Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
uzun zamandır yazamadım arkadaşlar işten çok geç geliyorum ben geldiğimde kimse olmuyor.ama tek tek tüm yazılanları okuyorum.turko canım inşallah hamilesindir.belirtilerin bence de çok güzel.Allah ümidini kırmasın inşallah.

miss canım senin de yazdıklarını okudum umarım yarın burdan hamileyim diye bağırırsın bize.bunu canı gönülden istiyorum.ama olmazsa nolur moralini bozma.tabiiki aile meselelerine karışacak halim yok, ama unutma biz kaderimizi yaşıyoruz.olacakları önleyemeyiz kendini yıpratma yeter.

kuzunaz çok sevindim aşılamanın olduğuna.ben de senin gibiyim üzerimde acayip rahatlık var.inşallah bu bize iyi gelir.bu arada yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.

acayi bence bugün test yapsan çıkardı.umarım tutmuştur senin de.

Rabiak arkadaşım hoşgldn benim 12. günüm doktrm cuma günü gel test yapalım dedi bugün yapsaydım çıkmazdı herhalde senin durumun neydi ALLAH bizim için herşeyin hayırlısını versin

rabiak güzel dileklerin içim tşkr ederim arkadaşım rabbim cümlemizinde dualarını kabul etsin sen nasılsın nasıl gidiyor agrın sızın falan varmı

herkes aşılamasını yaptırmış benım gibi hala iğne olan yok sanırım benim normalde 13.gün çatlıodu yumurtalarım acaba yine oylemı olur yoksa daha erkenmi oluşur iğnelere bağlı olarak tecrübeli arkadaşlar oyle olursa 11.gun ovirelle yapılır adanadaya gidicez aşılama için onun için merak edıyorum eşim izin alıcak

igne benimkileri erken büyüttü ve hemen çatlatma vurdurdum çatladı canım erken büyüye bilir

bizimkiler uyudu benim uykum yok birkaç gündür çok streslerle doluyum sanki çatlıcam bunalıyorum duygusalım çok gıcıgım kısacası konuşasım gelmiyor tek buraya yazım cevap alayım okadar istiyorum

göklere erişti feryadım ahım buda gelir buda geçer aglamaaaa...nede olsa kışın sonu bahardır buda gelir buda geçer aglamayalım arkadaşlarım şuan bu şarkıyı dinliyorum aklım ve gözüm okadar doldu ki..

bizimkiler uyudu benim uykum yok birkaç gündür çok streslerle doluyum sanki çatlıcam bunalıyorum duygusalım çok gıcıgım kısacası konuşasım gelmiyor tek buraya yazım cevap alayım okadar istiyorum

canım kitap okusana ben mesela bin muhteşem güneşi aşılama sonrası için saklıorum daha akıcı bi kaç kitap daha alıcam sen eğer okumak istersen bide uçurtma avcısı var elınden bırakamıosun mumkun değil seni oyalar bıras ıkısıde aynı yazarın khaled houseini(halid hüseyni) ben uçurtma avcısnı okudum yemek vakti gelıodu kalkıp yemek yapamaıodum okadar yanii:)))))

annemle babam küçüklüğümden beri ayrılar ben yaşadıklarımı kızıma yaşatmamak için nelere katlandım ne gözyaşları dökmüştüm zorluklarla mucadeleyle gözyaşlarıyla buldugum yavumdan ayrılmayayım diye herşeyyy oooff kızlar kusura bakmayın bu günlerde çok duygusal ve mutsuzum nedense başınızı agrıtmım konuyu saptırdım

kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş canım umarım bu kalbin derınlıklerınden gelen feryadını rabbım duyar ve sana bi evlat daha gönderir ama bizi düşünsene belkıde hiç anne olamayacağız ben dıorumkı hiç olmazsa coocuğum evlatlık alırız dıyorum ama eşime ve bana benzemicek cok ıstıodum eşime beznesın gözleri bana benzesin gülüşü bunlar cok acı seyler sen yınede şükret bak beterin beteri var bana hiç hamıle olamazmısım karnım hiç şişmezmiş hiç bebeğim olmazmış gibi gelio
hamıle kadınlara uzaylıymıs gibi bakıorum ama sen bi kezde olsa yaşamıssın yine olacak allhın izniyle sadece biraz sabır benim 1 tane olsun rabbım 2.de verirse verir vermezse buna şükür der yaşarım tatmakda bir doymakda birmiş derim dıyorum ama belkı ozaman geldığınde bende deli gibi ıstıcem 2. bebeği .. senın kaynanan fılanda sıkıştırıo sanırım haklısın tabii bekara hanım boşamak kolaymıs derler ya bize şimdi birini bulalaımda yeter dıoruz..
ben hayatta sunu öğrendım sıkıntı dert hiç bitmıo tamam dıosun bu kadar sıkıntıya ısyan etmedım katlandım artık bı mukafatı olsun ama devam edıo demi dertler onun için benım cok bı beklentım yok elbet ahirette hepimizin sorgusu bir olmayacak o sıkıntı cekmeden her ıstediğini elde edenlerle

inanki tatlım gözyaşlarım bebegim olsun diye degil ki bne çok duygusal büyüdüm geçmişimden bazı şeyleri silemiyorum bebek şuan aklımda bile yok şükür bir kızım var sende okadar ümitsiz olma abimdede eşindede sorun vardı aşılamalar fayda etmedi bizim gelin benim çocugum olmaz diye çok agladı ama ilk tüp bebek denemesinde tuttu şimdi kucakta 8 aylıkoldular ikizlerimiz çokta saglıklılar hemen öyle ümidini kesme tıp ilerledi ankarada yaptırdılar tüp bebegi

haklısın cnm kolay seyler değil yasadıkların hepsi iz bırakıo ınsanda..ama sıkma sen şimdi canını bebiş varsa göbüşte onuda üzme:)))) işte bizimde olursa tüple olur ancak büyük bir ilde olsak çok sıkıntı değilde şimdi izin al rapor al müdürüne laf anlat başka ile git bunlar zor gelıo bakalım mevlam neyler neylerse güsel eyler
iyi gceler herkese bende yatayım kociş uyudu çoktan.).)))

iyi geceler canım saol..inşallah tüp bebege gerek kalmaz bebeginiz çar çabuk gelir yerleşir sizi hiç bırakmaz inşallah

turko iyi akşamlar canım.ya noluyor bugünlerde herkesde sanki isteksizlik bi umutsuzluk hali.ya olacak olan olur zaten.lütfen sıkıntılarımızı atmaya çalışalım.bizim en çok morale ihtiyacımız olduğu dönemler bunlar.geçmişe sünger çekiyoruz şimdi.hadi arkadaşım ben bu başlığı okumaya başladığımdan beri senin için ne kadar umut dolu diyordum.hadi süngerleri çektik ya şimdi de çeşmeleri kapatalım lütfen:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…