Ağzıma geleni söyledim.

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.

O bayan arkadaşınıza gelince , sonuçta başsağlığı için arıyor sizi ama siz içinizde bu zamana kadar tuttuklarınızı durup dururken bir anda saydırıyorsunuz . Ben olsaydım yerinizde , yeri ve zamanı kollardım , içki masasında saydırdı ertesi gün çeker yüzüne bende saydırırdım.

başın sağolsun

taziye için arayan kişiye çok ayıp olmuş

bence yeri ve zamanı değilmiş, bu kız hep böyle imiş, ya görüşmeyecektin öncesinde de , yada görüşmeye devam etti isen kendi canın yanarken öncesinde susup suusp şimdi o kızın da canını yakmayacaktın.

Zamanlama yanlış ve saçma. İnsanların size yük olmaması için onlara öfke duymayın. Takmayın ne yaparlarsa yapsınlar.

Aynı durumda ben olsam taziyesini kabul eder kapatırdım. Hiç aklıma gelmezdi saydırmak. Önemsemiyorum çünkü.

Bu sorgulanacak bir acı olmadığı için başın sağolsun diyeyim

Konunun devamı çok gereksiz olmuş

Seni ekşidende süslüdende tanırım neden her mecrada farklı hikayeler, farklı hayatlarla varlığını sürdürdüğünü anlamıyorum

Mecraya göre bir garip lou..

babanın acısını masa kenarına koyup fırsat mı yarattığını düşünüyorsun , yaptığın saygısızlık öncelikle seni teselli etmek için başsağlığı dilemek için arayan bir insana bu şekilde davranman karşı tarafın gerçekten sıkıntıları olan birinden kurtulduğunun işareti oluyor...şu sinirinizi zamanında olması gereken yerde çıkarmanız gerekir anladığım siz de evlenmişsiniz sevgililik döneminin kinini babanızın cenazesinde kusmak nasıl bir akıl sağlığı şaştım kaldım.

ben ne demek istediğinizi anlamadım, inanmıyormusunuz konu sahibinin anlattıklarına? burada böyle yalan yanlış şeyler okuyunca bi soğuyorum da ondan sordum :)

Oh vala ağzına saglık . Bende inşallah birilerinin yüzüne böyle cat cat konusucam da içim soğuyacak. Doğru zamanı beklıyorum.

Nasıl yani??

Başiniz sagolsun aciniz buyuk oldugu icin bir patlama yaşamissinz icinizi boşaltma ihtiyaci hissetmisisinz ama keşke sizi taziye icin aradigi bir telefon da yapmasaydiniz daha sonra aradiginda veya yuzyuze gorustugunuzde icinizde olan herseyi bosaltsaydinz kimseyi sirtumizda tasimamaliyiz tabiki hele de haz etmediigmiz insanlari hic gerek yok. Siz rahatladiysaniz sorun yok

Zamanlama belki yanlış olabilir ama aynı sizin gibi kv kp görümce ararsa böyle sövesim var! İçim soğumadı hala

Kurgu mu yani? Konu sahipide yorumunu beğendiğine göre doğruluk payın var'::

Öncelikle başınız sağolsun.geç bile kalmışsınız.hak etmiş fazlasıyla.ben bu denli davranamiyorum insanlara.ilişigimi kesiyorum sessizce. Bi zaman sonra tamamen nötür oluyorum o kişiye. Nefret beslemeye devam edersem o bana ağırlık yapar diye düşünüyorum. Ama sizide takdir ettim.resmen icimin yağları eridi.tebrikler

AĞZINA SAĞLIK. Çok benzerini ben de malesef yakın arkadaşıma yapmak zorunda kaldım, değerli vaktimi fesat insanlara harcayacağıma, sevdiklerime harcarım, benim de kimseye tahammülüm kalmadı, aynen sizin gibi ben de babamı geçen sene kaybettim ve herkes değersizleşti gözümde, Ben babamı kaybetmişim ya onlar kim ki diyorum

İyi etmişsin de madem öyle burda konu niye açıyorsun, hakedeni hakkettiğine vereceksin özellikle kişilik bozukluğu olana ki etrafımızda bu insanlardan çok

Yanlış bir çıkış olmuş. Taziye için arayan insana acınıza sığınıp geçmiş yüzünden çıkışmışsınız. Başınız sağolsun ama konuyla ilgisi yok. Görüşmeseydiniz, telefonu açmasaydınız bile yeterli bir tepki olurdu.
Olaylar yaşanırken verecektiniz bu tepkiyi.

Çok yanlış hareket etmişsiniz. Hele bas sagligi icin arayan birine. Sizin canınız yanıyor diye başkalarının canı yansın istemişsiniz. Malesef hissettiginiz duygu haset. Özür dilemeyin. Zaten hayatınızda olmayan bir insan. Ancak insanlara böyle davranmayı bırakın bu duygular geçtiğinde kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

Bir de zamanında dişinizi sıkıp katlanıp hayatınızdan çıktığında böyle giderken bir tekme atayım tavrı da biraz korkakça. Yani durust olmak hakkı savunmak için yaptiysaniz o içki masalarında cevabını verecektiniz. Başınız sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…