Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kuzunaz hayırlı olsun aşılaman en zoruda beklemek ALLAH sabır versin neyse geç olsunda güç olmasın hepimiz bebişlerimizi alırız kucaklarımıza inşlhh dualarım sizlerle ...:CüvCüv:

hayır canım mide bulantım yok keşke olsa inşlhh hamişsindir turko amin inşlhh aminn

inşallah canımda haplardan falanmı diyorum acaba kendimi kaptırıp negatifle negatifleşmekten korkuyorum yaaa beni anlıyosun biliyorum sizin testleri dört gözle bekliyecem inşallah pozitif çıkarsa bende hemen yapacam ama allah etmesin negatif çıkarsa dr gidene günüm geçene kadar yapmam korkarım çizf çizgiler beni sevmez pek

canım seni sevmcekte bizemi bayılacak çift çizgiler sevmişki vermiş sana saglıklı bi kız çocugu ALLAH pozitif düşenelim herşey daha güzel olsun turko unutma sen bizden bir adım öndesin deneyimin var bize ilham olmalısın canım pozitif olalım güzel şeyler düşünelim herşey yolunda gitsin inşlhhh..

canım o anlamda demedim şükür rabbime bir kızım ver ama 2 sene çok test yaptım tep tek adet düzensizligi yüzüne oldu hep igneleri yaptırdım 6 günüm geçmişti kızımda yine kis oldu günüm geçiyor dedim üzüldüm test falan yapmadım nasısa tek çıkacak düşüncesiyle meger hamileymişim yani 6. seneye girdi evliligim hiç çift çizgi görmedi o anlamda dedim canım rabbim sizlerede nasıp etsin annelik duygusunu

turku seni çok iyi anlıyorum o çift çizgiye bende 10 yıldır hasretim umarım hepimiz o iki kırmızı çizgiyi görürüz canım

amiiinnnnnnn canım inşallah bu ay görecez inşallahhhhhhhhhhhhhhh
turko benim de bugün aşılamamın 5. günü inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum kasıklarımda da acayip kramplar oluyo acaba progestan mı ağır geliyo bize şu anda bile midem ağzımda sende kullanıyomusun progestan belki o yapıyodur mide bulantısı umarım seninki bebektendir ama benim bebekten olması için erken daha galiba

benimki şöyle 5 gündür falan var inşallah bebektendir inşaalah ben dupaston kullanıyorum ama etkileri aynı galiba bende hiç mide bulantısı yapmadı hep kulladıgım bir hap yoksa diyorum pkolojilmenmi beden öyle oluyor bimiyorum canım sen,inde aşılaman hayırlı ugurlu olsun kardeşim güzel haberler alırız inşallah

Herkese selam,
Miss 33 yazdiklarini okudum oldukca uzuldum umarim istedigin sekilde sizin icin hayirli olan olur...
Nurceren aramiza hosgeldin.
Sinope sende hosgeldin kuzenimin cikolata kistleri vardi hemde 3-4 tane bagirsaklarina bile yapisan vardi dusun yani ameliyat oldu temzilediler ama hepsini degil tup bebek yapti ve bebek tuttu simdi kucaginda bile bebegi umudunu yitirme diye orenk vermek istedim....
Ayrica bugunun basinda oruc muhabbeti yapmissiniz daha oncede yazmistim bence tedavi gordugunuz icin yada asilama oldugunuz icin oruc tutulmamali yemegi gectim susuzluk bizlere hic yaramaz arkadaslar bence cilginlik yapmayin derim.
Kuzunaz umarim rahat gecmistir asilaman...insallah guzel haberler verirsin bize ayrica dinlenmeyi ihmal etme....

canım hayırlı olsun, merak ettim seni. kendine iyi bak görüşmek üzre...ha bu arada banyo da yapma sakın bugün

hadi canım gözün aydın inşallah tutar artık sende bizim gibi test gününü sayarsın hayırlı haberler alırız inşallahhhhh

kuzunaz inşallah iyi haberler alırız senden....

