inşallah ilk denemede tutturursun tatlım bu mubarek günlerde bolca dua edelim
ben puregon kulladım buay ama hiç öyle bişey olmadı belkide sıcaklardandır bence yan tesiri degildir
bende puregon kullanıorum ama bende öle bi etki yaratmadı
ay inşallah sıcaklardandır kıslar saolun cvplar için iğneleri sizmi yapıosunuz kıslar benim eşim yapıo doktor oda ama ben yapmak zorunda kalsam yapamam ya deri altına dio hemsire valla yapanlara bravo..
kızlar herkes çok gergin, hepimiz kendimizi çok dinliyoruz. başımız ağrısa aşılamadan mı ki diye yoruyoruz. nolacak bizim bu halimiz bilmem.
ben önce yapamam diyordum ama mecbura kaldım yaptım valla
kızlar herkes çok gergin, hepimiz kendimizi çok dinliyoruz. başımız ağrısa aşılamadan mı ki diye yoruyoruz. nolacak bizim bu halimiz bilmem.
tebrik ederim valla bana koldan dedi hemşire ama puregonun resmi sitesinde göbekten yapılıo.)
sen antepdemisin bende komşu sayılırım sana nerde olduğumu yazsam deşifre olurum buraya takılan çok tanıdığım var ama yakınız:)
tebrik ederim valla bana koldan dedi hemşire ama puregonun resmi sitesinde göbekten yapılıo.)
sen antepdemisin bende komşu sayılırım sana nerde olduğumu yazsam deşifre olurum buraya takılan çok tanıdığım var ama yakınız:)
bende orda okudum ama şimdi buralardayız bakalım ben iğneleri ve kontrollerı burda olup aşılamyı adanada yaptırıcam sanırım cunku dr burdaki laboratuvarlara pek guvenmıyorum cunku erkek faktöründe daha az başarımız dedi nede bıle bıle lades diyeyımki hayırlısı bakalım buralar biras tutucu antep de oylemı bılmıorum ama..ewet istanbulda dogdum büyüdüm kuruçeşmedeydik kısmet işte şimdi evliyim ve antepteyim bu arada ben göbekten asla yapmam diyordum çok kararlıydım mecburluk yıldırdı beni yaptım valla çokta acımıyor ama
umutbızım olsun öncelıkle geçmiş olsun umarım ısteklerın bır an önce gerçekleşir ,ignelerimi bende hiç kendim yapamadım hep hastaneye gittim :kedi:
yapanlarana bravo valla hiçmi korkmuyorsunuzopuyorumnanaktan
smge hemen kaçma gelicem hemen gitme biryere..
hoşgeldin simge, nasılsın
saol cnm iyiyim. Ama çok halsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?