldık kan testide yaptırmak istemiyorum ignelerin etkisi olurdiye idrar daha basit geliyor ama haklısın smgede negatif çıkmıştı moralmen düşebilirim ama içim içimi yiyor ama haftaya bugün yapsam idrar tahlililibelkide çıkar fortes diye bi idrar testi varmış ilişkiden bir hafta sonra belli oluyormş öyle okudum bugün eşime al dedim 2 tane dur bakaqlım belkide dayanamam yaparım üyyff beklemek ne sıkıcı yaa tüp bebek yaptıranlar nasıl sabır ediyor bilmiyorum benimki normal yoldandeneme böyle merak ediciyken kimbilir onlar nasıl sabırsızlanır.

benımde bugun asılamamın 7.gunu ılk gunlerdekı kasık agrılarım azaldı artık.
ınsallah ıyıye ısarettır.

günaydın şekerin iyiyiz şükür sen nasılsın..

bende ıyıyım canım benım napıyım ıste gun sayıyorum.
bırde su jeller bır bıtseydı merak edıyorum jel bıtınce adet olcakmıyım?
oyle oluyormus herlade jel bıtınce adet olunabılıyomuus hemen?
yanlısmı bılıyorum?

merhaba canım burdayım geldim ben cumartesei pazar çalışmıyorum evde bilgisayarım var ama ciddi temizliğe kalkıştım hafta sonu giremedim bugünde şantiyedeki elemanların maşlarını dağıtıyorum hesap kitap işi filan biras yoğunum o yüzden gelemedim şimdi hesapları yaptım para bekliyorum gelince dağıtıcam... bu arada yarın aşılamam olucak rabbim izin verirse ve eğer patronlarla anlaşabilirsem yarından itibaren izne çıkacağım senelik iznimden 1 hafta kullanıştım şimdide 2. haftasını kullanacağım inşallah evden girerim artık evide kaldırdım resmen kim temizleyecek bilmiyorum ama annem ablam yardım edecekler artık

ben geldim ama kimse yokmuş neyse ben aşılama ile ilgili akıbetimi yazayım benim iğnelerden sonra ilk kontrolüm geçen hafta çarşamba günüydü biliyorsunuz söylemiştim dr ilk kontrolde 5 yumurta saymıştı sonra cuma günü 2. kontolüme gittiğimde dr farklıydı ve sağ yumurtalığıma baktı burda güzel büyüyen 2 yumurta var dedi biri 14,5 ve biri 12 mm di sonra bu akşamda 75 ml daha vurun yarın gel dedi kontrole cumartesi gittim bu yumurtaların biri 15,5 biri 17 mm di dr bu akşamda gonal vurul 15,5 olanda biraz daha büyüsn sonra pazar günü saat 6 da çatlamam iğneni ol salı günüde aşılamanı yapalım dedi

slm kuzunaz.İlk aşılaman mı olucak?Yumurtan kaç tane ve boyutları ne?Kaç günde büyüdü yumurtalrın.?

slm kuzunaz.İlk aşılaman mı olucak?Yumurtan kaç tane ve boyutları ne?Kaç günde büyüdü yumurtalrın.?

ilk aşılamam evet aslında 2009 aralıkta da aşılama için tedaviye başladım ama yumurtalarım en son 16 ve 14 mm oldular kayboldular aşılamam iptal oldu bu seferde cumartesi günü en son 17 ve 15,5 mm çapında yumurtam oldu dr bu akşamda yumurta uyarıcı iğnen den (gonal f ) ol dedi yarın (yani pazar günü) çatlama iğneni ol salı günü de aşılamanı yapalım dedi yani 15,5 olanda büyüsün dedi bakalım inşallah hayırlısıyla aşılamamı olurum ve rabbim bana hayırlısıyla sağlıklısıyla evlat nasip eder inşallah

İnşallah.

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Tedaviye Başlangıç Tarihi|Aşılama Tarihi |Test Tarihi|Durumu
1|Mis33|33| belirtilmedi |belirtilmedş |belirtilmedi| 04.08.2010|18.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
2|LOVER1984|26| belirtilmedi |eşte sperm sorunu |belirtilmedi| 02.08.2010|17.08.2010| inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
3|krizantem20|22| 30.07.2010|pıhtılaşma ve sebepsiz |01.08.2010| 10.08.2010 |25.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
4|turko|25| 28.07.2010 |pko |30.07.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
5|gulnihal|31| belirtilmedi |prolaktin yüksekliği |02.08.2010| 11.08.2010 |24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
6|SMGE|27| belirtilmedi |pko |belirtilmedi| 27.07.2010|11.08.2010 | İLK HAMİŞİMİZ :CüvCüv::CüvCüv:
7|kuzunaz|26| 02.08.2010 |polikistikover |04.08.2010| 17.08.2010|belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
8|rabiak|23| 29.07.2010 |belirtilmedi |belirtilmedi| 11..08.2010|24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
9|nomadic|28| 08.10.2010|prolaktin sorunu |10.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
10|gamzelife|31| 19.07.2010|belirtilmedi |21.07.2010| 29.07.2010|13.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
11|Moonlight|belirtilmedi| 17.07.2010|belirtilmedi |19.07.2010| 30.07.2010|13.08.2010 | maalesef :çok üzgünüm:

[/table]

kıslar listeyi güncelliyorum düzeltme yapmamı isteyen varsa söylesin zaten ben yarın aşılamamı olduktan sonra eğer izne çıkarsam evde olacağım inşallah o zaman daha çok ilgilenirim listelerle filan

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kuzunaz, LOVER1984, mimoza1980, ozlem64, turko

eee kıslar ne var ne yok sizlerde

canım herşey yolunda gibi gözükyor şansın bol olsun sonunda hayırlar sevnçler olsunnnnnnn....

gunaydın kızlar.dün adet oldum doktorumla konustum erken olmussun dedı.AMA YINE DE KAN TESTİ YAPTI BAna . yanı kısacası yarın tekrar puregona başlıcam

ammiinn inşaalah canım..

gunaydın kızlar.dün adet oldum doktorumla konustum erken olmussun dedı.AMA YINE DE KAN TESTİ YAPTI BAna . yanı kısacası yarın tekrar puregona başlıcam

canım üzülme rabbim inşallah en kısa zamanda verir sanada canım ya tekrarmı aşılama yaptıracaksın biraz vucudunu dinlendirsen birazda bitkisel denesen öyle hamile kalan çok kişi var tüp bebek yaptırıp tutmayanlar bitkilerde tutturuyorlar çocugu ben bu ay tutturamazsam gitmicem bitkisel yapacam okuyun bi bir çok kişi nasılda hamile kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…