Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben puregon kulladım buay ama hiç öyle bişey olmadı belkide sıcaklardandır bence yan tesiri degildir

bende puregon kullanıorum ama bende öle bi etki yaratmadı

ay inşallah sıcaklardandır kıslar saolun cvplar için iğneleri sizmi yapıosunuz kıslar benim eşim yapıo doktor oda ama ben yapmak zorunda kalsam yapamam ya deri altına dio hemsire valla yapanlara bravo..

kızlar herkes çok gergin, hepimiz kendimizi çok dinliyoruz. başımız ağrısa aşılamadan mı ki diye yoruyoruz. nolacak bizim bu halimiz bilmem.

kızlar herkes çok gergin, hepimiz kendimizi çok dinliyoruz. başımız ağrısa aşılamadan mı ki diye yoruyoruz. nolacak bizim bu halimiz bilmem.

haklısın gerçekten ben daha aşılama bile olmadan başladım aslında okul başlasaydı barii kendimi dinleyecek vaktim olmayacaktı neyseki yapıldıktan bı kaç gun sonra semınerler başlıcak kendımı daha az dınlerım..

ben önce yapamam diyordum ama mecbura kaldım yaptım valla

tebrik ederim valla bana koldan dedi hemşire ama puregonun resmi sitesinde göbekten yapılıo.)
sen antepdemisin bende komşu sayılırım sana nerde olduğumu yazsam deşifre olurum buraya takılan çok tanıdığım var ama yakınız:)

dogru vallaa bebek tutturacaz derken pkolojilerimiz gitti elden bende çok stres var sıkıldım artık bugün karar verdim pek kafaya takmıcam be üüffff herşey olacagına varıyor zaten istedikçe içine gidiyor derler ya bizimkide o hesap off :1no2:kafamçokkarıştı

ewet istanbulda dogdum büyüdüm kuruçeşmedeydik kısmet işte şimdi evliyim ve antepteyim bu arada ben göbekten asla yapmam diyordum çok kararlıydım mecburluk yıldırdı beni yaptım valla çokta acımıyor ama

umutbızım olsun öncelıkle geçmiş olsun umarım ısteklerın bır an önce gerçekleşir ,ignelerimi bende hiç kendim yapamadım hep hastaneye gittim :kedi:
yapanlarana bravo valla hiçmi korkmuyorsunuzopuyorumnanaktan

bende orda okudum ama şimdi buralardayız bakalım ben iğneleri ve kontrollerı burda olup aşılamyı adanada yaptırıcam sanırım cunku dr burdaki laboratuvarlara pek guvenmıyorum cunku erkek faktöründe daha az başarımız dedi nede bıle bıle lades diyeyımki hayırlısı bakalım buralar biras tutucu antep de oylemı bılmıorum ama..

teşekkür ederim gülnihal umarım seninde herşey gönlünce olur benim iğne vaktim yaklaşıo heyecanlanıyorum bendemı var bi gariplik yapıldıktan sonra diyorum şimdi yumoşları uyarıo büyüyecekler filan stresim yok çok şükür bolca heyecan var senin ilk aşılamnmı kaçıncı gündesin

=umutbizimolsun;
teşekkür ederim gülnihal umarım seninde herşey gönlünce olur benim iğne vaktim yaklaşıo heyecanlanıyorum bendemı var bi gariplik yapıldıktan sonra diyorum şimdi yumoşları uyarıo büyüyecekler filan stresim yok çok şükür bolca heyecan var senin ilk aşılamnmı kaçıncı gündesin

saol canım tesekkurler ben bugun asılamamın 6. gunumdeyım haftaya cuma-cumartesı test gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…