• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzıma geleni söyledim!

olacak dimi bu söylediklerin? :KK43: gerçekten kızım için o kadar üzülüyorum ki. çocuk gidip gelip ben babamı çok seviyorum ama babam bana bale parası göndermiyor o çok yaramaz diyor anneme. içim gidiyor küçücük çocuğa. ben gerçekten görmek istiyorum öbür dünyaya kalmasın bu dünyada da cezasını çektiğini görmek istiyorm.
Ben neler gördüm neler , bu dünya da kimse yaşamadan ölmüyor merak etme. Bu dediklerim olucak, ve sen bu konuşmaları hatırla . Zaten olan çocuklara oluyor hep, zaten çocuğunun hakkını öyle bir yemiş ki.. nasıl çıkacak acısı kim bilir ..

Adam kendi muhafazakar yaşasa, bu tavırlarına bir şey demem. Ancak kendi her türlü "zina" peşinde koşacak bu zıtlıklarla ufacık kızının aklını bulandırsın. Öyle dünya yok.

Görüş kısıtlaması talep edebilir misiniz bilmiyorum. Bilgili hanımlar muhakkak söyler, o imkanınız varsa kullanın. Muhakkak nafaka yükseltme davası açın, karşılığında çocuğun vekaletini almak için ugrasabilir buna da hazırlıklı olun.
ya görüş kısıtlamasına girmem zaten ayda yılda bir görüyo :) farklı şehirde olduğu için görmüyor bile.

onu da talep edicem küçücük çocuğa dini baskı yapıyor mesela kafasını filan kapattı bikaç kez ona gönderdiğimde. sürekli yemek yerken bismillah de kızım birşey yaparken bismillah de diip duruyor
Kızı icin dua etmek istiyorsa ; kendisi gibi bir kocaya varmamasi için,kendisi gibi bir adamı karşısına cikartmamasi dua etsin bence..
O bezelye beyniyle,o küçük beyniyle en azından böyle bir temennide bulunsun.

aynen öyle tam da onu anlattınız.
Rabbim sorsun ya çok istiyorum bu dünyada da çeksin cezasını. kötüye birşey olmuyor ama olmuyor ne yazık ki.
Siz kalbinizi bozmayın yine de. Beddua iyi bir şey değil, negatif düşünceyi çağırmaktır. Yaradana inancınız varsa, ona güvenin sadece.
O zaman mükaafatların en güzeli ile karşılaşırsınız.
Bunu dini bir inançla değil, insani duygularımla söylüyorum.

Aaa bendeki pislik bunu yapamaz ederim ağzına ama yasal olarak.
Eğer sana zarar vermezse dava aç. Durumu anlatan bir dilekçe yaz. Psikolog eşliğinde görsün çocuğu. Bir de psikoloğa para ödesin baleye vermiyor madem

Kızı icin dua etmek istiyorsa ; kendisi gibi bir kocaya varmamasi için,kendisi gibi bir adamı karşısına cikartmamasi dua etsin bence..
O bezelye beyniyle,o küçük beyniyle en azından böyle bir temennide bulunsun.
Kesinlikle böyle dua etmeli. Zaten çocuk herşeyin farkında gerçekten görüşmek bile istemiyor gitmek istemiyor.

Görünce dayanamadım, amcam eşinden çok çekti. Ne aldatilmasi kaldı ne şiddeti. Evet eşi amcama hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulamıştı. Ha diyeceksiniz erkek gücü yeterdi gerçekçi gelmiyor, eşinin gozleri görmüyor. Amcamda her seferinde aldatilmayi bile "ben bosasam sokağa düşer kimsesi yok, gözü de görmüyor" diye herşeyi sineye çekti. Ama beddua da etti sizin gibi. Bir gün keşke araba çarpsa bişey olsa ölse de kurtulsam dedi. Geçen sene evi terketti gitti, boşandılar. 2 ay önce babamı aramış ben sokaklara düştüm hastayım kurtarın beni diye. Amcam babam gitti aldı hastahaneye götürdüler. 2 aydir tanı koyamiyorlar. Doktor durumu iyi değil demiş dün. Neyse çok uzattım, bir insanı daraltan içini yakan kim olursa olsun böyle bir beddua alan iflah olmuyor. Genç kadın 6 7 ayda ölüm dosegine düştü. Bilmiyorum içinizden bu mu geçiyor ama inanın yaptığı yanına kalmaz

