Ağzıma geleni söyledim.

Başınız sağ olsun.

Yapılanın yanlış olduğu söylenebilir, zamanında deseydiniz-tepki verseydiniz denebilir, denir de denir. İnsan (vicdanlı biri olup) vicdanından tertemiz geçebiliyorsa, gerisi teferruat. Ağzınıza sağlıksa, ağzınıza sağlık. Bu an denmesi gerekiyormuş bu an denmiş, o kadar. Yanlışsa da yanlış, 3 yanlış bir doğruyu götürmüyor hayatta, bazen de yanlış gerekir doğruların hatırına.

Özetle iyi yapmışsınız.

Öncelikle başınız sağolsun Allah sabır versin.yaptığınız gayet yerinde olmuş ilerde daha kötü şeyler yaşamaktan kurtulmuşsunuz.

Harbi bu ne şimdi ?

ben anlayamafim bu tavri baskasinin cinsel hayatının olmayisi ve sizin tutkulu ask dolu yuvaniza gidisiniz eeee babaniz vefat etmis kimseyo cekemem diyorsunuz gorunurde ama bilmiyorum cok tuhaf cidden bu kadar rahatca konusan b8r insan en azindan gorunen oyle bu kadar uzun zaman bir kızı susturmayip baş sağlığınımi bekledin

Vaktinde soylememissiniz kiz sizi bas sagligi icin aradiginda mi soylediniz ortada size karsi o an bi tepki herhangi bisey yokken bunlari soylemeniz pek hos olmamis butun acinizi ondan cikarmissiniz

Başınız sağ olsun... Ölüm konusunda ne desek boş.Mekanı cennet olsun babanızın.

Diğer konuya gelirsek, bu 3 erkeğin prensesi olan kadın, tek başına mı prensesliğini ilan etmiş. E suç o üstelik evli adamlarda değil mi?

Haklısın :)) Ama ben de insanım. 3 yıl boyunca o canının istediği gibi davrandı. İlk kez de ben.
Öncelikle diğer erkekler ile olan münasebeti zaten sizi bağlamaz. Eşiniz Ela ile olan münasebetini daha iyi ayarlayabilirdi gibi geliyor bana. Bu çıkışınız karşı tarafta, çok kıskanılmışım algısı yaratmıştır. Haklı iseniz de haksız duruma düştünüz. Neyse hafifledim diyorsanız...

Konu sahibi de beğeniyor

ne kadar kincisiniz gecmiste kalmis. kadin cok erdemli davranis yapmid keske ofkenizi kusmasaymissinz size yakismamis. burdan hic hos gorunmuyor

Kaybınız için üzüldüm,başınız sağolsun.
Ela konusunda haklısınız fakat zamanında söylemeniz gerekirdi diye düşünüyorum, her ne olursa olsun başsağlığı dilemek için iyi niyetli bir şekilde aramış ,teşekkür edip kapatabilirdiniz.
Sonrasında görüşme talebi olursa bu cümleleri kurup irtibatı kesebilirdiniz.
Acınızın büyüklüğü normal ama o kişinin babanızın vefatında bir etkisi yok bu sebeple ben doğru bulmadım tavrınızı.
Hafiflemek konusuna katılıyorum ama o da yerinde ve zamanında yapılmalı,kimseye bu kadar fazla tolerans gösterilmemeli,bir yapar iki yapar,üçüncüde postayı koyarsınız amiyane tabirle.

Seni ekşidende süslüdende tanırım neden her mecrada farklı hikayeler, farklı hayatlarla varlığını sürdürdüğünü anlamıyorum

Mecraya göre bir garip lou..

Ooo ilgincmis. Aslinda uydurma da olsa insan sasirmiyor. Ekran karşısında herkes herkes olabilir, her turlu kisilige karaktere burunebilir ve uzun lafin kisasi bol kepceden sallayabilir. Nerden bilecegiz yani...

Eşimin olevlendikten sonra öyle guruptan kız arkadaşım gibi lüks olamaz iyi yapmışsın defolsun gitsin bok işi yok hayatınızda

Öncelikle başın sağolsun.

Öyle iyi anladım ki ruh halini. 7-8 önce babamı kaybetmiştim ben de. O dönem bir çok davranışına uyuz olduğum ama bir türlü bir cesaret edip hayatımdan çıkaramadığım biri vardı. Taziyeyi tutmuş msnden yapıyor. Yine yarım ağız tavırlar. Buna bir saydırdım. Hayatının şokunu yaşadı. Saydırdım saydırdım engelledim. İnsan gerçekten kaybedecek bir şeyim yok moduna giriyor.

İnsanın sırtından öküz kalkıyor cidden arada bir lazım böyle. Oh çok iyi olmuş.

Taziye icin arayan birine bu sözleri söylemek cok yersiz ve alakasiz olmuş benim şahsi dusuncem. Hosunuza gitmez.gorusmezsiniz. yada sizinle gorusmek istese veya baska zaman baska sebeple arasa o zaman bu sozlerinizi söylemeniz belki daha dogru ve anlamli olurdu. Herseyin yeri ve zamani oldugunu dusunuyorum. Basiniz sagolsun ayrica. . Mekânı cennet olsun inşallah babanızın.

ağzınızı açmanız için bence yanlış zaman seçmişsiniz.öncesinde de yapabilirdiniz.gereksiz olmuş

Neyse artık. Görüyorum ki iki grup var.
Ağzına sağlık diyenler.
Zamansız olmuş diyenler.

Herkese teşekkür ederim.
HaLa pişman değilim :)
Sizler benimki gibi zamansız ve plansız yapmasanız da bir kere deneyin. Böyle kıskanç bir karaktere her şeyi çatır çatır söyleyin. Tavsiye ederim. Çok rahatlarsınız.

Eden suçlu olmaz da diyen suçlu olur derler ya, kız her istediği terbiyesizliği yaptı. Ben sadece bunları söyledim diye suçlu değilim. Bana gelene kadar onun yaptıklarını tartışsın, can Ahmet ve eşim.

ne zaman evlendin?
insan bir bohça konusu bari açar o süreçte
Ben de merak ettim gerçekten hiç konu açmadı o arada değil mi?

Basın sağolsun lou salome..
Baba gerçekten cinar gibidir
Gölgesi yeter..

Arkadaşınla sohbetin için olmuş bitmiş diyorum. Olanla ölene çare yok biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…