Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

sanırım şu an 6. hafta içerisindeyim, bikaç güne doktorada gidip ultrasonda görücem inşallah, ama hala hamile gibi hissedemiyorum o moda gidemedim hanüz neden acaba? ilkinde kalbi durdu belkide 3 aya kadar tam kaptırmamak istiyorum bilmiyorum

Günaydın canım keseniz hayırlı olsun darısı başımıza teyzesi biz de cuma gidicez
siz hcg kaçken gördünüz keseyi biliyomusun canım?

Teşekkür ederim, HCG 264 çıktı, ben son adet tarihimi yazında öyle gösterdi uygulama ama aslında ben tarihini biliyorum şu an 2,5-3 haftalık olması gerek.
sen yumurtlamaya göre hesaplama canım son adetinden hesapla artık ay kavramımız bile değişiyor vay arkadaşş
canım hayırlı olsun tebrik ederim hamilelik kesin var canım o değere göre tabi normal gebelikte 2 günde 1 ikiye katlaması lazım doktor onu takip edecek artık
hadi gözün aydın

hayırlı olsun allah tamammına erdirsin üzülme canım vardır bi hayır sen şimdi bebeğinle mutlu olmaya bak herşey bizler için ama iyi düşünelim yine de
gidince bize de haber ver emi

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın. seninkiyle aynı benim ki de baksana

Günaydın hanımlar;
Dayanamadım, doktorum için de yarına randevu aldım. Sabah devlet hastanesine öğleden sonra da kendi doktoruma gidicem. cumayı bekleyemedim. Doktorumun beni rahatlatacağını umuyorum. İnşallah her şey yolunda gider. Yarın fırsat oldukça haber veririm. Bu arada tecrübeli olanlar ya da bilgisi olanlar lütfen cevaplayabilir mi? Hoş yarın bunları doktora da sorucam ama kafamda fikir oluşsun istiyorum.
1- Günde 2 bardak süt içilmeli diye biliyorum. Yarım yağlı ya da tam yağlı fark eder mi? Sonuçta ilk 3 ay kilo alınmaması bizim faydamıza. Sonra zaten ben kendimin davul gibi şişeceğimden eminim.
2. fındık, ceviz, badem yenmeli evet ama günlük ne kadar? Doktorunuz size bu tarz bir liste verirse bize de haber verir misiniz?
3. İlk 3 ay yenmemesi gereken başka şeyler var mı? Salam sucuk dışında.
4. Akıntı gelmesi normal mi?
5. hamilelik kilonuzu nasıl ayarlamayı düşünüyorsunuz? Diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum açıkçası. ben de yeme bozukluğu var. Saatlerce yesem bıkmam. hayatta midem falan bulanmaz. 7 sene önce 20 kilo verdim. iyi kötü korumaya çalışıyorum. şimdi 30 kilo alırım diye korkuyorum açıkçası. İştahım bi açıldı mı beni kimse tutamaz.Sonra vermeye çalışması da ayrı bir zulüm. Ben istiyorum ki bebeğe faydalı şeyler yiyeyim. Sadece kendim şişmeyeyim. O da tombikleşsin. 10-12 kilo alsam. falan. Offff kafam karışık biraz.
6. Ailenize haber verdiniz mi? Ne tepkiler verdiler? Bne perşembe günü söylemeyi düşünüyorum. Bayram Hediyesi gibi Çok Güzel:)
7. Eşinize nasıl haber verdiniz? Ben şok geçirdiğim için hiç hayalimdeki gibi olmadı. sarıldık gözlerimiz dolu dolu.

Hadi başlığı canlandıralım biraz:)

Son düzenleme:

mşnşkkelebeeek bendede pembe akıntı oldu içindede kan zerreleri çok ağladım çok korkuyorum senin dr ne dedi akıntına cuma dra gideceğim nasıl dayanacam bilmiyorum

ben grubu ilk defa kullanıyorum. 13 ünde hamile olduğumu öğrendim daha 4 haftalık çok heyecan cerici bir şey sizlerle paylaşmak istedim

ben grubu ilk defa kullanıyorum. 13 ünde hamile olduğumu öğrendim daha 4 haftalık çok heyecan cerici bir şey sizlerle paylaşmak istedim

çok tebrik ederim canım Allah sağlıkla kuucağına almayıda nasip eylesin inşallah

mşnşkkelebeeek bendede pembe akıntı oldu içindede kan zerreleri çok ağladım çok korkuyorum senin dr ne dedi akıntına cuma dra gideceğim nasıl dayanacam bilmiyorum

cnm bunlar yerleşme belirtileri. Bende şiddetli bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Bu süre 8 hatta 12 haftaya kadar uzayabiliyomuş. Bende lekelenme yok ama bu sancılarla birlikte lekelenme tarzında olan kan tamamen normal... ama dikkatle takip etmelisin miktarı açısından...

görünce çok korktum yaa çünkü benim adetten önce olurdu hep böyle adet günü pazar günüydü ama işte insan yinede kendine söz dinletemiyor

Ben de dün yaptığım araştırmalarda pembe lekelenmenin yerleşme belirtisi olduğunu okudum bir çok yerde. alında iyi bişeymiş. Bir de mide bulantınız varsa düşük riski azalıyormuş. Ama yerleşme belirtisi olduğu kesin. 4-5 yerde okudum çünkü

bende bulantı hiç yok

Kızlar bir önceki yazdığım mesaja da cevap yazarsanız sevinirim. Sizlerin de fikirlerini merak ediyorum. Bu arada ben de imza yaptım. 15.04.2013 çıktı tarih. Burcu ne olacak acaba? Allahım önce bi tutunsun da. İnşallah geç döllenmedir.

