Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba..
5 ağustosta aşılama yaptırdım. yazılarınızı takip ediyorum ama yaşadıklarımı paylaşmak bi türlü kısmet olmadı. bu benim 2. aşılamamdı. nisanda aşılama, mayısta tüp bebek ve ağustosta yine aşılama.. bende çikolata kisti var, eşimin hareketsizlik sorunu var. üçündede başından sonuna kadar hep kahverengi lekelenme oldu.
lekelenmelerin kimi olumlu kimi olumsuz diyor. ben hep umutluydum bu güne kadar.
bu gün test yaptıracaktım,12. günümdü. malesef lekeler artık pembeye ve hatta kırmızıya dönmeye başladı dün akşamdan beri gözümün yaşı dinmedi.
Eşim moral vermeye çalışıyor ama oda çok üzülüyor hissediyorum..
Kızlar benim bu ayki maceramda malesef negatif..
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah, kimsenin yuvasını ve kucağını çocuksuz bırakmasın...

iyigünler arkadaşlarımmmm.bgn ikinci aşılamam için ilk puregon 50 ml e başladım bakalım bu ne sonuc vercek.ayrca doktora dedım ki bizim morfoloji düşük aşılamayla ben zaman mı kaybedıorum dedim yoksa beklıyım sonra tüp bebeğe geceriz hayır kesınlıkle saı ve ileri hareket var denemeliyiz dedi

Sinope canım öncelikle hoşgeldin geçmiş olsun bende ayın 5 de yaptırdım ama benim kahve akıntım 2. günü geldi bidahada gelmedi tahlil 15.gün yapılıyo diye biliyorum 3 4 gün daha bekle adet olup hamile kalan bile var üzülme herşeyi onuruna bırak canım

uzulme canım yaa
allah ne kadar ıstedıgımızı bılıyor bılıpte vermıyorsa mutlaka bır bıldıgı vardır.
bızım yapmamız gereken beklemek sabr etmek zor bılıyoruz ama napalım allahım ne derse kabulumuz.

canım doktoruna guven bakalım bellımı olur?
bu arada tekrar baslamısın tedavıye hayırlısı olur ınsallah senın ıcın
.

çok geçmiş olsun sinope,
Rabbim cümlemiz hakkında hayırlısını versin inşallah. bizi de zamanla sınıyor işte. inan herkesin burda bir hikayesi var. 2 aşılamayı yaptırdığına göre artık tüp bebek düşünebilirsin. devlet karşılıyor 2 aşılamadan sonra. ben de 4 ağustosta aşılama olmuştum. benim test günüm de yarın. 14. gün sonra yaptır dedi doktorum. geçen ay ise test yaptırdığım gün sonucu alamadan hastalanmıştım. seni gerçekten çok iyi anlıyorum. ben negatifi görmekten o kadar çok korkuyorum ki test bile yaptırasım yok inan. ayrıca bu testin sonucu hayatımla belki evliliğimle ilgili çok şey değiştirecek emin olun. ne diyelim kader karşısında boynumuz kıldan ince. Rabbim hepimize hayırlı yazgılar, eğer olacaksa hayırlı evlatlar nasip etsin. biz de ne desek, ne yapsak, ne kadar ağlasak, ne kadar istesek de herşeyin bir sebebi var bu dünyada...

Mimoza1980 canım naslsn yanlış hatırlamıyosam aşılamamız aynıydı galiba sende durumlar nasıl

kızlar bende sizinle aynıyım tek fark çatlatma ignesinden sonra biz normal denedik bugüm 12 gün günlerdir bende bir sinir bir sinir yüzüm gülmedi hiç ya eşim lazer amaliyatı oldu günlerdir yanımda onada bakıyorum canım dese canın çıksın diyor gibi geliyor bana çok tirip oldum ne bu gerginlik yaa ilaçlardanmı bekleme sürecimizdenmi anlamadım yaa

hayırlısıs olsun er ya da gec inşallha allha bize de verir.benımde 1.aşılamamdı pazr gunu adet olunca ağlamaya başladım bizde sorun eşimde o geldı dedıkı bu gözyaşlarına sebeb benım benım yuzumden olmuo dedi ve ben kahroldum hiç onu düşünmeden ağlıodum yanında gercekten haklıydı üzülmekte zor ama azcık da onları düşünmeliyiz ona bakınca 2 gündür vicdanım sızlıo buyuzden bu konuyu yanında açmıorum bıle 2.aşılama için bgn iğnelere başladım ama eşimin yanında bile vurmuorum iğnemi öteki odada vurup yanına gidiorum önce kafamızı rahatlatmamız lazım kıslar biz bu yolda kocalarımızın duygularını galiba ihmal edıoruzbilmiyorumkismile

sinope krizantem arkadaşıma katılıyorum rabbim birgün güldürecek her karanlıgın ardında bir sabah her kışın ardında bir bahar var tatlım rabbim sabrımızı deniyor üzülme canım belki süpriz yapar kendiliginden olur öyle olan çok tatlım

Lover inanki eş destegi çok çok önemli eşimde sorun yoktu benim pko var çocuk olmadı kaynanam agır kelimeler konuşuyordu hep bana gözyaşlarım hiç dinmezdi eşimden allah razı olsun hiç olumsuz bir laf duymadım oda bana olumsuz birşeyler hisssetirseydi yıkılırdım bundan eminim eşim agzından çıkan birtek kelime bile okadar önemli ki bu aşamada birtek kelime bile yıkar o kişi zaten içinde şavaşlar veiryor destek lazım seni böyle düşündüğün için tebrik ediyorum rabbim güzel duygu ve düşüncelerinin elbet karşılıgını verecektir canım

Mimoza1980 canım naslsn yanlış hatırlamıyosam aşılamamız aynıydı galiba sende durumlar nasıl

,mimoza acayi 3 müzde aynıyız kızlar ne gibi şikayetleriniz var benim önce çoktu ama bugün pek şikayetim kalmadı gögüslerim şiş ama çok agrımıyor tutmadımı acaba diyorum pek akıntımda yok korkmaya başladım yaa

nasıl bir kayınvaliden var allah yardımcın olsun hee.heralde bu zamanlarda söylenen sözler yıkım olur.buyuzden şuan biizim tedavi aşamsında oldugumuzu kimse bilmıo.ünkü insanların okdar cok sölıcek sözü varkı suan duymak istemıorum hiçbişi

Benim ozamanda duyurma imkanım yoktu çok çeresizdim inan okadar çok sorunlar yaşıyordum ki tek çocuksuzluk olsa eşim belkide stresimden uzadı tedavim ama şuan yaptırdıgım ignelerden kaynanamın haberi yok budefa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…