- 24 Haziran 2011
- 23.559
- 49.206
- 798
- Konu Sahibi lou salome
-
Ne düşünüyorsunuz.
Benim düşüncem şu: AĞZIMA SAĞLIK
Valla pek boş lakırdı olmadı. Bayaa içine oturmuş. Hemen Ahmetle canı arayıp zırlamış.ben de Ahmete dedim ki "yoo ben hiç kıskanmadım diyebildi mi, ne alaka diyebildi mi" Diyemedi elbette dedi. İlk defa biri ona ayna tutmuş oldu. İşe yaradı yani.Çok gereksiz olmuş bence..
Buna o zaman tepki göstermeniz yerinde davranış olurdu. O vakitler kötü olmamak için susup, şimdi taziye için arayan birine saldırmak çok ezikçe bir davranış olmuş.
Bence biraz olgun davranın. İçim soğusun diye boş lakırtı yapmışsınız..
Ne bileyim. O zamanlar idare ediyordum Ama şu an kimseyi idare etmek istemiyorum.Öncelikle başınız sağolsun, çok üzüldüm Allah sabır versin.
Anlattıklarınızı anladım da taziye için aramış kadına bu mevzuları neden açtığınızı anlayamadım. Yeri miydi, sırası mıydı, ne alakası vardı ki ?
Zamanında içki masalarında size saldırılırken söyleseydiniz bunları ağzınıza sağlık olurdu bence. Böyle bir insanla aynı sofralara oturup kalkmasaydınız, durumun farkında olmanıza rağmen karşısında mutlu ilişki sergilediğiniz dakikaları yaşamasaydınız aferin olurdu. Bence yani.
Herşey yerinde ve zamanında kıymetlidir.
Senin kaynanana da diyim mi :))Kaynanama haykırmak istediğim bütün cümleleri birinin bir başkasına aktarımını okudum. Keşke bende bunları patır patır sıralayabilsem de tüm ilişiğimi kesebilsem onunla
Ayyy ne kadar makbule gecer anlatamamSenin kaynanana da diyim mi :))
Aslında yorumlarınızı takip ediyorum. Çok eskiden bir dönem üyeydim, seneler öncesinden de sizi biliyorum. Yorumlarınızı biliyorum. Çok idare edici bir yapınız olmadığını da biliyorum. Fazlasıyla açık sözlü ve düşüncelerinizi direkt söyleyen, kırarım gözetmeyen biri olduğunuzu da biliyorum. Sosyal mecrada reelde olduğunuzdan zıt bir karakter çizmeye çalışmıyorsanız şayet o kadına o masadayken cevabını verebilecek kapasitede olduğunuzu da biliyorum. Bence itiraf edin; o kadının ilişkinizi kıskanması hoşunuza gittiği için o masada bu zamana kadar durdunuz. İşlerin bu raddeye gelmesi onunla değil sizinle ilgili. Çünkü siz fırsat verdiniz. Fırsatı siz verdiyseniz patlamak kime? Patlamakla gurur duymak niye? Benim düşüncem tabi. Nacizane.. Neyse kalın sağlıcakla. Yeniden başınız sağolsun.Ne bileyim. O zamanlar idare ediyordum Ama şu an kimseyi idare etmek istemiyorum.
Waoww. Çok ilginç bir yorum.Aslında yorumlarınızı takip ediyorum. Çok eskiden bir dönem üyeydim, seneler öncesinden de sizi biliyorum. Yorumlarınızı biliyorum. Çok idare edici bir yapınız olmadığını da biliyorum. Fazlasıyla açık sözlü ve düşüncelerinizi direkt söyleyen, kırarım gözetmeyen biri olduğunuzu da biliyorum. Sosyal mecrada reelde olduğunuzdan zıt bir karakter çizmeye çalışmıyorsanız şayet o kadına o masadayken cevabını verebilecek kapasitede olduğunuzu da biliyorum. Bence itiraf edin; o kadının ilişkinizi kıskanması hoşunuza gittiği için o masada bu zamana kadar durdunuz. İşlerin bu raddeye gelmesi onunla değil sizinle ilgili. Çünkü siz fırsat verdiniz. Fırsatı siz verdiyseniz patlamak kime? Patlamakla gurur duymak niye? Benim düşüncem tabi. Nacizane.. Neyse kalın sağlıcakla. Yeniden başınız sağolsun.
Valla pek boş lakırdı olmadı. Bayaa içine oturmuş.İlk defa biri ona ayna tutmuş oldu. İşe yaradı yani.
Neden demedin ki... Taziye için aramışken hazır, kesinlikle demeliydin.Waoww. Çok ilginç bir yorum.
Şöyle söyliyim. O olmayan cinsel hayatı ve tutkusuz evliliği yüzünden bize saldırırken, biz sevgilimle el ele mutlu aşk yuvamıza gidiyorduk.
Keşke bunu da deseydim kıza. Kıskanmakta haklısın, çünkü sen buz gibi evine giderken biz başbaşa aşktan yanıyorduk deseydim.
Hayatınızda olmasını istemediğiniz herkesi çıkarın, büyük bir ferahlama hissi yaratıyor.Vallaha mı :) çok sevindim böyle düşünmene
Gerçekten hafifledim:)
Ben diyim. Ne demek bu.Uzun uzun yorumlar ne güzelde bi. Arkadaşın yazdığı mesaj gümbürtü ye gitmiş her mecrada farklı şeyler yazıyorsun tarzı bişiler yazmış...... Ne şimdi bu yani Bi Allahın kulu çıkıpta nedemek bu demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?