Kaç aylık bu kurs 1750 çok aylık ise

Boşanmış gitmişsiniz neden bu kadar takıyorsunuz?
Çocuğunu haftada bir mi görüyor? Yasal hakkı neyse onu verin. Sizde hiçbir şekilde para dahil muhattap olmayın, kendi hayatınıza bakın.

Nafaka yükseltme davası açacakmışsınız, açın gitsin. Ne diye yüzgöz oluyorsunuz? Şimdiye kadar laftan anlamayan sepet kafaya şimdiden sonra vahiy mi inecek?

o kadar sinirlendim ki artık o eski eş bozuntusuna ağzıma geleni saydım.
Her geldiğinde 4.5 yaşında ki kızımı farklı kadınlarla taş-nıştırdı sesimi çıkarmadım.
Ekstra masraflarına karışmıyor, sustum yine de çocuğumun görüşmesine engel olmadım yetmedi bende muhattap oldum.
Artık dayanıcak gücüm de kalmadı onu alttan alıcak gücüm de kalmadı. o kadar nefret ediyorum ki bu insandan anlatamam.
İnşallah bir kaza geçirirsin de benden bil ben sana hakkımı helal etmiyorum asla dedim.
Çocuk baleye gitmek istiyor ya bale ya bu kadar küçük bir isteğine bile destek olmayan babadan babalığı görmesin.
Çok sinirliyim başına birşey gelsin istiyorum o kadar sinirliyim o insan bozuntusuna
Adam baleye haram diyor her seferinde başka kadinla tanıştırıyor nefret ederim dini böyle kendi çıkarı için konuşanlardan parasiz olsa bedava mezara girecek igrnc hrf

Çocuğu da görmüyor ki onu
Aaa bendeki pislik bunu yapamaz ederim ağzına ama yasal olarak.
Eğer sana zarar vermezse dava aç. Durumu anlatan bir dilekçe yaz. Psikolog eşliğinde görsün çocuğu. Bir de psikoloğa para ödesin baleye vermiyor ma
Kaç aylık bu kurs 1750 çok aylık ise
2 aylık bir ücret bu

Görünce dayanamadım, amcam eşinden çok çekti. Ne aldatilmasi kaldı ne şiddeti. Evet eşi amcama hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulamıştı. Ha diyeceksiniz erkek gücü yeterdi gerçekçi gelmiyor, eşinin gozleri görmüyor. Amcamda her seferinde aldatilmayi bile "ben bosasam sokağa düşer kimsesi yok, gözü de görmüyor" diye herşeyi sineye çekti. Ama beddua da etti sizin gibi. Bir gün keşke araba çarpsa bişey olsa ölse de kurtulsam dedi. Geçen sene evi terketti gitti, boşandılar. 2 ay önce babamı aramış ben sokaklara düştüm hastayım kurtarın beni diye. Amcam babam gitti aldı hastahaneye götürdüler. 2 aydir tanı koyamiyorlar. Doktor durumu iyi değil demiş dün. Neyse çok uzattım, bir insanı daraltan içini yakan kim olursa olsun böyle bir beddua alan iflah olmuyor. Genç kadın 6 7 ayda ölüm dosegine düştü. Bilmiyorum içinizden bu mu geçiyor ama inanın yaptığı yanına kalmaz
Yaptığı yanına kalmasın yapayanlız kalsın istiyorum. Bu kadar kötü şeyler dilemiyorum elbette ama bir insan bu kadar kötü olamaz durumu olduğu halde hiçbir şeye destek olmuyor malesef. Bi mont aldı diye gururlanıyor. Allahım gerçekten onu öldürmesin süründürsün hemde maddi olarak ve kimsesiz kalsın. Ona en büyük ceza bu olur ben görücem onun daha beter hallerini de görücem. İnanıyorum buna

