turko iyi akşamlar canım.ya noluyor bugünlerde herkesde sanki isteksizlik bi umutsuzluk hali.ya olacak olan olur zaten.lütfen sıkıntılarımızı atmaya çalışalım.bizim en çok morale ihtiyacımız olduğu dönemler bunlar.geçmişe sünger çekiyoruz şimdi.hadi arkadaşım ben bu başlığı okumaya başladığımdan beri senin için ne kadar umut dolu diyordum.hadi süngerleri çektik ya şimdi de çeşmeleri kapatalım lütfen:))))))))
saolcanım halısın bilmiyorum buaralar hiç konuşmak gülmek istemeyn biri oldum çıktım aglamaklıyım çok gıcık bir haldeyim hormonlarım alt üstmü oldu ne bedenimi yönetiyor sabah daha iyi olacam inşalah tatlım tekrrar duyarsız kalmadıgın için tşkr ederim sana
turko bende ara ara ağrı oluyor ama kasıklarda değil tam karnımın alt orta yerinde.içten sızı gibi gelip geçiyor.ama elimden geldiği kadar normal hayatımı yaşamaya çalışıyorum.inşallah benim bu ayki bukadar duygusuz donuk halim hayırlara işarettir.
inşallah bu hormonlar güzel şeylerin belirtisidir.ben umutluyum:))
canım ben yatıyorum sen de sabaha kadar eski turko ol sabah bol bol yaz kızlara ben de akşam gelince okuyayım hepsini.iyi geceler tatlım.
LOVER1983 hayirlisi olsun simdiden...
canım kitap okusana ben mesela bin muhteşem güneşi aşılama sonrası için saklıorum daha akıcı bi kaç kitap daha alıcam sen eğer okumak istersen bide uçurtma avcısı var elınden bırakamıosun mumkun değil seni oyalar bıras ıkısıde aynı yazarın khaled houseini(halid hüseyni) ben uçurtma avcısnı okudum yemek vakti gelıodu kalkıp yemek yapamaıodum okadar yanii:)))))
miiiss haberini sabırsızlıkla bekliyorum hayırlı haber verirsin inşallah bize bugün sevindir bizede moral oluyor ama en çok senin mutlulugunu hissetmek bize daha moral olacak canım sansın bol olsun
günaydın turko,
kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum. test yaptırmaya gidesim yok hiç. işteyim şu an
günaydın kızlar yatıyorsunuz galiba hadi bari tatlı uykular :)))
günaydın turko,
kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum. test yaptırmaya gidesim yok hiç. işteyim şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?