- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
biz mi aldık okuma haklarını ellerinden? ne yapıyorsunuz ya konuyu nereye çekiyorsunuz, konu bu mu şimdi? hem özgür ülke dileyen dilediğini giyer diyorsunuz hem de eteğinin boyu kısa deyince ortalığı yırtıyorsunuz, kafanız mı karışık?Siz boyle yazarsaniz bircok lafida hakedersiniz kusura bakmayinda. Ozmn bizde soyle yazalim; eteginin boyu kisa deyince size biri ortaligi yikiyorsunuz vay efendim ozgurluk vay efendim kadin haklari, bize kimse karisamaz madem hak ve adaletse basortulu bayanlarin okuma hakkini neden ellerinden aldilar saclarndan savurdular o kizlari, kac kisi pskolojik tedavi gordu bu ayrimdan oturu onlarin ki hak onlarinki ozgurluk degilmiydi.. simdi basortulu meclise girince dokunuyor kimse kusura bakmasin. Bu ulke ozgur bir ulke dileyen diledigi gibi bulunur o mecliste ! ustelik cubbeli sarklida yok o mecliste ama basimizin uzerinde mini eteklininde basi kapalininda carsaflininda yeri var ..insan insandir kadin kadindir. Onemli olan bu millete yarari olacak insanlarin yetismesidir.. ayrimi yapan sizsiniz gordunuzmu?
Yobazdan anladığıniz bes vakıt namaz demek hmmm hiç cevap vermeyeyimben baska bir ulkede yasıyorum galıba.. herkes ıstedıgı acıklıkta giyinıyor..genelleme yapmayın...bırkac densızı...ayrıca sıze garıp garıp bakanların yobaz oldugunu nerden biliyorsunuz alnındamı yazıyor...dinle ımanla alakası olmayan pekçok pıs bakıslı ınsan var...vurun yaftayı bakalım...sızın medenı gorduugnuz pekcok unluler dınysındakı adamlar genc sevgili peşınde kosarken burusmuslaramı bakalım aynı kadınla omurmu gecer diye hakaret ederken bu duusncelerınız nerde acaba...onlardamı yobaz...evt haklısınız bes vakıt namazlı hepsi.
Bende laf söylüyorum.ama.acik giyinenlere değil başı kapalı olup heryerd belli altında tayt olanlara bu konu uzar gider bidaha böyle.birsey başınıza geldiğinde susmayin cevabınızı verinBende normalde Antalya'da yaşıyorum ve orada bile illa ki bakanlar oluyor ama rahatsız edici şekilde bakanı görmedim . Kaldı ki laf söyleyip bağırani ( küçük şehirlerde bile görmedim)
nasıl giyemiyosunuz? Biz giyiyoruz kimse de bi şey demiyo. Hatta bi defa bi avm de teyzenin biri tesettürlü bi hanıma "genceciksin şu kıyafetine bak tüühhh ülkeyi ne hale getirdiniz" dedi. Kız sustu ben atladım hemen sizin mi haddinize size ne.. O size bu yaşta açık saçık giyinmeye utanmıyo musun dedi mi ki nerden buldunuz bu hakkı dedim :)) tabi ben şortlu askılı o cevabı verince teyze bi şey demeden dönüp gitti
Kızlar çok rahat giyiniyo burda hatta yaz geldiğinde şu meşhur totonun yanaklarını gösteren şortlu hatun görmekten böğğkk diyoruz. Kimse kimseye bi şey demiyo gözünü dikip bakmıyo. Siz nerdesiniz acaba çok enteresan.
Valla bu ulkede yasamak icin hafiften elini beline koyacaksin canim, yoksa yarin doverlerde beklerim.. gangsta nin dedigi gibi ona minik hareketler cek yoluna devam et
Iyi okubiz mi aldık okuma haklarını ellerinden? ne yapıyorsunuz ya konuyu nereye çekiyorsunuz, konu bu mu şimdi? hem özgür ülke dileyen dilediğini giyer diyorsunuz hem de eteğinin boyu kısa deyince ortalığı yırtıyorsunuz, kafanız mı karışık?
hahah okudum zaten ama kafası epey karışmış bir arkadaşımızsın, hoş görüyorum o yüzden.Iyi oku
Valla hangi birine sinir bozacak, laf söyleyeceksin; o kadar çoklar ki.