kuzunaz hayırlı olsun aşılaman en zoruda beklemek ALLAH sabır versin neyse geç olsunda güç olmasın hepimiz bebişlerimizi alırız kucaklarımıza inşlhh dualarım sizlerle ...:CüvCüv:

kuzunaz hayırlı olsun ıns cok guzel haberler verırsınopuyorumnanaktan

sağolun canlarım kader arkadaşlarım rabbim bu topikte bize bir daha negatif sonuç göstermesin inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun ben şu an sabırlıyım baya ve saki,nim sanki hiç aşılama olmamış gibi inşallah hayra çıkar bu halim rabbim kalbimi biliyor ne kadar çok istediğimi inşallah tüm isteyenlere verir evladını yollar

kızlar slm bugün aşılamamın 5.günü. ben yine aklıma takılan bişeyi paylaşmak istiyorum sizinle. Benim doktorum aşılamamı yaparken tam o sırada sıkışıkmıyız diye sordu bende hayır dedim. Sonra hemşireye sorduğumda neden öyle sordu dr diye önemli değil teknik bi soru dedi bilginiz varmı bu konuda o anda sıkışıkmı olmalıydım acaba eğer öyleyse bu konuda dr tarafından hiç uyarılmadım çünkü.

hayır canım sıkışık olmaman gerekiyor yani beni aşılamadan önce wc ye gönderdi doktorum işimiz rahat olsun diye bu arada aynı gün yaptırmışız aşılamayı umarım ikimiz de olumlu sonuç alırız senin problemin neydi benimki sebepsiz kısırlık eşimde de bende de herşey normal olduğu halde 2 yıldır olmuyo çocuğumuz

kuzunaz hayırlı olsun kendini eklerken şu listene beni de eklermisin 12 ağustos aşılama tarihi, sebepsiz kısırlık bizimki senin kaçıncı aşılaman benim ilk ama ilk seferde genelde tutmuyo diyolar o yüzden pek umutlu değilim progestan çok etkiliyo beni ama tüm yan etkilerini yaşıyorum valla :):)

canım biz 6 yıllık evliyiz.29 yaşındayım ben başlarda pek istemedik hep korunduk.Sonra öğrendikki boşuna korunuyomuşuz. Eşimde varikosel çıktı. Spermleri çok düşüktü sonra eşim ameliyat oldu 2009 da. geçen aya kadar bekledik iyileşme olur diye olmadı tüp bebek yapalım diye doktora gittik sperm sayısı düşük olduğu için dr tüp bebek diyodu sonra bir daha sperm tahlili yapıldı bi baktık yükselmiş düzelme olmuş 28 milyon olmuş. dr şaşırdı dedi ki tamam o zaman tüp bebek dersem hata olur tıbben. dedi aşılama yapalım biz de tamam dedik. aşılama için rahim filmi falan cektirdik. Bişey çıkmadı acıktı tüpler. 13 ağustosta yapıldı aşılamam canım inşallah allah hepizin yüzüne gülsün.

Moon-light16 Arkadaşım hoşgeldin aramıza ikimizde aynı kaderi paylaşıyoruz bende bursadayım 6 senelik evliyim ama normal şartlarda olmadı aşılama oldum bugün 12. günüm inşallah hepimizinkide tutar.Arkadaşım bursada nerde yaptırdın aşılamanı bilgi verirsen sevinirim

Son düzenleme:
Moon-light16 Arkadaşım hoşgeldin aramıza ikimizde aynı kaderi paylaşıyoruz bende bursadayım 6 senelik evliyim ama normal şartlarda olmadı aşılama oldum bugün 12. günüm inşallah hepimizinkide tutar

inşallah hayırlısı olsun canım inşallah tutarda dualarımız kabul olur. Test günün ne zaman canım nerde yaptırdın sen aşılamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…