Ağzım Yamuk:(((

bu kadar çok kafana takıyorsan doktora gitmelisin

hem niye intihar etmeyi düşünüyorsun sırf başka insanlar ne der diye intihar edilir mi

çok merak ettim intiharı düşündürcek kadar kötü bi görüntümü diye?? söyle bi düşününce ağız yamukluğunu bence çok da kötü durmuyodur hatta sen bildiğin için senin gözüne batıyodur bunu farketmeyen biçok insan vardır, mesela kavak yelleri efe ben şimdi burda yorum yapılmış resimlerine baktım hakkaten öyleymiş:) yani kişiye bi bütün olarak bakarız genelde... ayrıca biz burda sadece sana psikolojik olarak destek oalbilirz, bence sen bi estetisyene gözükmelisin sana en iyi onlar yardım eder cnm... ayrıca görmeyi çok isterdim belki abartıyosundur biz sana normal olduğunu farkettirebiliriz.

bence de çok hoş görünüyorlar hem deee ama yine de doktora git utanılacak hiçbir şey yok ki bunda

doktormu ne diyicem ben doktora utanıyorum ben ya hangi bölüme estetik cerrahiyemi gitmeliyimki ne çaresiz bir dertmiş bu ya rabbim((

çenesi geride ileride olanlar yaptırıo seninkininde vardr bence çözümü onlar nerde yaptırosa sitede yaptıranlardan bilgi alabilrsin hngi bölm oldgnu. umarım çare bulursunn

insanlar bırak elzem müdaheleleri, estetik operasyonlar için bile en mahrem yerlerini doktorlara göstermekten utanmıyorlar.. (ki olması gereken de bu)

intihar edecek kadar kafana taktığın bir mevzuu doktora danışmaktan neden utandığını idrak edemedim..

çok mu belli oluyor?

bence sen kafanda büyütüyorsun
benimde bir arkadaşım var, doğum sırasında birşey olmuş sanırım, ağzı hafif yamuk kaldı
ama kendisi o kadar güzel bir kızki, sokakta herkes başını çevirip ona bakıyor ve kendine o kadar güveniyorki, belli olmuyor bile bu ufak şey

bence sen kafanda büyütüyorsun

Son düzenleme:
tatlim seni anlamaya calisiyorum sorun ettigin icin takinti olmustur bence yapma o yamukluk dedigin sey eminim sana cok yakisiyodur cook guzel unlu kadinlarin coguda yamuk:)) bi dr git damar beliriyo diyosun ya norologa gorun ve ayrica psikologa hic uzulme tabiki bu senin icin buyuk bi dert ama oyle seyler varki sukur edilecek sukret sagliklisin bak ben mesela1. bobrek nakilliyim 2. iki kere beyin kanamasi gecirdim bu arada yuzumun bitarafi hepten yamuldu:) cok sonra duzeldi 3.cikolata kistim vardi ameliyat oldum 4.rahimde miyomum var 5.hergun bir avuc ilac icmek zorundayim hemde omur boyu 6.kalp kapakciklarimdan biri calismiyoo 7.bu sorunlarin cogu aldigim ilaclarin yan etkileri ama almak zorundayim 8.ve benim su anda bi bebegim var :)))))))))) 9.simdi tatlim sence kim daha sansli ve saglikli senmi benmi )) hem yamuk agiz super seksi oluyomus erkekler oyle diyooo bu sorununu en kisa surede yenecegini dusunuyorum cok sanslisin cunku gecsin sagliklisin guzelsin hem herkeste olmayan bi ozelligin var opuyorum guzelim

kızlar birçok örnek vermişsiniz takmayan ünlülerden falan inanir misiniz bahsettiğiniz kişiler bana da sempatik geliyor ama kendi durumum sempatik gelmiyor ben de övünmek istemem ama hoş bir bayanım ve bu kusur beni çirkin gösteriyor sosyal psikolojik mahvediyor çenem de kütleme de var ya bunun çaresi yoksa ailemle konuşamam zamanında annem bu kusurumla çok dalga geçti özellikle çocukken kendime güvenimi bitirdi annem yazarken gözlerim doluyor ona nasıl anlatayim derdimi ya sanki haşa ben yaratmaşım gibi bir yandan annem bir yandan arkadaşlarim öldürdüler beni sizden başka kimseyle paylaşmam bunu içim yanıyor((((

kendini uzmeye ve yipratmana hic degmez. konusmalarini videoya kaydet ve izle . bu sorun senin tikin bile olabilir. konusurken yuzunun bir tarafini farkinda olamadan ya cok kasiyorsundur ya da kas tembelligi olabilir. Yamukluk olmadigindan eminim ben .
uzme kendini lutfen doktora gidip nedeninin ne oldugunu ogrenebilirsin :) onemli ve kalici birsey degildir bence yuz kaslarinla ilgili bir sorundur:)

.......
Yok mu kimse derdime bir çare(

Şuan düşünce gücüyle sana enerji gönderiyorum. Yeterince odaklanabilirsem belki seni Angelina Jolie bile yapabilirim. Tövbe tövbe... Burada olabilecek herşey söylendi ama sen yok onu yapamam, ama bunu yapamam vs. deyip sallıyorsun. Olabilecek her öneri var burada seç beğen al...

Dalga geçeceksen kirletme konumu rica ediyorum estetik uzmanıyla görüştüm biz bir şey yapamayiz dedi varmıdır başka çare bunun peşindeyim iyi eğleniyor musun

Muhtemelen çene eklemlerinizde bir problem var.
Çenede kütleme bende de vardı, çene cerrahisine gitmiştim.
O zamanlar yaşım küçük olduğundan tedaviyi pek önemsemedim, ilaçları kullanmadım, egzersizleri yapmadım.
Yani bu sorunla yaşıyorum hala.
En kısa zamanda tekrar gitmeyi düşünüyorum, çünkü sandığından daha da önemli bir rahatsızlık.
Biraz araştırma yap ve en kısa zamanda bir doktora görün.
Neden utanıyorsun anlamadım, ben gittiğimde 15 yaşındaydım sanırım.
Doktorlar şaşırmıştı bu yaşta eklem rahatsızlığı mı olur diye,
ama oluyor yani... Utanılacak hiçbir şey yok.
Allah seni kadın hastalığından korusun arkadaşım ne diyeyim.

diş hekimine gittiğiniz zaman izlenmesi gereken yolu size anlatacaktır.eğer imkanınız varsa ve diş hekiminin uygulayacağı yöntemle (diş teli takmak gibi) 1-1,5 yıl içerisinde çenenizdeki yamukluk düzelecektir.bence insan doğallığıyla güzeldir,takıntı yaptığınız kadar kötü değildir ama bir ömür sizde takıntı olarak kalıp sizi mutsuz edeceğine 1,5 sene sıkıntısını çeker kurtulursunuz...

Bana konuşurken veya gülerken ağzı yamulanlar sempatik gelir aslında ama ne diyim siz rahatsızsanız umarım bir çaresini bulursunuz.

kesinlikle utanılacak bi sey yok doktora git hem Allah yaratmıs... yani

estetik cerrahiye ve öncesinde bence ortodonti (diş) kliniğine git belki çene yapınla iligli bir durumdur..tek çaren uzman doktorlara başvurmak kimse burda sana reçete yazıp ilaçlar tavsiye edip durumu düzeltemez canım..

canım benim bir arkadasım var gulerken onunda agzı yamuluyo ama ben cok tatlı buluyorum kendısını hıc yamukluk olarak dusunmedım cok sempatık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…