çok merak ettim intiharı düşündürcek kadar kötü bi görüntümü diye?? söyle bi düşününce ağız yamukluğunu bence çok da kötü durmuyodur hatta sen bildiğin için senin gözüne batıyodur bunu farketmeyen biçok insan vardır, mesela kavak yelleri efe ben şimdi burda yorum yapılmış resimlerine baktım hakkaten öyleymiş:) yani kişiye bi bütün olarak bakarız genelde... ayrıca biz burda sadece sana psikolojik olarak destek oalbilirz, bence sen bi estetisyene gözükmelisin sana en iyi onlar yardım eder cnm... ayrıca görmeyi çok isterdim belki abartıyosundur biz sana normal olduğunu farkettirebiliriz.ne olur bana yardım edinnnn bu dert beni öldürecek kendime güvenim alt üst oldu yemin ederim intiharı düşünüyorum insanların gözlerine bakamıyorum yamuk lafı geçince kalbim sıkışıyor artık o kadar az konuşuyorum ki bu dert yüzünden ölsemde kurtulsammmm
candan erçetin
julia roberts
sence bunlar çirkinmi ?
aynı druma onlarda sahip ve ayrı bi çekicilik katabiliyo bence
kendinle barış
sen orayı kafana taktığından hep oraya dikkat ediyosundur başkalarına kolay gözkmez ble
doktormu ne diyicem ben doktora utanıyorum ben ya hangi bölüme estetik cerrahiyemi gitmeliyimki ne çaresiz bir dertmiş bu ya rabbim((
.......
Yok mu kimse derdime bir çare(
kızlar birçok örnek vermişsiniz takmayan ünlülerden falan inanir misiniz bahsettiğiniz kişiler bana da sempatik geliyor ama kendi durumum sempatik gelmiyor ben de övünmek istemem ama hoş bir bayanım ve bu kusur beni çirkin gösteriyor sosyal psikolojik mahvediyor çenem de kütleme de var ya bunun çaresi yoksa ailemle konuşamam zamanında annem bu kusurumla çok dalga geçti özellikle çocukken kendime güvenimi bitirdi annem yazarken gözlerim doluyor ona nasıl anlatayim derdimi ya sanki haşa ben yaratmaşım gibi bir yandan annem bir yandan arkadaşlarim öldürdüler beni sizden başka kimseyle paylaşmam bunu içim yanıyor((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?