1. günde 1 bardak süt içiyorum içinede bıldırcın yumurtası koyuyorum
2.günde 1 adet ceviz yiyorum
3. hiç bir fikrim yok sadece gazlı içeceklerden uzak duruyorum
4.ah bir bilsem içim rahatlayacak normal akıntı tamamda rengi değişince tehlike çanları çalıyor
5. henüz birşey düşünmedim
6. aileme haber verdim çok sevindiler benimde eşimin aileside çok mutlu oldu
7.başındna ber biliyordu :)

bende bulantı hiç yok

olsun canım. her bünye farklı sonuçta. bizim okuduklarımız genel şeyler. Ona bakarsan bende de normal şeffaf akıntı var. pembe lekelenme diye de bişey yok. Dün bana söylediğin gibi. Biz anneyiz sabırlı olmalııııııyıııızzzzzzz :) doktorun inşşalh seni rahatlatacaktır. Bel ağrın için taysiye edebileceğim şey şu: birincisi bel için olan koltuk yastıkları var. iyisinden bir tane alman. Ben de masabaşı çalıştığımdan iyisi olsun diye yataş almıştım. açıkçası pek memnun değilim. alacaksan da yataş alma. varsa eğer daha iyi bir markanınkini alabilirsin. bir de sık sık bacaklarını hareket ettir. mümkünse kalk arada dolaş. İyi düşün iyi olsun

canım benim bel ağrılarım çok sık olmuyor genelde yürürken oluyor yürümekte zorlanıyorum evdeyim zaten çalışmıyorum fazla hareket edemiyorum çünkü edince ağrı oluyor

Günaydın canım,hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.
Ben doktora yiyecekle ilgili ibşey sormadım ama şöyle yapıyorum,
günde 1 mutlaka yumurta
mutlaka 1 bardak süt ama çoğu zaman 2 bardak ,sabah 1 akşam 1. (ama kutu süt değil pastörize cam şişede günlük süt)
mutlaka bakliyat özellikle mercimik çok severim zaten
öğlen köfte salata
mutlaka günde 1 kase yoğurt
mutlaka 1 avuç ceviz(içinde gümüş iyonu varmış ve beyin için acccaaaip iyiymiş)
ayrıca kan yapsın diye kuru siyah üzüm ve kabızlık şişkinliği yenmek için en az 3 tane gün kurusu
beyaz ekmek yemiyorum tam buğday ekmeği veya çavdar ekmeği yiyorum.
bol bol su içiyorum doktor sıvı tüket bolca dedi

yemediklerim içmediklerim,
maydonoz dere otu çikolata ilk zamanlar iyi değilmiş yemiyorum
abur cubur paketli bisküvi vs yemiyorum
kola,kahve ve konsantre meyve suları içmiyorum,dışarı çıkarsam sıkma portakal suyu içiyorum.
kızartma yemiyorum
inşallah kilo almam

eşime ben de telaştan süpriz yapamadım.adet günü oldun mu dedi hayır dedim ee hamilemisin acaba dedi çok mu merak ediyosun dedim
evet dedi,sanırım baba oluyosun dedim,yaptığım testi gösterdim gözleri dolu dolu oldu hemen kan vermeye gittik sonucu alana kadar çatladı zaten
sonra da aradım haber verdim çok sevindi
annem uzakta olduğundan telefonda söyledim çığlıklar attı
k. validem hüngür hüngür ağladı bi yandan kahkkahalar attı sarıldı bana

bu arada akıntım da var ama çok fazla değil.BAT günleri açıık pembeydi,şu an beyaz ama az geliyo
bu tür akıntılar normal dedi doktorum
açık kırmızı ve kırmızıda hemen gel dedi.
pericim dur hemen korkma canım açık pembe benim de çook oldu doktor bişey olmaz dedi o normal
çok mu kan var peki akıntıda,canım senin erken yerleşmeden kaynaklı bişeydir bence o
kanaman yoksa sıkma canını doktor cuma senin de dimi
ama eğer fazlaysa için rahat etsin tatlım bugün bi git istersen.ama dediğim gibi bence yerleşmeden oluyor seninki

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin hoşgeldin aramıza

canım çok değildi içindek kan çizgi halinde bir kaç yerde vardı bilemedim bugün gitsemmi gitmesemmi diye kararsız kaldım hemen yakınımızda tıp merkezi var aslında devlette dibimizde bilemedimki cumayımı beklesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…