kıslar merhabalar çok şükür rabbime ben bugün saat 12,30 da aşılamamı oldum şu an eltimdeyim eldimdeki pc desktop bu yüzden sandalyede fazla oturmak istemiyorum... sadece size yazmak için girdim akşam evime geçerim o zaman laptopu dizime alır hem yatar hem yazarım size şimdilik yatayımki bebişlerim tutsun :)) dualarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum
mimoza arkadaşım sabahları falan hiç miden bulanır gibi oluyormu ben öyleyim
hayır canım mide bulantım yok keşke olsa inşlhh hamişsindir turko amin inşlhh aminn
inşallah canımda haplardan falanmı diyorum acaba kendimi kaptırıp negatifle negatifleşmekten korkuyorum yaaa beni anlıyosun biliyorum sizin testleri dört gözle bekliyecem inşallah pozitif çıkarsa bende hemen yapacam ama allah etmesin negatif çıkarsa dr gidene günüm geçene kadar yapmam korkarım çizf çizgiler beni sevmez pek
canım seni sevmcekte bizemi bayılacak çift çizgiler sevmişki vermiş sana saglıklı bi kız çocugu ALLAH pozitif düşenelim herşey daha güzel olsun turko unutma sen bizden bir adım öndesin deneyimin var bize ilham olmalısın canım pozitif olalım güzel şeyler düşünelim herşey yolunda gitsin inşlhhh..
turku seni çok iyi anlıyorum o çift çizgiye bende 10 yıldır hasretim umarım hepimiz o iki kırmızı çizgiyi görürüz canım
turko benim de bugün aşılamamın 5. günü inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum kasıklarımda da acayip kramplar oluyo acaba progestan mı ağır geliyo bize şu anda bile midem ağzımda sende kullanıyomusun progestan belki o yapıyodur mide bulantısı umarım seninki bebektendir ama benim bebekten olması için erken daha galibaamiiinnnnnnn canım inşallah bu ay görecez inşallahhhhhhhhhhhhhhh
turko benim de bugün aşılamamın 5. günü inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum kasıklarımda da acayip kramplar oluyo acaba progestan mı ağır geliyo bize şu anda bile midem ağzımda sende kullanıyomusun progestan belki o yapıyodur mide bulantısı umarım seninki bebektendir ama benim bebekten olması için erken daha galiba
canım hayırlı olsun, merak ettim seni. kendine iyi bak görüşmek üzre...ha bu arada banyo da yapma sakın bugün
hadi canım gözün aydın inşallah tutar artık sende bizim gibi test gününü sayarsın hayırlı haberler alırız inşallahhhhh
kuzunaz inşallah iyi haberler alırız senden....
kuzunaz hayırlı olsun aşılaman en zoruda beklemek ALLAH sabır versin neyse geç olsunda güç olmasın hepimiz bebişlerimizi alırız kucaklarımıza inşlhh dualarım sizlerle ...:CüvCüv:
kuzunaz hayırlı olsun ıns cok guzel haberler verırsınopuyorumnanaktan
hayır canım sıkışık olmaman gerekiyor yani beni aşılamadan önce wc ye gönderdi doktorum işimiz rahat olsun diye bu arada aynı gün yaptırmışız aşılamayı umarım ikimiz de olumlu sonuç alırız senin problemin neydi benimki sebepsiz kısırlık eşimde de bende de herşey normal olduğu halde 2 yıldır olmuyo çocuğumuzkızlar slm bugün aşılamamın 5.günü. ben yine aklıma takılan bişeyi paylaşmak istiyorum sizinle. Benim doktorum aşılamamı yaparken tam o sırada sıkışıkmıyız diye sordu bende hayır dedim. Sonra hemşireye sorduğumda neden öyle sordu dr diye önemli değil teknik bi soru dedi bilginiz varmı bu konuda o anda sıkışıkmı olmalıydım acaba eğer öyleyse bu konuda dr tarafından hiç uyarılmadım çünkü.
kuzunaz hayırlı olsun kendini eklerken şu listene beni de eklermisin 12 ağustos aşılama tarihi, sebepsiz kısırlık bizimki senin kaçıncı aşılaman benim ilk ama ilk seferde genelde tutmuyo diyolar o yüzden pek umutlu değilim progestan çok etkiliyo beni ama tüm yan etkilerini yaşıyorum valla :):)sağolun canlarım kader arkadaşlarım rabbim bu topikte bize bir daha negatif sonuç göstermesin inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun ben şu an sabırlıyım baya ve saki,nim sanki hiç aşılama olmamış gibi inşallah hayra çıkar bu halim rabbim kalbimi biliyor ne kadar çok istediğimi inşallah tüm isteyenlere verir evladını yollar
hayır canım sıkışık olmaman gerekiyor yani beni aşılamadan önce wc ye gönderdi doktorum işimiz rahat olsun diye bu arada aynı gün yaptırmışız aşılamayı umarım ikimiz de olumlu sonuç alırız senin problemin neydi benimki sebepsiz kısırlık eşimde de bende de herşey normal olduğu halde 2 yıldır olmuyo çocuğumuz
Moon-light16 Arkadaşım hoşgeldin aramıza ikimizde aynı kaderi paylaşıyoruz bende bursadayım 6 senelik evliyim ama normal şartlarda olmadı aşılama oldum bugün 12. günüm inşallah hepimizinkide tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?