Ağzım Yamuk:(((

quantumcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
80
1
36
İstanbul
Çocukluğumdan beri konuşurken gülerken ağzımda yamulma oluyor çok üzülüyorum bende herkes gibi rahat rahat konuşmak kocaman gülümsemek istiyorum yokmu bunun çaresi yok mu (sırf bunu sormak için güç bela üye oldum buraya

Doktordan Utanılır mı?
Biz Sana Çare Değil, Sadece Destek Olabiliriz..
Mutlaka, Uzmana Görün..

canım buna doğum anomalisi deniyor, veya sonradan felçliklerde olabiliyor. Emin ol utanılacak birşey yok,yüzünün 2si farklı olanlar bile var,yani asimetrik yüz. Emin ol şu dünyada ne kadar imkansız denecek dert varsa,bir başkasında da illaki var.Sakın dert etme,üstelik seninki düzeltilebilecek birşey

evet utanıyorum çocukluğum gibi hep bastırdım hep inkar ettim ama artık napabilirim diye soruyorum çünkü aynaya bile bakmak istemiyorum netten baktım ama hiçbirşey bulamadım uzman derken neyi kastediyorsunuz kızlar hangi bölüm

candan erçetin
julia roberts
sence bunlar çirkinmi ?
aynı druma onlarda sahip ve ayrı bi çekicilik katabiliyo bence
kendinle barış
sen orayı kafana taktığından hep oraya dikkat ediyosundur başkalarına kolay gözkmez ble

benim de gülerken ağzım yamuluyor kayıyor ama hiç kafama takmıyorum çünkü çok güzelim. kendimi böyle çok beğeniyorum, diğer insanlardan farklı buluyorum daha farklı bi havam var.

ama inan içimde o kadar büyük bir özleme dönüştüki bu takıntı yapmamam mümkün değil insan ilişkilerimide etkiliyo konuşurken acaba ağzıma mı bakıyo diyorum o derece sonrada içime kapanıyorum çok kötü oluyorum kimseyle konuşamıyorum rabbime o kadar çok dua ettimki düzelsin diye(

agzın yamukmus bıde buykse senden cok ıyı artıst olur
bı baksana nerde unlu var kocaman agız yamuk gulus

yıldız tilbeninde ağzı yamuk ama kadın süper sanatçı bence..
hatta bi dizide vardı (efeydi galiba adı) çocuğun ağzı yamuktu diye bi ara
gördüğüm gençler özenti sonucu öyle yapıyordu ağzını ..çokta takılacak bişey değil sanki
ama genede rahatsızsanız bir uzmana danışabilirsiniz..

rohy çok teşekkür ederim ama galiba bu hastalarda yüz felci var benim öyle bir durumum yok çok şükür sadece ağız kısmında sorunum keşke bende takmasaydım kafama ünlüler gibi ama yüzde konuşurken hareketli olan bölüm ağız ister istemez dikkat çekiyor ve ben çok rahatsız oluyorum

canım o zaman sende kas zayıflığı yani hareket ettirememe durumu yok. Demekki doğum anomalisi,yani douğştan kaynaklanan birşey. Estetisyene danışabilirsin.Çözümsüz değil buna emin ol.
Bildiğim kadarıyla dolgu maddeleriyle veya kulak arkasına doğrıu olmak üzere oradaki kasları yukarı asıyorlar,o şekilde kalıcı olarak çözüm sunuluyor.

cnm estetik cerrahisine görünmelisin. eminim ki o kadar kötü diildir ki zaten gülmediğin-konuşmadığın zmanlarda bi sıkıntı olmadığını söylemişsin. hiç üzme kendini doktora gitmekten de utanma adamların işi bu hergün senden çok daha kötü görüntülü insanlardan yüzlercesini görüyolar. bi an önce git we huzura kavuş cnmm

rohy bana nasıl bir ışık olduğunu bilsen canım ben hep çözümsüz bilirim bu derdimi sizlere yazınca içim rahatladı biraz çünkü ben kendime bile bu kadar açık olmadım size olduğum kadar

ağzı yamuk olanlar çok sempatik gelir banahem seninkinin normal duruşunda problem yokmuş gülerken çoğu insanınki yamuluyodur.bende eğri gülüyorum galiba yeni farkettim geçenlerde vesikalıklarda hafif çarpıklık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…