Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkür ederim sevgili acayi, krizantem20, miss33 . birileriyle paylaşmak helede yaşadıklarımız aynı olunca paylaşmak insana çok iyi geliyor.

Miss33 tüp bebek denemiştim, bir aşılama, arada tüp bebek, şimdi yine aşılama. Tüp bebek olayı beni geriyor. hele tek embryo transferi iyice geriyor. geçenki tutmadı. bu seferde rapor alsam tekrar denesem yine tek embryo konulacak. eşimle konuştum bi daha aşılama denemek istiyorum. bide doktorumla konuşayım bakalım o ne diyecek.

umarım testin sonucu evliliğini olumlu yönde etkiler. Sen ve sabırla bekleyen tüm arkadaşlar inşallah pozitifi biran önce görürsünüz (görürüm :)))
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

benim şikayetlerim azaldı yaa kormmaya başladım (((( test yapmayacam günüm gecçerse gidecem heralde test bana ugurlu gelmiyor hep tek hep tek yeter ama haaa deyip fırlatırıp hep

benım bugun asılamada 8. gunum oncekı gunlere nazaran kasık agrıların bıttı neredeyse bazen arada oluyor oda cok hafıf.
bunu neye yormalıyım acaba tutmadımı dıyorum?
kasıkların agrısının devamının olması ıyıyemı ısaret kotuyemı?

aynı duyguları dün akşam bizde yaşadık malesef. ben ağlarken o da bana dedi benim yüzümden sen acı çekiyorsun dedi. o kadar duygusaldıki bende senin gibi hala vicdan azabı çekiyorum. haklısın bizler kadar onlarda üzülüyor ama biz malesef biranda herşeyi unutuveriyoruz. şuandan itibaren bende kendimi toparlıyorum teşekkür ederim beni kendime getirdin..

kızlar dün akşam stresimden bir saçmalık yaptım evde test vardı 11. günümdü igne yaptıralı tek çıktı ama üzülmedim daha çok erken diye bidahada yapmıcam direk doktoruma gidecem.

İnşallah kendiliğinden olur ama malesef 18 aydır bişey olduğu yok..
hayırlısı olsun inş. dediğin gibi elbet birgün sabah olacak bahar gelecek..

bısey deyın bana yaaaa tutmadıda ondan mı acaba azaldı kasık agrılarımm

bence canım bünyeden bünyeye degişiyor illede agrı olacak diye bişey yok ama bende agrım azaldı diye stres yapmaya başladım kızımda belim çok agrırdı akıntım çok olurdu bunda belim az agrıyor acaba daha çokmu erken diyorum belirtiler için..

off bende sıkıntı yapmak ıstemıyorum test gunune kadar dusunmeyım dıyorum ama olmuyor oncekı gunlerde cok agrım oluyordu smdı pek yok neden acaba dıye merak edıyorum?

bu ilaçlar iştahmı açıyor ne çok yemegi hiç hatırlamayan ben çok acıkmaya başladım 2 gündür oruç tutmuyorum yarın geri başlıcam eşimde durumun belli olana kadar tutma diyor ama oruçken sanki duam daha iyi kabul olur diye düşünüyorum sanki yarın başlarım inşaalh geri..

bazen biraz midem bulanıyor içtigimiz haplardanmı acaba çok degil şöyle sabahları falan sizede oluyormu kızlar..

Turko canım benim aşılama olduğumdan 4. 5 gün sonra kasık ağrılarım başladı 12. günüm hala devam ediyo sık sık kontroldeyim her an adet olucam sanki ben fazla umutlu değilim cuma günü doktrm çağırdı test için bakalım hayırlısı ALLAH en kısa zamanda bizlerin yüzümüzüde güldürür inşallah

kıslar merhaba nasılsınız bakalım puregonun yan etkisi olabilirmi acaba çok fena ishalim bugun varmı boyle bı yan etki yaşayan ilaç da içmak istemıyorum yumurta kalitesini etkiler diye

adet sancısıda bazen hamilelik belirtisi oluyormuş hemen adet olacam zannetme canım ya benim bugün pek agrım kalmadı yaa dr kan testimi yapacak sana benimki normal yoldan dememe yaptıgımız için günün geçince gel dedi ben bu ayın 6 sında çatlatma ignemi oldum hemen hemen aynıyız hadi güzel haber alda banada moral olsun arkandan gelelim canım yaa..vereliniortak:CüvCüv:

ne ilacı verdi dr bana hezaman 10 kullandıgım dupastonu 14 güne çıkardı çatladıgını görünce birde hemen folbiola başla dedi yani bilirsin folik asit dr umutlu ama kısmet olmazsa olmaz işte herşey rabbimin elinde vesilelerine sarılıyoruz ama kendinden diliyoruz dualarımız kabul olur inşallah. amin...

kıslar merhaba nasılsınız bakalım puregonun yan etkisi olabilirmi acaba çok fena ishalim bugun varmı boyle bı yan etki yaşayan ilaç da içmak istemıyorum yumurta kalitesini etkiler diye

ben puregon kulladım buay ama hiç öyle bişey olmadı belkide sıcaklardandır bence yan tesiri degildir

Canım 6 senedir her ay olur belki diye umutla bekledim ama olmadı kaç tane doktor değiştirdim yinede yok ilk aşılama ama hiç umudum yok aşılama olduğu için 2 hafta sonra gel dedi doktrm cuma günü bakalım

Canım 6 senedir her ay olur belki diye umutla bekledim ama olmadı kaç tane doktor değiştirdim yinede yok ilk aşılama ama hiç umudum yok aşılama olduğu için 2 hafta sonra gel dedi doktrm cuma günü bakalım

inşallah ilk denemede tutturursun tatlım bu mubarek günlerde bolca dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…