Ağzıma geleni söyledim.

3 erkeğin premsesi diyen ben değilim. Kendisi "ay sanki 3 kocam var gibi hahaha" demişti ben ilk hayatlarına girdiğimde

Başınız sağolsun, zamanlamanız çok yanlış olmuş haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz neyse olan olmuş acınızın etkisi belki de... Ben de babamı kaybettim çok zor biliyorum. Sabırlar diliyorum

Yanlış zamanda yanlış tepki olmuş. Acınızı ondan çıkarmışsınız. Tepkinizi yanlış bir şey yapınca koymalısınız, kız bu sefer iyi bir şey için aramış. Bununla birlikte bu büyük kayıplar gerçekten de insanın hayatındaki fazlalıkları atmasına ortam hazırlıyor

Aynen. Fazlalıkları attım hayatımdan.ferahladım.

Başınız sağolsun.
Bana kötülük yapan insanlara karşı susup susup içimi böyle dökme, patlama huyu bende de var, söyledikten sonra ohhh bi rahatlıyorum ki, kuş gibi oluyorum.
Ama taziye için aramış belli ki, keşke bir başsağlığı dileseydi de bir başka zaman tekrar muhabbet kurmak isterse o zaman patlatsaydınız bombayı :)

Haklısın :)) Ama ben de insanım. 3 yıl boyunca o canının istediği gibi davrandı. İlk kez de ben.

Haklısın :)) Ama ben de insanım. 3 yıl boyunca o canının istediği gibi davrandı. İlk kez de ben.
Aman iyi yapmışsın o zaman boşver.
Aynı prensesten bir tane de bende vardı, lise arkadaşımdı, 10 sene sonra benim mahalleme taşındı yeniden yakınlaştık. Çevresindeki erkekler arasında popüler olmak istemek gibi bir hastalığı var. Benim mahallemde gittiğimiz mekanlarda popüler olamayınca, nişanım öncesinde benimle iletişimi kesti, spor salonuna (uzun süredir gittiğim bir yerdi, herkesi tanırdım) gelmemeye başladı :) Her hareketimle dalga geçerdi insanların içinde. Ciddiye almamıştım, sonradan farkettim çekememezliğini. Şimdi keşke diyorum çarpsaydım suratına :)))

Ohhh, koy kendine bi çay, yanına da bi dilim çikolatalı pasta. Mis gibi intikam öğünü

Bence yanlış zamanda yanlış tepki olmamış, hiçbişey yokmuş gibi aradigi başsağlığı dilediği için bir de teşekkür etmek zorunda kalmak hele de zaten insanin acisi varken cok daha zor ve sinir bozucu....

Bence her hareket zamanında güzel, bu düşüncelerinizi sizi rahatsız ettiği zaman söyleseydiniz ohh ağzına sağlık derdim, lakin başsağlığı için arayana çok yersiz hatta terbiyesizlik bana göre

Babanızı kaybetmenizden başka bir şeye inanmadım açıkçası bu konuda.
Ha kalkıp ne yazıyorsun madem yazma diyorsunuz kesin ama lou salome bile evlendiyse artık ben de evlenirim diye düşünüyorum

Başınız sağolsun ...ama gereksiz bir davranis olmus icinizi dokmek icin keske baska bi zamani ortami olustursaydiniz.. durduk yere birden taaaa eskilere gidip icinizi dokmek bana sacma geldi....

Öncelikle başınız sağolsun. Böyle bir şeyi keşke babanız için arandığında yapmasaydınız.
Bir de bundan sonra arkadaşlık olayını abartmamanızı tavsiye ederim. Ne demek evli bir çift, ikisi sevgili olmak üzere 3 arkadaş ve içki sofrası falan? "İçli sofralarında bize saldırdın" çok çirkin geliyor, ve tek taraflı gelmiyor bana.
Nereden baksam tuhaf.

İyi yapmışsınız
Ben de bir yıl önce yapmıştım hiç pişman değilim , her birine yapıyorum insan hem rahatliyor hem de daha değerli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…