Hani hep farklı kadınlarla çocuğu muhatap ediyor dedin ya ondan söyledim. Aman görmesin pisliğinde boğulsun boşver
Ya şöyle faeklı bir şehirde yaşıyor. Normalde ayda bir gel çocuğu gör zaman geçir diyordum,hepsi masraf dedi ben bu kadar masraf yapamam dedi şimdi istanbuldan sevgili buldu ayda 1 gelmeye başladı,o sürede tanıştırdı. 2 buçuk senedir kendimi parçaladım kızını görmeye gel diye bana pranın lafını yaptı. Ama şimdi sevgilisiyle vajit geçirmeye gelince kızını da alıyor. Hoş iki seferdir eli boş gitti çocuk gitmedi bile onunla. Ondan öncede kendi oturduğu şehirde 3 ay önce filan başka kadınla tanıştırdı. Ondan da önce farklı bir kadın vardı hayatında hepsine de araba verdi :)

Ya şöyle faeklı bir şehirde yaşıyor. Normalde ayda bir gel çocuğu gör zaman geçir diyordum,hepsi masraf dedi ben bu kadar masraf yapamam dedi şimdi istanbuldan sevgili buldu ayda 1 gelmeye başladı,o sürede tanıştırdı. 2 buçuk senedir kendimi parçaladım kızını görmeye gel diye bana pranın lafını yaptı. Ama şimdi sevgilisiyle vajit geçirmeye gelince kızını da alıyor. Hoş iki seferdir eli boş gitti çocuk gitmedi bile onunla. Ondan öncede kendi oturduğu şehirde 3 ay önce filan başka kadınla tanıştırdı. Ondan da önce farklı bir kadın vardı hayatında hepsine de araba verdi :)
Salak! İflah olmaz o bundan sonra. Hiç deme bence çocuğu gör diye. Zorla babalık olmuyor maalesef. Masrafı da artık olduğu kadar alabildiğini al. Çok muhatap olunca kendisini birşey sanacak

Salak! İflah olmaz o bundan sonra. Hiç deme bence çocuğu gör diye. Zorla babalık olmuyor maalesef. Masrafı da artık olduğu kadar alabildiğini al. Çok muhatap olunca kendisini birşey sanacak
Evet olmicam artık yeter. İnsanlıkla konuştum insanlıktan anlamadı iflah olmaz inşallah

rabbim inşallah 5 kuruşa muhtaç etsin ya bak o kadar diyorum. bişey gelirse başına gerçekten benden bilsin. ben kolay kolay beddua etmem ama gerçekten onun bir kaza geçirmesi anca rahatlatır beni ama birşey olmasın sürünsün. bilsin ki ben bu kızın hakkını bu çocuğun hakkını yiyorum diye bilsin. malından mülkünden gitsin içi acıyo çünkü
Üzüldüm yasadıklarınıza
Naçizane tavsiyem ben ne zaman birine böyle sinirlenip kendimi çaresiz hissetsem Allahım bana daha iyisini ver, daha güçlü olayım diye dua ettim be çok şükür işe yaradı. Yani konuyla çok alakasız belki ama eski ik müdürü kadın bana bir konuda çok zorluk çıkarmıştı ve ben o zaman hep böyle dua etmiştim. Yeni işimde yeni İk müdürü kadının sayesinde ekstradan 200 bin TL m oldu o da sebep oldu bi nevi. Ve aklıma hep eski duam geliyor. Şükür olsun. Sizin de şükredeceğiniz gün yakın olsun 💕

Back
X