Ağzıma geleni söyledim.

Başın sağolsun..
Insanlari tahrik eden, milletin manevi degerlerine saldiran tavrını sevmiyorum konu sahibi, bilirsin..
Uzun suredir de yazmiyordum ama buna yorum yapmak istedim..
Ruh halinle ve yaşadıklarınla alakali olarak keskin cizgiler oluşturmuş olabilirsin ama kadina koydugun tavrin yeri de yanlış zamanı da.. Ne alaka olmus biraz..
Onun disinda, mecburi bağlarımız olmayıp bizi huzursuz eden insanları yük etmeme konusunda hemfikirim çoğu kişiyle..

Boşanmış bitmiş. Hayatınızdan çıkması iyi olur tabi.
Gerçi ben olsam telefona hiç cevap vermezdim. Aramaz olur zamanla

Ağzınıza sağlık hakeden insanlara hakettiğini vermek gerekir olumlu veya olumsuz cesaretinize sağlık.

Başınız sağolsun. Allah sabır versin.

Kadının yaptıklarını siz kendi lisanınızca yorumladığınız için kadın haketmiş-haketmemiş diyemem. Sizi zor zamanınızda 2 kere aramış biri olarak bu çıkışı haketmediği kesin.

Üstelik “3 erkekle evliliğinin boşluklarını doldurmuş, takılmış, prensesleri olmuş” tabirleri de çok çirkin. Evli barklı kadın nihayetinde, can sizde kalabilecek kadar yakın ise, oda diğer erkeklere bu yakınlığı gösterebilir. Ortaklaşa danaya girmişler gibi anlatmışsınız, yakışmamış.

Aynen ha.. Can kalabiliyorsa, bu olagan ise, kadinin diğerleriyle kanka olması neden elestirilerek hınçla anlatilmis?

Taziye için değil, başka bir zamanda arasaymış söyledikleriniz yerinde olurmuş kendinizce ama kadın görüşelim edelim diye aramamistir zaten bir baş sagligi dileyecektir altiustu, ölüm gibi durumlarda küslükte olsa taziye icin ararsın. O, olgunluk göstermiş, siz yapamamişsiniz. Kaldı ki yaşadiginiz çekişmeler cocukca şeylermiş evet huzursuz etmiş ama ölüm gibi durumda bir baş sagligi dileyemeyecek birsey yok ortada. Yine gorusmezdiniz o ayri.
Psikolojinizin iyi olmadigini dusunmustur zaten. Basiniz sagolsun.

Bence de sadece zamanlama yanlış. Çünkü taziye için aramış. Ama genel olarak haklısınız bazen kocaman bir temizlik gerekiyor hayatımızda. Başınız sağolsun bu arada

Başınız sağ olsun. Yanlış zamanda doğru kelimeler kullanmissiniz.

İnsan babasını kaybedince bir kanadı kırılmış hissediyor sizi çok iyi anlıyorum.

Yanlış bir zamanda yapılmış bir tavır gibi geldi bana.insanlar değişebilir.geçmişte yaşamışsınız tepkisini verseydiniz.baş sağlığı için arayan bir insana ayıp olmuş bence.bu zamana kadar böyle biriktireceğinize ilişkinizi önceden kesseydiniz,boşandı nasıl olsa aynı ortamda olmayacak diye de mi biraz rahat davrandınız acaba.bu arada basınız sağ olsun,Allah size sabır versin

Ay darısı benim başıma.
Bide ben şöyle doya doya icimdekileri boşaltsam sırtımdaki insanlara.
Zamanlama kötü olsa da vardır her işte bir hayır.
Başınız sağolsun bu arada.Rabbim sabir versin

Ela kadar onu piremses moduna sokan erkekler de suçlu.Hatır hatır da bi' yere kadar.Biri kalkıcak milletin evliliğine laf edicek öyle mi? Ağzının payını vermek lazım böyle hadsizlerin o anda.Yok efendim mutsuzmuş.İyi o halde mutsuz diye herkes her şeyi söyleme Hakkı'nı bulsun kendinde.Bence erkekler de haksız burda.

Sonrasında söylemek çok anlamlı değil ama yine de yaptığı kötülüklerin farkında olunduğundan haberdar olmuştur en azından.

İnsan sevdiklerini kaybedince hayat çok anlamsız geliyor ve kimseyi çekmek istemiyor artık.Sizinki de bunun patlaması olmuş.İyi yaptığınızı düşünenlerdenim.Hatır gönüle değer vermeyen insanların hatrını gönlünü gütmemek lazım.Kötülüğü yap yap taziye için ara yüzsüz yüzsüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…