• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzıma geleni söyledim!

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.299
13.971
298
o kadar sinirlendim ki artık o eski eş bozuntusuna ağzıma geleni saydım.
Her geldiğinde 4.5 yaşında ki kızımı farklı kadınlarla taş-nıştırdı sesimi çıkarmadım.
Ekstra masraflarına karışmıyor, sustum yine de çocuğumun görüşmesine engel olmadım yetmedi bende muhattap oldum.
Artık dayanıcak gücüm de kalmadı onu alttan alıcak gücüm de kalmadı. o kadar nefret ediyorum ki bu insandan anlatamam.
İnşallah bir kaza geçirirsin de benden bil ben sana hakkımı helal etmiyorum asla dedim.
Çocuk baleye gitmek istiyor ya bale ya bu kadar küçük bir isteğine bile destek olmayan babadan babalığı görmesin.
Çok sinirliyim başına birşey gelsin istiyorum o kadar sinirliyim o insan bozuntusuna

Mesele olan bale değil ; kıza dua öğret,sure öğret,imanı ihlâsı öğret diyen bir adamin her seferinde başka bir kadınla çocuğunu tanıştırmak için çabalamasi mesele..
Zinayi göstere göstere yapan bir adamın,kızıma dua öğret diyerek bando mizika çalması da biraz tuhaf 🙅

Mesele olan bale değil ; kıza dua öğret,sure öğret,imanı ihlâsı öğret diyen bir adamin her seferinde başka bir kadınla çocuğunu tanıştırmak için çabalamasi mesele..
Zina göstere göstere yapan bir adamın kızıma dua öğret diyerek bandı mizaka çalması da biraz tuhaf 🙅
gerçekten ya, nedense hiç şaşmaz:KK22:

Zinayi göstere göstere yapan bir adamın,kızıma dua öğret diyerek bando mizika çalması da biraz tuhaf 🙅
hiç sorma adam kendisi doğru yolda ilerlemiyor tabi ki mesele bale değil. mesele aslında tüm birikimler.

hiç sorma adam kendisi doğru yolda ilerlemiyor tabi ki mesele bale değil. mesele aslında tüm birikimler.
durumu tam bilmediğim için kendi çevremden bir örnek vereceğim sizde de gerçekleşme ihtimaline karşın. adamın aileden tırtıklamak istediği bir para varsa ama ailesi ile arası pek sıcak değilse muhafazakar aile ile yaklaşmak için çocuğu yem edecek olabilir. maalesef böyle bi saçmalığa şahit oldum

Umarım mesaj atmamışsınızdır. Şikayet de eder bu zavallı. Boş verin iletişime geçmeyin bence. Haklarınızı avukat yoluyla alın. Siz söyleyin söylemeyin, kişi kendinin farkındadır zaten.
valla yazdım ama hakaretvari birşey yok sadece allahından bul başına birşey gelirse benden bil dedim.yaparsa da yapsın ya

o kadar sinirlendim ki artık o eski eş bozuntusuna ağzıma geleni saydım.
Her geldiğinde 4.5 yaşında ki kızımı farklı kadınlarla taş-nıştırdı sesimi çıkarmadım.
Ekstra masraflarına karışmıyor, sustum yine de çocuğumun görüşmesine engel olmadım yetmedi bende muhattap oldum.
Artık dayanıcak gücüm de kalmadı onu alttan alıcak gücüm de kalmadı. o kadar nefret ediyorum ki bu insandan anlatamam.
İnşallah bir kaza geçirirsin de benden bil ben sana hakkımı helal etmiyorum asla dedim.
Çocuk baleye gitmek istiyor ya bale ya bu kadar küçük bir isteğine bile destek olmayan babadan babalığı görmesin.
Çok sinirliyim başına birşey gelsin istiyorum o kadar sinirliyim o insan bozuntusuna
Böyleleri Allah’a havale işte. İletişime bile geçmeyin , bu adam babalık bile edemez . Sürekli farklı kadınlar ile tanıştırmak falan küçücük çocuğun psikolojisini düşünmeden hareket etmek sonra babayım demek? Dedikleriniz az bile, merak etme zaten yukarıda Allah var.. er ya da geç bu toz pembe sandığı hayatı, bir gün tuz buz olur ve etrafında kimse kalmaz. Sen bile şok olursun

