- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi lou salome
-
Harbi bu ne şimdi ?Bu sorgulanacak bir acı olmadığı için başın sağolsun diyeyim
Konunun devamı çok gereksiz olmuş
Seni ekşidende süslüdende tanırım neden her mecrada farklı hikayeler, farklı hayatlarla varlığını sürdürdüğünü anlamıyorum
Mecraya göre bir garip lou..
Başınız sağ olsun... Ölüm konusunda ne desek boş.Mekanı cennet olsun babanızın.Ya önce ya sonra olmalıydı, dünyanın en kötü insanı da olsa, sizi sizin için aramış, başsağlığı gibi bir niyetle aramış, 2 kez aramış, ayrıca 3 erkeğin prensesi ne demek, biri de sizin eşiniz, eşinizi nasıl dahil ediyorsunuz, acınızın patlaması yanlış zaman olmuş o telefonu kapayın bir dahaki görüşmede daha fazlasını sayın ama o an fesatsın diyebileceğiniz ne yapmış ki.
Öncelikle diğer erkekler ile olan münasebeti zaten sizi bağlamaz. Eşiniz Ela ile olan münasebetini daha iyi ayarlayabilirdi gibi geliyor bana. Bu çıkışınız karşı tarafta, çok kıskanılmışım algısı yaratmıştır. Haklı iseniz de haksız duruma düştünüz. Neyse hafifledim diyorsanız...Haklısın :)) Ama ben de insanım. 3 yıl boyunca o canının istediği gibi davrandı. İlk kez de ben.
Konu sahibi de beğeniyorUzun uzun yorumlar ne güzelde bi. Arkadaşın yazdığı mesaj gümbürtü ye gitmiş her mecrada farklı şeyler yazıyorsun tarzı bişiler yazmış...... Ne şimdi bu yani Bi Allahın kulu çıkıpta nedemek bu demiyor
ne kadar kincisiniz gecmiste kalmis. kadin cok erdemli davranis yapmid keske ofkenizi kusmasaymissinz size yakismamis. burdan hic hos gorunmuyorBabamı kaybettim bir süre önce. Çok üzgünüm. Çok ağladım. Hala da gözyaşım dinmedi. O kadar garip bir his ki, insan sevdiklerine dört elle sarılıyor, sevmediklerine aşırı öfke duyuyor. İnsanlar bir anda benim için siyah ya da beyaz oldu.
Eşimin 30 yıllık arkadaşı (adı can olsun) bizde kaldı taziye zamanı. Can'ı çok severim. Eşinden boşandı. Boşandığı eşinin adı ela olsun. Bu ela, ben eşimle tanıştığım zaman bizim sevgili olmamızı hiç istememiş. Bana pek bir şey yansıtmasa da insanlardan defalarca duydum. Ela, 4 kişilik arkadaş grubunun tek kadınıymış ben hayatlarına girmeden önce. Biri can, biri benim sevgilim, biri de Ahmet. 3 erkeğin yanında piremses modunda mutlu mesut takılmış. Beni de hiç istemedi. Ahmetin hayatında biri olmasını da hiç istemedi. Kendi mutsuz evliliğindeki eksiklikleri 3 erkekle takılarak doyurmuş hep.
Can çok beyefendi bir çocuk. Onu hep aşağılardı ortamlarda. Ben konuyu değiştirmeye, elayı susturmaya çalışırdım. İçki içince bizim mutlu ilişkimize saldırırdı. Hem mutlu olmamızı, hem de eşimin hayatında bir kadın olmasını kıskanırdı Ve herkes Can'ın hatırına susardı.
1 yıl önce boşandılar. Beni taziye için aramıştı, açmamıştım. Dün yine aradı Zaten başta söylediğim gibi öfkeliyim. Açtım.
Dedim ki beni bir daha arama. Sen iyi yürekli bir kadın değilsin. Sen bizim sevgili olmamızı hiç istemedin. Arkadaşlarının mutluluğunu kıskanan birisin. Kıskanç ve hasetsin. O 3 erkek de bunun farkında. Kendi mutsuz evliliğinin acısını bizden çıkarmaya çalıştın. Ben aptal değilim. İçki masalarında sarhoş olup bize saldırdın. Bizi birbirimize düşürmeye çalıştın. Babamı kaybettim, artık kaybedecek daha değerli bir şeyim yok. İyi yürekli bir kadın olmadığın için seni bir daha görmek istemiyorum.
Bunları dedim. Şok oldu. Sesi çıkmadı Çat kapattım
Söylediklerimin arkasındayım. Can'ı ve Ahmeti arayıp bıdı bıdı konuşmuş. Ahmetle konuştum demin.
Ne düşünüyorsunuz.
Benim düşüncem şu: AĞZIMA SAĞLIK
Neden insanları sırtımızda taşıyoruz ki. Yük olan insanları. Hak ettikleri bu.
Seni ekşidende süslüdende tanırım neden her mecrada farklı hikayeler, farklı hayatlarla varlığını sürdürdüğünü anlamıyorum
Mecraya göre bir garip lou..
Ben de merak ettim gerçekten hiç konu açmadı o arada değil mi?ne zaman evlendin?
insan bir bohça konusu bari açar o süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?