benim bir kacgündür belim agrıyor nedendır bılemedım.sureklı degıl mesela dun oglen agrıdı ıkındıne aksama bısey kalmadı tamamen gectı sonra gece sahurda kalktım baktım yıne belım agrıyo uyuyamadım bır sure bır kac gundur bu durumum var.
hamılelıkle alakası olabılırmı ne dersınızzz?
SMGEEEEE senın boyle bı sıkayetın oldumuuu?
TURKOOOO sen kızına hamıleyken belım agrımıstı dedın nasıl bı agrıydı hatırlıyosan anlatırmıısın bırazz
kızlar benim hiç bi yerim agrımıyor((
ınsallah canım ya ınsallah bebısler tutunmustur.benımde belım agrıyo ıste ama neden bılmemdım.ewet canım hamile oldugumu ögrenmemiştimdaha kızımda günüm geçiyordu ve çok belim agrıyordu şimdide biraz bel agrılarım var inşallah tutturmuşuzdur demi canım :)))))))
KRİZANTEM benim heryerim ağrıyodu. belimde ağrıyodu. hala ağrıyo.
KUZUNAZ aşılaman hayırlı olsun inşallah olur bebişin.
MİSS sende inşallah bugün listeye hamiş diye eklenirsin.
TURKO bacımmmm çok dertlenmişsin okudum yapma ama böyle bebeğinide üzme
ınsallah canım ya ınsallah bebısler tutunmustur.benımde belım agrıyo ıste ama neden bılmemdım.
canım benım heryerım agrımıyoda ıste bı kac gundur belım agrıyo arada agrıyo gecıyo senındemı oyle olmustu?
sagol canım ıns ya,genelde agrıyıpta oluyor bende olmayınca uzuluyorum..
benım ayrın ıftara 12 kısılık mısafırım var oruc oruc temızlık yapıyorum sonrada yemek yapıcam bıraz
arada bakıyorum sıze ben amaaa
coooookkk susadımmmm
benım ayrın ıftara 12 kısılık mısafırım var oruc oruc temızlık yapıyorum sonrada yemek yapıcam bıraz
arada bakıyorum sıze ben amaaa
coooookkk susadımmmm
canım yoracaksın kendini sonradan çagırsaydın niye acele ettin,ben test den sonra çagırmaya başlıyacagım inş
ah canım bende testen sonra cagırcaktım ama kendılerı gelmekıstedıler aksaraydan gelıyor mısafırlerım mecbur kabul etmek zorunda kaldık bırsey dıyemedık
nasıl zor gelıyor su anda temızlık yapmak bır bılsen nasıl yoruldum nasıl susadım aksam bı olsada su ıcsem yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?