Böyleleri Allah’a havale işte. İletişime bile geçmeyin , bu adam babalık bile edemez . Sürekli farklı kadınlar ile tanıştırmak falan küçücük çocuğun psikolojisini düşünmeden hareket etmek sonra babayım demek? Dedikleriniz az bile, merak etme zaten yukarıda Allah var.. er ya da geç bu toz pembe sandığı hayatı, bir gün tuz buz olur ve etrafında kimse kalmaz. Sen bile şok olursun
rabbim inşallah 5 kuruşa muhtaç etsin ya bak o kadar diyorum. bişey gelirse başına gerçekten benden bilsin. ben kolay kolay beddua etmem ama gerçekten onun bir kaza geçirmesi anca rahatlatır beni ama birşey olmasın sürünsün. bilsin ki ben bu kızın hakkını bu çocuğun hakkını yiyorum diye bilsin. malından mülkünden gitsin içi acıyo çünkü

valla yazdım ama hakaretvari birşey yok sadece allahından bul başına birşey gelirse benden bil dedim.yaparsa da yapsın ya
Yazmayın arkadaşım. Düşmeyin seviyesine. Babalık komutla öğretilen bir şey değil ne yazık ki. Ya babadır ya değildir. Size çocuğunuza bela olmasın yeter.

Sizi sürekli manipüle etmeye çalışan, kızı farklı kişilerle tanıştırıp evleniyorum diyen değil miydi bu? Bakın size daha önce de yazmıştım.

Bu adam sanki ölmüş gibi davranıp çocukla ilgili konularda bile sizle değil başkası ile muhatap olsun. Hatta sadece bu sizi aradığı telefonla konuşmayın aradığında çocuğu verin. Diğer zamanlarda konu olursa bilmesi gereken avukatını z veya anneniz babanız bir arkadaşınız sizin harici biri söylesin. Siz muhatap olmayın.

Siz hayatınızdan tamamen çıkarın ve görün kafanız rahat olur. Bu sizi üzmek, alt üst etmek için yaptığı pislikler. Düşünün kendi çocuğunu bir sürü farklı kadın tanıttı ki size gelsin lafı diye. Bu kafada biri ile şu bu falan diye bahane ile muhatap olmayın. Farzedelim öldü

Bir hattınız daha olsun ve bilmesin onu. Sadece bir numara onda olsun. Onda da aradığında zaten bilirsiniz

Yazmayın arkadaşım. Düşmeyin seviyesine. Babalık komutla öğretilen bir şey değil ne yazık ki. Ya babadır ya değildir. Size çocuğunuza bela olmasın yeter.
o bela olsa nolucak ki. allahın belası pislik insan. vallahi çok sinirliyim tutamadım kendimi ama nasıl tutayım? ne desem benim durumm yok ne desem ben bu konuda katkı olamicam diyip duruyor.

Biri bunları söylüyorsa o insandan kaç altından kesin biseyler çıkıyor zaten gerçekten öğretecek olan kendisi sessiz sessiz yapıyor gosteris yapmıyor

Sizi sürekli manipüle etmeye çalışan, kızı farklı kişilerle tanıştırıp evleniyorum diyen değil miydi bu? Bakın size daha önce de yazmıştım.

Bu adam sanki ölmüş gibi davranıp çocukla ilgili konularda bile sizle değil başkası ile muhatap olsun. Hatta sadece bu sizi aradığı telefonla konuşmayın aradığında çocuğu verin. Diğer zamanlarda konu olursa bilmesi gereken avukatını z veya anneniz babanız bir arkadaşınız sizin harici biri söylesin. Siz muhatap olmayın.

Siz hayatınızdan tamamen çıkarın ve görün kafanız eahat olur
benim ailemden kimse onunla muhattap dahi olmak istemiyor malesef. bende muhattap olmuyorum bazen işte birşey oluyor belki insafa gelir diye yazıp anlatıyorum durumu. evet ta kendisi bu arada gerçekten. bu arada nafaka arttırmak için avukatla görüşüyorum açıcam kararlıyım

Biri bunları söylüyorsa o insandan kaç altından kesin biseyler çıkıyor zaten gerçekten öğretecek olan kendisi sessiz sessiz yapıyor gosteris yapmıyor
kendi pisliğini bstırmaya çalışıyor mesele bu zaten. adamın karakteri o kadar bozuk ki dile getire getire düzgün bir adam olduğunu inandırmaya çalışıyor sağına soluna hlbuki beş para etmez karakteri.

Back
X