Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
turko bende ara ara ağrı oluyor ama kasıklarda değil tam karnımın alt orta yerinde.içten sızı gibi gelip geçiyor.ama elimden geldiği kadar normal hayatımı yaşamaya çalışıyorum.inşallah benim bu ayki bukadar duygusuz donuk halim hayırlara işarettir.

saolcanım halısın bilmiyorum buaralar hiç konuşmak gülmek istemeyn biri oldum çıktım aglamaklıyım çok gıcık bir haldeyim hormonlarım alt üstmü oldu ne bedenimi yönetiyor sabah daha iyi olacam inşalah tatlım tekrrar duyarsız kalmadıgın için tşkr ederim sana

inşallah bu hormonlar güzel şeylerin belirtisidir.ben umutluyum:))

inşallah öyledir canım inşallahhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ben yatıyorum sen de sabaha kadar eski turko ol sabah bol bol yaz kızlara ben de akşam gelince okuyayım hepsini.iyi geceler tatlım.

inşallah bu hormonlar güzel şeylerin belirtisidir.ben umutluyum:))

bilmiyorum ki canım eşim bbile bana çok asık suratlı oldun bu ne hal diyor normalde gevezevimdir eşime karşı konuşşsun istemiyorum eşim bu kadar yani eve geç gelse itiraz etmicem bi suskunluk durhunluk tek burda içimi döküyorum yazmak beni rahatlatıyor sanki iyki varsınız

canım ben okudum bin muhteşem güneşi çok akıcı bir kitap bir solukta bitiriyorsun ama çok etkiliyor. bende öyle olmuştu. geçen ay aşılamamdan sonra beklerken okumuştum sanırım biraz da hassas olunca çok sinirlenerek kızarak okumuştum. insanlar gerçekten bnları yaşıyorsa nasıl bir dünyada yaşıyoruz diye çok üzülmüştüm. biraz saçma oldu sanırım lafa daldım orta yerinden ama kitabın ismini görünce dayanamadım yazdım.:a015:

miiiss haberini sabırsızlıkla bekliyorum hayırlı haber verirsin inşallah bize bugün sevindir bizede moral oluyor ama en çok senin mutlulugunu hissetmek bize daha moral olacak canım sansın bol olsun

miiiss haberini sabırsızlıkla bekliyorum hayırlı haber verirsin inşallah bize bugün sevindir bizede moral oluyor ama en çok senin mutlulugunu hissetmek bize daha moral olacak canım sansın bol olsun

günaydın turko,
kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum. test yaptırmaya gidesim yok hiç. işteyim şu an

Kızlar aşılaması tutmayanlara soruyorum,
Kaç gün sonra adet oldunuz, adeti geciken varmı aranızda varsa kaçgün, ben hala adet olmadımda,

Sağolun arkadaşlar destekleriniz için. ben geçen ay test günü hastalandığım için fobi oluştu bende. inanın gidemedim teste. öğleye doğru giderim.zaten kaçta giderseniz gidin sonuçlar 14.00 gibi çıkıyor. sizi bilgilendireceğim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi.

benim bir kacgündür belim agrıyor nedendır bılemedım.sureklı degıl mesela dun oglen agrıdı ıkındıne aksama bısey kalmadı tamamen gectı sonra gece sahurda kalktım baktım yıne belım agrıyo uyuyamadım bır sure bır kac gundur bu durumum var.
hamılelıkle alakası olabılırmı ne dersınızzz?

SMGEEEEE senın boyle bı sıkayetın oldumuuu?
TURKOOOO sen kızına hamıleyken belım agrımıstı dedın nasıl bı agrıydı hatırlıyosan anlatırmıısın bırazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…