Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
puregon benım iğnem çatlatma iğnemde ovıtrelle idi gecen ay

bana bir sürü iğne verdi gonal f ile başladık menegon va ovitrelle de aldırdı. geçen ay adette hapla başlamıştık yine menegon ve ovitrelle kullanmıştım. aslında çok anlam veremedim yumurta gelişiminde bir problem yok benim neden bu kadar ilaç kullanmak zorundayım

inşallh turko allah bağışlasın çocuğunu rabbim isteyen herkese versin

benımde doktor yumurta rezervlerın çok iyiy çalısıo dıo ama rıske atmak istemıolar yumurtaları uyarıolar napalım katlancaz bu ilaçlra

Mimoza1980 canım naslsn yanlış hatırlamıyosam aşılamamız aynıydı galiba sende durumlar nasıl

canım benim durumum aynı kasıklarda agrı gögüslerimde acı hissi çok akıntım ve halsizlik uyku hali bunlar olumlumu olumsuzmu anlayamadım anlıcan beklemedeyim acaba diyorum yarın bi idrar testi alsamda yapsammı olumlu çıkmasa çok moralim bozulur ne yapsam bilemedim cumayada şurda ne kaldı diyede düşünüyom bakalım canım sabırla bekliyoruz hayırlısı ALLAH dan senin nasıl gidiyor varmı degişimler yazarsan sevinirim bide arkadaşlar birbirimize dua edelim eminim ki birbirine yapılan dualar kabul olur valla ben hepinize dua ediyorum en iyisi en güzeli hayırlısı olsun diye (aminn)

vardı cnm benim ağrılarım hiç geçmediki bi kaç gündür uyuyorum ama yine de bi kaç kere karın ağrısıylla kalkıorum

canım ya geçen gece bir uyandım yarım saat gaz sancısı gibi nefesimi kesen saga sola dönemedigim acayip bir kasık agrım olmuştu nerdeyse senin gibi aglıcaktım demiştim ya ondan birkaçgün sonrada oldu bugün pek bi agrım falan kalmadı canım sıkılmaya başladı bu duruma ama ilişkiye giremiyoruz benim agrım oluyorilişkide..

akıntın bence iyiye işaret bek sizinle aynıyız ama benim akıntım ve gögüslerimde agrım pek yok biraz belimde agrı var okadar kızımda akıntım çok olurdu adet oldum sanırdım tuvalete giderdim hemen üzülerek meger hamileymişim ondan okadar akıntım olmuş aay hadi önce sizlerden güzel haber alalımda bizde moral bulalım aynıyız ama benimki dogal yoldan denedigimiz için dr günün geçerse gel dedi cumaya gel demedi..

Landarch sen de mi burdasın. hiç sesin soluğun çıkmıyor. nasılsın arkadaşım, nasıl gidiyor?

merhaba bizim topik oldukça sakin baktım burda baya bi hareket var geçmişi okudum adım adım.. ben tatilde regl oldum 2. aşilamam da tutmadı yaani bu ayı pas geçiorz bakalm kendiliğinden olmazsa eğlül de yine start vericez

senin durumun nedir?

yarın test günüm landarc, sonucu paylaşıcam yarın ama galiba negatif olacak. ben kendimi hazırlamaya çalışıyorum negatife.bu da tutmazsa ara verelim dedi doktor. sonra tüp deneriz dedi a, bakalım hayırlısı. ee seninde 2. aşılaman olmuş sen de tüp bebek şansını denesen olmaz mı. hem 2 aşılamadan sonrasını sağlık güvencen varsa devlet karşılıyor.

slm turko anladım kadarıyla senin birtane kızın var ve o annelik duygusunu yaşamışsın ALLAH bir kez daha sana o duyguyu tattırsın inşlhh rabbim kızınıda sana bagışlasın ve bizede nasip etsin anne olmayı bana gelince benin test günüm 21 agustos 14. gün o zaman doluyor ama cumartesiye geldi için cuma yaptırcam sanırım ogünde belli olur sonuç inşlhh iyi haberler veririm sizlere ve sizlerdende umarım iyi haberler duyarız...

kıslar merhabalar çok şükür rabbime ben bugün saat 12,30 da aşılamamı oldum şu an eltimdeyim eldimdeki pc desktop bu yüzden sandalyede fazla oturmak istemiyorum... sadece size yazmak için girdim akşam evime geçerim o zaman laptopu dizime alır hem yatar hem yazarım size şimdilik yatayımki bebişlerim tutsun :)) dualarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Tedaviye Başlangıç Tarihi|Aşılama Tarihi |Test Tarihi|Durumu
1|Mis33|33| belirtilmedi |belirtilmedş |belirtilmedi| 04.08.2010|18.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
2|LOVER1984|26| belirtilmedi |eşte sperm sorunu |belirtilmedi| 02.08.2010|17.08.2010| maalesef :çok üzgünüm:
3|krizantem20|22| 30.07.2010|pıhtılaşma ve sebepsiz |01.08.2010| 10.08.2010 |25.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
4|turko|25| 28.07.2010 |pko |30.07.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
5|gulnihal|31| belirtilmedi |prolaktin yüksekliği |02.08.2010| 11.08.2010 |24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
6|SMGE|27| belirtilmedi |pko |belirtilmedi| 27.07.2010|11.08.2010 | İLK HAMİŞİMİZ :CüvCüv::CüvCüv:
7|kuzunaz|26| 02.08.2010 |polikistikover |04.08.2010| 17.08.2010|31.08.2010| inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
8|rabiak|23| 29.07.2010 |belirtilmedi |belirtilmedi| 11..08.2010|24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
9|nomadic|28| 08.10.2010|prolaktin sorunu |10.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
10|gamzelife|31| 19.07.2010|belirtilmedi |21.07.2010| 29.07.2010|13.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
11|Moonlight|belirtilmedi| 17.07.2010|belirtilmedi |19.07.2010| 30.07.2010|13.08.2010 | maalesef :çok üzgünüm:

[/table]

listeyide güncelleyeyim çıkmadan :enbuyukkk:

aminn canım allah sizlerede annelik duygusunu tatırsın güzel haberlerinizi bakliyorum acayide cumaya test yapacak

canım hayırlı olsun, merak ettim seni. kendine iyi bak görüşmek üzre...ha bu arada banyo da yapma sakın bugün

hadi canım gözün aydın inşallah tutar artık sende bizim gibi test gününü sayarsın hayırlı haberler alırız inşallahhhhh

Kızlar ben de çıkıyorum. hepinize iyi akşamlar. umarım yarına kadar hastalanmam da test yaptırabilirim :) hayırlı iftarlar...

kuzunaz inşallah iyi haberler alırız senden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…