inşallah hayırlısı olsun canım inşallah tutarda dualarımız kabul olur. Test günün ne zaman canım nerde yaptırdın sen aşılamanı
Canım benim test günüm bu cuma Soranus tüp bebek merkezi seninki nerde oldu
benimki de bursa tüp bebek merkezinde oldu canım uluyol da inşallah cuma günü hayırlı sonuçla dönersin canım.
herkes aşılamasını yaptırmış benım gibi hala iğne olan yok sanırım benim normalde 13.gün çatlıodu yumurtalarım acaba yine oylemı olur yoksa daha erkenmi oluşur iğnelere bağlı olarak tecrübeli arkadaşlar oyle olursa 11.gun ovirelle yapılır adanadaya gidicez aşılama için onun için merak edıyorum eşim izin alıcak
bizimkiler uyudu benim uykum yok birkaç gündür çok streslerle doluyum sanki çatlıcam bunalıyorum duygusalım çok gıcıgım kısacası konuşasım gelmiyor tek buraya yazım cevap alayım okadar istiyorum
canım kitap okusana ben mesela bin muhteşem güneşi aşılama sonrası için saklıorum daha akıcı bi kaç kitap daha alıcam sen eğer okumak istersen bide uçurtma avcısı var elınden bırakamıosun mumkun değil seni oyalar bıras ıkısıde aynı yazarın khaled houseini(halid hüseyni) ben uçurtma avcısnı okudum yemek vakti gelıodu kalkıp yemek yapamaıodum okadar yanii:)))))[/QUO bulabilirsem okurum canım saol
annemle babam küçüklüğümden beri ayrılar ben yaşadıklarımı kızıma yaşatmamak için nelere katlandım ne gözyaşları dökmüştüm zorluklarla mucadeleyle gözyaşlarıyla buldugum yavumdan ayrılmayayım diye herşeyyy oooff kızlar kusura bakmayın bu günlerde çok duygusal ve mutsuzum nedense başınızı agrıtmım konuyu saptırdım
inanki tatlım gözyaşlarım bebegim olsun diye degil ki bne çok duygusal büyüdüm geçmişimden bazı şeyleri silemiyorum bebek şuan aklımda bile yok şükür bir kızım var sende okadar ümitsiz olma abimdede eşindede sorun vardı aşılamalar fayda etmedi bizim gelin benim çocugum olmaz diye çok agladı ama ilk tüp bebek denemesinde tuttu şimdi kucakta 8 aylıkoldular ikizlerimiz çokta saglıklılar hemen öyle ümidini kesme tıp ilerledi ankarada yaptırdılar tüp bebegi
haklısın cnm kolay seyler değil yasadıkların hepsi iz bırakıo ınsanda..ama sıkma sen şimdi canını bebiş varsa göbüşte onuda üzme:)))) işte bizimde olursa tüple olur ancak büyük bir ilde olsak çok sıkıntı değilde şimdi izin al rapor al müdürüne laf anlat başka ile git bunlar zor gelıo bakalım mevlam neyler neylerse güsel eyler
iyi gceler herkese bende yatayım kociş uyudu çoktan.).)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?