slm kızlar bende aynı dertden müzdaribim geçen ay bir negatif aşılamam oldu bu ay tekrar başladım. adetin 2. günü muayene ve hormon tesi yapıldı 3. gün( bugün iğneye başladım) allahım inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür. bizde 3 yıllık evliyiz 2 yıldır çocuk istiyoruz. doğuda çalıştığımız için tedavi şansımız çok az bu yaz tatilini değerlendirmek istedik bakalım bu seferde olmazsa taa seneye kalacak yine. sorunumuz hareketlilik eşimde sayı ve hareket problemi var. bu arada mersinde tedavi olan varmı. ben ilk aşılamamı adanada yaptırdım bu sefer mersinde başladım. inşallah allahım hepimize bu güzel duyguyu yaşatır aminnnnnnn
inşallah tutar cnm sen nerde yaptırdın aşılamanı
biraz sıkıntılarımız var evlilikte.test sonucu olumlu olursa bize umut olacak. artık 3 yıl oldu. bebek de olmayınca iyice koptuk birbirimizden. ben onu da çok taktım kafaya.bazen eşimle birbirimize dar ediyoruz dünyayı. artık sadece akşam yemeklerinde görüşüyoruz. konuşacak bişeyler bulamıyoruz. bi de benim iş sıkıntılarım var. müdürle aram çok kötü. devlet memuru olmama rağmen sık sık kovar beni. git der, tayin iste der, istemiyorum seni der. ben evlenirken bi çok şeyi bırakıp geldim eşimin peşine buraya. ama artık inan çok zor geçiyor günlerimiz...
slm kızlar bende aynı dertden müzdaribim geçen ay bir negatif aşılamam oldu bu ay tekrar başladım. adetin 2. günü muayene ve hormon tesi yapıldı 3. gün( bugün iğneye başladım) allahım inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür. bizde 3 yıllık evliyiz 2 yıldır çocuk istiyoruz. doğuda çalıştığımız için tedavi şansımız çok az bu yaz tatilini değerlendirmek istedik bakalım bu seferde olmazsa taa seneye kalacak yine. sorunumuz hareketlilik eşimde sayı ve hareket problemi var. bu arada mersinde tedavi olan varmı. ben ilk aşılamamı adanada yaptırdım bu sefer mersinde başladım. inşallah allahım hepimize bu güzel duyguyu yaşatır aminnnnnnn
smge nasılsın tatlımmm benim agrıların varmı canım ya aşılamadan kaç gün sonra agrıların gitti benim bugün öteki günlere nazaran agrım baya bi gitti
kızlar bugün kuzunazın aşılaması vardı. aşılamadan sonra yarım saat yatırıp dinlendiriyor doktor. bizim kuzunaz hala yatıyor mu ne :) giremedi nete
kuzunaz benide ekle listeyeeeeeeeeeeee
cnm çok zorlu günler geçiriosun anlıorum ama bence bu kadar çabuk karar verme. senelerce çocuğu olmayan ve çok ileri yaşta çocuk sahibi olanlar var. ama birbirinize destek olun. eşin anlayışsızsa sen alttan almaya çalış. yuva bozgunluğu o kadar kolay değil.
doktorumuzda oyle soyledı ıleri yavaş çok olduğu ıcın sansınız yuksek dedı ama ben o 0ı görünce cok umutlanamıorum ılk defa tup bebek merkezınde yapıldı hiç ileri hız 0 cıkmamıstı ama tup beebk merlkezındekı daha sağlıklı..hayırlı olsun aşılaman,
sperde sorun gözükse de aşılamada spermi yıkadıkları için değerler epeyce artıyor. ileri yavaştakiler çoğu ileri hareketli duruma geliyor. ama asıl etkileyen şey şu. kaç yumurtan olgunlaştı. tek olunca biraz şans düşüyor. bi de kadınlar klübündeki inanışa göre ilk aşılama tutmuyormuş :) tabi komik geliyor insana ama ilki benim ede tutmayınca onlara kısmen de olsa hak verdim. bak simgenin de ikinci aşılamasında tuttu. benim de yarın test günüm. sonucu paylaşırım sizlerle
benım pkolu bı arkadasımın 3üz oldu sonrakı senede kendılığınden hamıle kaldı 4 tane cocuğu var pkoda sabretmek gerekıo ama sonunda mutlaka oluo umarım senınkıde olur.)3 yıllık evliyim 3 düşüğüm oldu son 13 aydır korunmuyoruz bende pko çıktı büyük ihtimalle olmama sebebi budur bu ay ilk aşılamamı oldum 2 gün üst üste şansı yükseltmek için 2 gün yaptı doktor insallh tutar büyük bir umutla bekliyorum:icecream:
nurceren bende gecen ay ilk aşılamı yaptırdım negatif.bgn ilk iğneye başladım 2. aşılamaya start verdık tekrardan
doktorumuzda oyle soyledı ıleri yavaş çok olduğu ıcın sansınız yuksek dedı ama ben o 0ı görünce cok umutlanamıorum ılk defa tup bebek merkezınde yapıldı hiç ileri hız 0 cıkmamıstı ama tup beebk merlkezındekı daha sağlıklı..
senın ıcınde herseyın hayırlısı olsun kul sıkışmadıkca hızır yetişmezmiş dılıyorumkı senın ıcın hersey gusel olsunn rabbim sesini dualarını duysun ınsallah
benım pkolu bı arkadasımın 3üz oldu sonrakı senede kendılığınden hamıle kaldı 4 tane cocuğu var pkoda sabretmek gerekıo ama sonunda mutlaka oluo umarım senınkıde olur.)
evet bende keske daha buyuk bir ilde olsaydık dıorum sende ilaçlara mersınde başlayıp işlemi adanada yaptırabılısın ben oyle yapıcam
seninde hayırlı olsun canım inşallah allahım emeklerimizin karşılığını verir. gonal f ye başladım ben senin doktorun neyle başladı.
inşallahhhhhhhhhh allahım kucağıma alabilecekmiyim diyorum acaba geceleri bebek ağlamasıyla uyanacakmıyım diyorum inşallh rabbim şu mübarek günlerde hepimize nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?