Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ewet canım hamile oldugumu ögrenmemiştimdaha kızımda günüm geçiyordu ve çok belim agrıyordu şimdide biraz bel agrılarım var inşallah tutturmuşuzdur demi canım :)))))))

gunaydın Turko, gunaydın Krızantem ,gunaydın mıss, naber kızlar nasılsınız,miss heyecanla haber beklıyoruz senden ama guzel haber beklıyoruz umarım hüsrana ugramaz sevinç çıglıkları atarsın:))))

KRİZANTEM benim heryerim ağrıyodu. belimde ağrıyodu. hala ağrıyo.
KUZUNAZ aşılaman hayırlı olsun inşallah olur bebişin.
MİSS sende inşallah bugün listeye hamiş diye eklenirsin.
TURKO bacımmmm çok dertlenmişsin okudum yapma ama böyle bebeğinide üzme

hosgeldın simge nasılsın, benım bı yerım agrımıyor yaa hemde hıc bı yerım bugun asılamanın 7. gunu halbukı ,herkesın bıyerı agrıyor bende bısey yok...

günaydın kızzlaarr.. iyi günler hepinize. miss hadi bakalım göreyim seni ver şu güzel haberi bize bugün.....hihoyyyt

ewet canım hamile oldugumu ögrenmemiştimdaha kızımda günüm geçiyordu ve çok belim agrıyordu şimdide biraz bel agrılarım var inşallah tutturmuşuzdur demi canım :)))))))
ınsallah canım ya ınsallah bebısler tutunmustur.benımde belım agrıyo ıste ama neden bılmemdım.
canım benım heryerım agrımıyoda ıste bı kac gundur belım agrıyo arada agrıyo gecıyo senındemı oyle olmustu?

belimin ağrısı çok zorlamıodu beni hala da zorlamıo geçio.

benım ayrın ıftara 12 kısılık mısafırım var oruc oruc temızlık yapıyorum sonrada yemek yapıcam bıraz
arada bakıyorum sıze ben amaaa
coooookkk susadımmmm

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gulnihall, acayi, krizantem20, SMGE, turko

burdalar ama sesleri çıkmıyorr:))

canım yoracaksın kendini sonradan çagırsaydın niye acele ettin,ben test den sonra çagırmaya başlıyacagım inş

ah canım bende testen sonra cagırcaktım ama kendılerı gelmekıstedıler aksaraydan gelıyor mısafırlerım mecbur kabul etmek zorunda kaldık bırsey dıyemedık
nasıl zor gelıyor su anda temızlık yapmak bır bılsen nasıl yoruldum nasıl susadım aksam bı olsada su ıcsem yaaaaa

o zaman yapacak bişey yok canım,kolay gelsın kendını yormamaya çalış suyuda unutsan iyi olur daha akşama çokk(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…