Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aramıza hoşgeldin nurceren. inşallah rabbim sana ve hepimize sağlıklı bebişler nasip eder.

kızlar bugün kuzunazın aşılaması vardı. aşılamadan sonra yarım saat yatırıp dinlendiriyor doktor. bizim kuzunaz hala yatıyor mu ne :) giremedi nete

cnm çok zorlu günler geçiriosun anlıorum ama bence bu kadar çabuk karar verme. senelerce çocuğu olmayan ve çok ileri yaşta çocuk sahibi olanlar var. ama birbirinize destek olun. eşin anlayışsızsa sen alttan almaya çalış. yuva bozgunluğu o kadar kolay değil.

nurceren bende gecen ay ilk aşılamı yaptırdım negatif.bgn ilk iğneye başladım 2. aşılamaya start verdık tekrardan

kızlar bugün kuzunazın aşılaması vardı. aşılamadan sonra yarım saat yatırıp dinlendiriyor doktor. bizim kuzunaz hala yatıyor mu ne :) giremedi nete

miss33 bence seni eşinle bağlayan çocuk olmamalı önce hayatı kendiniz için yaşayn çocuka o mutlu yuvanın meyvesi olsun sağlıklı düşün mantıklı duygularına yanilme herşey için hayırlısı

miiss canım benim yarı tüm dualarımız seninle olacak inşallah önce o güzel haberi duyacaksın sonrada huzurlu günler arkasından gelecek ve yuvan mutlu mesut çocuk sesiyle dolacak her karanlıgın bir sabahı var senin sabahında inşallah yakındadır canım ben kötü günlerimde hep böyle düşündüm elbet gün dogacak karanlıkta kalmayacam rabbim görüyor derdim acımasız kaynanama ragmen bugünlerime şükür ediyorum sabır et canım eşinle aranızdaki duvarı kaldırmak için biraz fedakarlık yap yuvayı dişi kuş yaparmış ya herşeyde şu dişilere düşüyor zatende neysee..

kuzunaz benide ekle listeyeeeeeeeeeeee

ilk etapta tayin istemeyi düşünüyorum simge. ailem 1,5 satlik mesafede bir ilde. ben de o ilden tayinle gelmiştim eş durumu olunca. geri eski yerime tayin isteyeceğim test sonucu negatif olursa. hafta sonları gelirim evime, diğer günler ailemle kalırım. bir süre zaman tanıyalım bakalım birbirimize ne olacak.

doktorumuzda oyle soyledı ıleri yavaş çok olduğu ıcın sansınız yuksek dedı ama ben o 0ı görünce cok umutlanamıorum ılk defa tup bebek merkezınde yapıldı hiç ileri hız 0 cıkmamıstı ama tup beebk merlkezındekı daha sağlıklı..
senın ıcınde herseyın hayırlısı olsun kul sıkışmadıkca hızır yetişmezmiş dılıyorumkı senın ıcın hersey gusel olsunn rabbim sesini dualarını duysun ınsallah
benım pkolu bı arkadasımın 3üz oldu sonrakı senede kendılığınden hamıle kaldı 4 tane cocuğu var pkoda sabretmek gerekıo ama sonunda mutlaka oluo umarım senınkıde olur.)

evet bende keske daha buyuk bir ilde olsaydık dıorum sende ilaçlara mersınde başlayıp işlemi adanada yaptırabılısın ben oyle yapıcam

nurceren bende gecen ay ilk aşılamı yaptırdım negatif.bgn ilk iğneye başladım 2. aşılamaya start verdık tekrardan

seninde hayırlı olsun canım inşallah allahım emeklerimizin karşılığını verir. gonal f ye başladım ben senin doktorun neyle başladı.

inşallahhhhhhhhhh allahım kucağıma alabilecekmiyim diyorum acaba geceleri bebek ağlamasıyla uyanacakmıyım diyorum inşallh rabbim şu mübarek günlerde hepimize nasip eder

topimize hoşgeldin canım inşallah tutar ve seneye aşılamayla falan degilde kucagındaki bebişinle ugraşırsın inşallah:ecrin_bebek::Saruboceq:

inşallahhhhhhhhhh allahım kucağıma alabilecekmiyim diyorum acaba geceleri bebek ağlamasıyla uyanacakmıyım diyorum inşallh rabbim şu mübarek günlerde hepimize nasip eder

inşallah canım kucagına alacaksın bendede pko var kızıma tedaviye başladıgımda pkom ileri dereceydi 2 igne denemelerinden sonra rabbim bana bu rasimdeki kızımı verdi şükür pkom oldugu için 2. tutmuyor tekrar tedavi oldum igneler falan çatlatma ignesi yaptırdım dogal deniyoruz kızımdaki gibi gün sayıyorum dr günün geçerse gel dedi bakalım pko da sabır önemli ama en çok başarı alınan hastalıkmış ben bunu çok duydu

turko, FANU, landarch, LOVER1984, mimoza1980, miss33, nurceren, sinope, SMGE, umutbizimolsun maşallah topik şenlenmiş bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…