olumunekankayizsmile
hayırlısıs olsun er ya da gec inşallha allha bize de verir.benımde 1.aşılamamdı pazr gunu adet olunca ağlamaya başladım bizde sorun eşimde o geldı dedıkı bu gözyaşlarına sebeb benım benım yuzumden olmuo dedi ve ben kahroldum hiç onu düşünmeden ağlıodum yanında gercekten haklıydı üzülmekte zor ama azcık da onları düşünmeliyiz ona bakınca 2 gündür vicdanım sızlıo buyuzden bu konuyu yanında açmıorum bıle 2.aşılama için bgn iğnelere başladım ama eşimin yanında bile vurmuorum iğnemi öteki odada vurup yanına gidiorum önce kafamızı rahatlatmamız lazım kıslar biz bu yolda kocalarımızın duygularını galiba ihmal edıoruzbilmiyorumkismile
sinope krizantem arkadaşıma katılıyorum rabbim birgün güldürecek her karanlıgın ardında bir sabah her kışın ardında bir bahar var tatlım rabbim sabrımızı deniyor üzülme canım belki süpriz yapar kendiliginden olur öyle olan çok tatlım
bısey deyın bana yaaaa tutmadıda ondan mı acaba azaldı kasık agrılarımm
bence canım bünyeden bünyeye degişiyor illede agrı olacak diye bişey yok ama bende agrım azaldı diye stres yapmaya başladım kızımda belim çok agrırdı akıntım çok olurdu bunda belim az agrıyor acaba daha çokmu erken diyorum belirtiler için..
Turko canım benim aşılama olduğumdan 4. 5 gün sonra kasık ağrılarım başladı 12. günüm hala devam ediyo sık sık kontroldeyim her an adet olucam sanki ben fazla umutlu değilim cuma günü doktrm çağırdı test için bakalım hayırlısı ALLAH en kısa zamanda bizlerin yüzümüzüde güldürür inşallah
Turko canım benim aşılama olduğumdan 4. 5 gün sonra kasık ağrılarım başladı 12. günüm hala devam ediyo sık sık kontroldeyim her an adet olucam sanki ben fazla umutlu değilim cuma günü doktrm çağırdı test için bakalım hayırlısı ALLAH en kısa zamanda bizlerin yüzümüzüde güldürür inşallah
kıslar merhaba nasılsınız bakalım puregonun yan etkisi olabilirmi acaba çok fena ishalim bugun varmı boyle bı yan etki yaşayan ilaç da içmak istemıyorum yumurta kalitesini etkiler diye
adet sancısıda bazen hamilelik belirtisi oluyormuş hemen adet olacam zannetme canım ya benim bugün pek agrım kalmadı yaa dr kan testimi yapacak sana benimki normal yoldan dememe yaptıgımız için günün geçince gel dedi ben bu ayın 6 sında çatlatma ignemi oldum hemen hemen aynıyız hadi güzel haber alda banada moral olsun arkandan gelelim canım yaa..vereliniortak:CüvCüv:
kıslar merhaba nasılsınız bakalım puregonun yan etkisi olabilirmi acaba çok fena ishalim bugun varmı boyle bı yan etki yaşayan ilaç da içmak istemıyorum yumurta kalitesini etkiler diye
Canım 6 senedir her ay olur belki diye umutla bekledim ama olmadı kaç tane doktor değiştirdim yinede yok ilk aşılama ama hiç umudum yok aşılama olduğu için 2 hafta sonra gel dedi doktrm cuma günü bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?