Merhaba..
5 ağustosta aşılama yaptırdım. yazılarınızı takip ediyorum ama yaşadıklarımı paylaşmak bi türlü kısmet olmadı. bu benim 2. aşılamamdı. nisanda aşılama, mayısta tüp bebek ve ağustosta yine aşılama.. bende çikolata kisti var, eşimin hareketsizlik sorunu var. üçündede başından sonuna kadar hep kahverengi lekelenme oldu.
lekelenmelerin kimi olumlu kimi olumsuz diyor. ben hep umutluydum bu güne kadar.
bu gün test yaptıracaktım,12. günümdü. malesef lekeler artık pembeye ve hatta kırmızıya dönmeye başladıdün akşamdan beri gözümün yaşı dinmedi.
Eşim moral vermeye çalışıyor ama oda çok üzülüyor hissediyorum..
Kızlar benim bu ayki maceramda malesef negatif..
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah, kimsenin yuvasını ve kucağını çocuksuz bırakmasın...
iyigünler arkadaşlarımmmm.bgn ikinci aşılamam için ilk puregon 50 ml e başladım bakalım bu ne sonuc vercek.ayrca doktora dedım ki bizim morfoloji düşük aşılamayla ben zaman mı kaybedıorum dedim yoksa beklıyım sonra tüp bebeğe geceriz hayır kesınlıkle saı ve ileri hareket var denemeliyiz dedi
kımse kalmamıs galıbaa
Merhaba..
5 ağustosta aşılama yaptırdım. yazılarınızı takip ediyorum ama yaşadıklarımı paylaşmak bi türlü kısmet olmadı. bu benim 2. aşılamamdı. nisanda aşılama, mayısta tüp bebek ve ağustosta yine aşılama.. bende çikolata kisti var, eşimin hareketsizlik sorunu var. üçündede başından sonuna kadar hep kahverengi lekelenme oldu.
lekelenmelerin kimi olumlu kimi olumsuz diyor. ben hep umutluydum bu güne kadar.
bu gün test yaptıracaktım,12. günümdü. malesef lekeler artık pembeye ve hatta kırmızıya dönmeye başladıdün akşamdan beri gözümün yaşı dinmedi.
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah, kimsenin yuvasını ve kucağını çocuksuz bırakmasın...
burdayızzzzzz
Mimoza1980 canım naslsn yanlış hatırlamıyosam aşılamamız aynıydı galiba sende durumlar nasıl
Merhaba..
uzulme canım yaa
allah ne kadar ıstedıgımızı bılıyor bılıpte vermıyorsa mutlaka bır bıldıgı vardır.
bızım yapmamız gereken beklemek sabr etmek zor bılıyoruz ama napalım allahım ne derse kabulumuz.
canım doktoruna guven bakalım bellımı olur?
bu arada tekrar baslamısın tedavıye hayırlısı olur ınsallah senın ıcın.
hayırlısıs olsun er ya da gec inşallha allha bize de verir.benımde 1.aşılamamdı pazr gunu adet olunca ağlamaya başladım bizde sorun eşimde o geldı dedıkı bu gözyaşlarına sebeb benım benım yuzumden olmuo dedi ve ben kahroldum hiç onu düşünmeden ağlıodum yanında gercekten haklıydı üzülmekte zor ama azcık da onları düşünmeliyiz ona bakınca 2 gündür vicdanım sızlıo buyuzden bu konuyu yanında açmıorum bıle 2.aşılama için bgn iğnelere başladım ama eşimin yanında bile vurmuorum iğnemi öteki odada vurup yanına gidiorum önce kafamızı rahatlatmamız lazım kıslar biz bu yolda kocalarımızın duygularını galiba ihmal edıoruzbilmiyorumkismile
Mimoza1980 canım naslsn yanlış hatırlamıyosam aşılamamız aynıydı galiba sende durumlar nasıl
Lover inanki eş destegi çok çok önemli eşimde sorun yoktu benim pko var çocuk olmadı kaynanam agır kelimeler konuşuyordu hep bana gözyaşlarım hiç dinmezdi eşimden allah razı olsun hiç olumsuz bir laf duymadım oda bana olumsuz birşeyler hisssetirseydi yıkılırdım bundan eminim eşim agzından çıkan birtek kelime bile okadar önemli ki bu aşamada birtek kelime bile yıkar o kişi zaten içinde şavaşlar veiryor destek lazım seni böyle düşündüğün için tebrik ediyorum rabbim güzel duygu ve düşüncelerinin elbet karşılıgını verecektir canım
nasıl bir kayınvaliden var allah yardımcın olsun hee.heralde bu zamanlarda söylenen sözler yıkım olur.buyuzden şuan biizim tedavi aşamsında oldugumuzu kimse bilmıo.ünkü insanların okdar cok sölıcek sözü varkı suan duymak istemıorum hiçbişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?