saol cnm iyiyim. Ama çok halsizim.
smge senin ilk aşılanmanmıydı bu yani ilk aşılamadamı hamile kaldına.s
hoşgeldin sen de fanu, sen nasılsın peki. aman simge dikkat et kendine valla. ilk haftalar kritik oluyor yorma kendini. benim de yarın test günüm. ama çok gerginim inanın. geçen ay test günü hastalanmıştım, çok demoralize olmuştum. bu ada öyle olacak diye korkuyorum. artı aşılama için son şansım bu sefer ki. hem test sonucuna göre de hayatımla, işimle hatta evliliğimle ilgili kararlar alacağım sonuca göre. nolur bana dua edin.
hoşgeldin sen de fanu, sen nasılsın peki. aman simge dikkat et kendine valla. ilk haftalar kritik oluyor yorma kendini. benim de yarın test günüm. ama çok gerginim inanın. geçen ay test günü hastalanmıştım, çok demoralize olmuştum. bu ada öyle olacak diye korkuyorum. artı aşılama için son şansım bu sefer ki. hem test sonucuna göre de hayatımla, işimle hatta evliliğimle ilgili kararlar alacağım sonuca göre. nolur bana dua edin.
hadi bakalım hayırlı sağlıklı bi bebiş gelsin inşallhh=umutbizimolsun;
teşekkür ederim gülnihal umarım seninde herşey gönlünce olur benim iğne vaktim yaklaşıo heyecanlanıyorum bendemı var bi gariplik yapıldıktan sonra diyorum şimdi yumoşları uyarıo büyüyecekler filan stresim yok çok şükür bolca heyecan var senin ilk aşılamnmı kaçıncı gündesin
saol canım tesekkurler ben bugun asılamamın 6. gunumdeyım haftaya cuma-cumartesı test gunum
simge sen kaçıncı gün test yaptırmıştın?
hadi bakalım hayırlı sağlıklı bi bebiş gelsin inşallhh
inşallh senin için hersey gönlünce olur ol demiştir allh senın ıcın ınsallh...
arkadaşlar aşılama yaptıran yada yaptıracak olan arkadaşlar kaçıncı olduğunu aşılama nedenini yazarlarsa tek tek meraklı gibi sormak hoşuma gitmiyo benim ama en azından benle aynı durumda olan bişri varsa ve tutarsa yada tutmuşsa umut olacak bana..
ben başlayım biz 1.5 yıllık evlı ve 14 aydır bebek planlıyoruz sebep erkek infertelitesi
eşimde varikosel vardı 9 ay kadar once amelıyat oldu sonuç değişmedi : bu ilk aşılamamız
1 ml de 10 milyon
toplam 40 mılyon
ileri hızı %0
ileri yavaş%60
normal yapı%75
3 yıllık evliyim 3 düşüğüm oldu son 13 aydır korunmuyoruz bende pko çıktı büyük ihtimalle olmama sebebi budur bu ay ilk aşılamamı oldum 2 gün üst üste şansı yükseltmek için 2 gün yaptı doktor insallh tutar büyük bir umutla bekliyorum:icecream:hadi bakalım hayırlı sağlıklı bi bebiş gelsin inşallhh
inşallh senin için hersey gönlünce olur ol demiştir allh senın ıcın ınsallh...
arkadaşlar aşılama yaptıran yada yaptıracak olan arkadaşlar kaçıncı olduğunu aşılama nedenini yazarlarsa tek tek meraklı gibi sormak hoşuma gitmiyo benim ama en azından benle aynı durumda olan bişri varsa ve tutarsa yada tutmuşsa umut olacak bana..
ben başlayım biz 1.5 yıllık evlı ve 14 aydır bebek planlıyoruz sebep erkek infertelitesi
eşimde varikosel vardı 9 ay kadar once amelıyat oldu sonuç değişmedi : bu ilk aşılamamız
1 ml de 10 milyon
toplam 40 mılyon
ileri hızı %0
ileri yavaş%60
normal yapı%75
3 yıllık evliyim 3 düşüğüm oldu son 13 aydır korunmuyoruz bende pko çıktı büyük ihtimalle olmama sebebi budur bu ay ilk aşılamamı oldum 2 gün üst üste şansı yükseltmek için 2 gün yaptı doktor insallh tutar büyük bir umutla bekliyorum:icecream:
3 yıllık evliyim 3 düşüğüm oldu son 13 aydır korunmuyoruz bende pko çıktı büyük ihtimalle olmama sebebi budur bu ay ilk aşılamamı oldum 2 gün üst üste şansı yükseltmek için 2 gün yaptı doktor insallh tutar büyük bir umutla bekliyorum:icecream:
MİSS33 çok özel deilse merak ettım aşılama sonucuna göre evliliğnde ne gibi karar alıcaksın.umarım hayırlı haberını verırısın bize
biraz sıkıntılarımız var evlilikte.test sonucu olumlu olursa bize umut olacak. artık 3 yıl oldu. bebek de olmayınca iyice koptuk birbirimizden. ben onu da çok taktım kafaya.bazen eşimle birbirimize dar ediyoruz dünyayı. artık sadece akşam yemeklerinde görüşüyoruz. konuşacak bişeyler bulamıyoruz. bi de benim iş sıkıntılarım var. müdürle aram çok kötü. devlet memuru olmama rağmen sık sık kovar beni. git der, tayin iste der, istemiyorum seni der. ben evlenirken bi çok şeyi bırakıp geldim eşimin peşine buraya. ama artık inan çok zor geçiyor günlerimiz...
bende orda okudum ama şimdi buralardayız bakalım ben iğneleri ve kontrollerı burda olup aşılamyı adanada yaptırıcam sanırım cunku dr burdaki laboratuvarlara pek guvenmıyorum cunku erkek faktöründe daha az başarımız dedi nede bıle bıle lades diyeyımki hayırlısı bakalım buralar biras tutucu antep de oylemı bılmıorum ama..
antepte tutucuda çok degil benim bulundugum yerde normal seviyede gidiyorlar ama bazen çok tutucularada rastlıyorum yani..
nasıl yanı 2 gün üstüste sperm mi enjekte ettiler ilk defa duydum ben böle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?