Güya Antalyadayız misal, kimisi denk gelir bir süzer tepeden tırnağa, kimi zaman "Cıks cıks cıks" çekerler, kimi zaman "Vay vay vay" , kimi zaman "Oy oy oy" kimi zaman "Tövbe tövbe tövbe"...
Ben de kelime harcamaz oldum artık, kelimelerin anlatamadığını ellerim anlatıyor.
Tövbe çekene gülerek, vay oy diyene dümdüz bakarak filan böyle çeşitli ifadelerle kombo haline getirip... Teknik de geliştiriyorsun git gide
Umarım ulaşırsınız, başaracağıniza inanıyorum. Vazgeçmeyin :) ayrıca kilonuz olsa da giyebilmelisiniz sizde ( bu da ayri bir konu da buralara girmeyelim şimdi burada) bende giymeye devam edeceğimGuzel bacaklara ben de istemsiz bakiyorum. Bacaklariniz guzelse bence sorun yok.
Onun bunun lafiyla giyim stilinizi degistirmeyin. Tartismaya girmenizi de onermem. Teget gecin, ters bakin. Yeterli...
Hedef kiloma ineyip ilk isim mini etek ya da sort giymek olacak.
Edit: Giyim yerine nerdeyse yeme yaziyordum . Sonra degistirdim. Butun bunlar bitmek bilmeyen diyetten.
siz istediğinizi giymekte özgürsünüz, bırakın ne derlerse desinler.Umarım ulaşırsınız, başaracağıniza inanıyorum. Vazgeçmeyin :) ayrıca kilonuz olsa da giyebilmelisiniz sizde ( bu da ayri bir konu da buralara girmeyelim şimdi burada) bende giymeye devam edeceğim
Bende normalde Antalya'da yaşıyorum ama bu kadarını görmemiştim kalkıp da bağırarak laf soylemek nedir ya..Ben Izmir’de bile rahat rahat elbise, etek cart curt giyemiyorum dusun, ulkenin en cagdas sehrinde bile.... insanlar zivanafan cikti cunku
Ben müslüman zihniyetine laf etmedim ama siz onu anladıysaniz tamam
Siz şimdi o adamdan yola çıkıp Müslümanları etiketlememiş oldunuz öyle mi? Hımmm.. Peki......ve o pis zihniyetiyle kendince müslüman kafasıyla....
...Şimdi ben mi sucluyum ben mi kapalı giyineyim.
hahahaha hem kimse kimseye karışmasın diyorsunuz hem de adabına göre yapsalar. sizin de kafanız karışmış.Nereye gittiğimiz belli degil konu sahibi size demiyorum aciklar bir uyenin dedigi gibi totonun yanağını gosteren sortlardan giymekten çekinmiyor transparan sütyeninin demirine kadar gorunen kiyafetlerden
Kapalilar ki kapalıyım basini kapatıp daracik pantolon giyip tüm hatlari belli olan full makyajla giyinmeyi cok seviyor bu ne şimdi
Aciklar da kapalilar da işi adabına göre yapsa kimse kimseye karismasa ne güzel olur ama nerdeee
Cok teşekkür ederim ya , benim yerime soylemissiniz, Allah'a şükür bana inanan biri çıktı. Yetişemiyorum da cevaplara. Ben Müslümanlığa da laf etmedim halbuki ki ama anlamak istediği gibi anlıyorlar ( kendince müslüman dedim ) ama karşındaki anlayamayinca olan yine sana oluyor.Maalesef yanılıyorsunuz. Konu sahibinin dediği kadar vahim durumda kadınlar hele eğer büyükşehir adı altında da olsa "muhafazakar" diye bilinen şehirlerde dizin biraz üstünde şort giymek, etek giymek, skiny jeans giymek sanki afedersiniz ama gözler basit kadınmış gibi bakıyor. ve öyle açgözlüce bakıyorlar ki, aklınız hayaliniz durur.
Konu sahibini tanımıyorum ama aynısı başımdan geçtiği için söylemek istedim. Ve evet aynen, bütün şehir; bütün yürüdüğünüz yollardaki erkekler gözlerini açıp size bakıyor size değil de açık olan yerlerinize. Ayrıca, burada eleştirilen de "müslüman kafa" değil; "Yobaz kafa". Siz biraz anlayamamışsınız sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?