Ah bu yobaz zihniyet...

biz mi aldık okuma haklarını ellerinden? ne yapıyorsunuz ya konuyu nereye çekiyorsunuz, konu bu mu şimdi? hem özgür ülke dileyen dilediğini giyer diyorsunuz hem de eteğinin boyu kısa deyince ortalığı yırtıyorsunuz, kafanız mı karışık?

Uuu
Yobazdan anladığıniz bes vakıt namaz demek hmmm hiç cevap vermeyeyim

Sizin özgürlükleriniz başkalarının gözlerine tecavüz etmiştir belki. Adamın dünyasını karartmıştır bacaklarınız. Adam tövbe çekmiş işte fena mı. Adamın hakkı değil mi tövbe etmek. Ah şu özgür zihne de bi anlatılabilse müslüman toplum kuralları.şiddet ve müdahele beni ne kadar rahatsız ediyorsa bu dar bakışlı Zihniyet ve konuşma tarzı da o kadar rahatsız etti.

bende yıllar once sahılde kapalı gezmıştım...donup garıp garıp bakmıslardı...ha denızdede kapalı gezilmez dersenız ozaman biride cıkar denızı olmayan yerde acık gezme der...bır dahad tevbe ettım...yıllardır asla sahılı olan sehırlere gitmedim...gercı genelleme yapmıs oldum ama ne yapayım

Bende normalde Antalya'da yaşıyorum ve orada bile illa ki bakanlar oluyor ama rahatsız edici şekilde bakanı görmedim . Kaldı ki laf söyleyip bağırani ( küçük şehirlerde bile görmedim)
Bende laf söylüyorum.ama.acik giyinenlere değil başı kapalı olup heryerd belli altında tayt olanlara bu konu uzar gider bidaha böyle.birsey başınıza geldiğinde susmayin cevabınızı verin

İstanbul’da Etiler’de otururken bile o kadar sıkışmış ve nefes alamaz hale gelmiştim ki yurtdışına taşındım ve tekrar nefes aldığımı hissediyorum, istediğimi giyiyorum, istediğim fikri beyan ediyorum. Umarım dönmek zorunda kalmam.

Valla bu ulkede yasamak icin hafiften elini beline koyacaksin canim, yoksa yarin doverlerde beklerim.. gangsta nin dedigi gibi ona minik hareketler cek yoluna devam et

Valla hangi birine sinir bozacak, laf söyleyeceksin; o kadar çoklar ki.
Güya Antalyadayız misal, kimisi denk gelir bir süzer tepeden tırnağa, kimi zaman "Cıks cıks cıks" çekerler, kimi zaman "Vay vay vay" , kimi zaman "Oy oy oy" kimi zaman "Tövbe tövbe tövbe"...
Ben de kelime harcamaz oldum artık, kelimelerin anlatamadığını ellerim anlatıyor.
Tövbe çekene gülerek, vay oy diyene dümdüz bakarak filan böyle çeşitli ifadelerle kombo haline getirip... Teknik de geliştiriyorsun git gide

Hele bir de beklemiyorlar ya hareketi falan o zaman tam efsane oluyor ulke bu kafada gittikce kendimizi korumak adina baya baya savunma gelistirecegiz

Umarım ulaşırsınız, başaracağıniza inanıyorum. Vazgeçmeyin :) ayrıca kilonuz olsa da giyebilmelisiniz sizde ( bu da ayri bir konu da buralara girmeyelim şimdi burada) bende giymeye devam edeceğim

Semtten semte degısıyor eger daha mutasıp Bı yerdeysen herkesin dikkatini cekmıstır cunku alıskın degıllerdır bızım burada da boyle bıraz acık giyinen oldumu ben bıle bakıyorum ama tabı yargılamak kımseye dusmez. Sende takma kafaya kimene herkez ozgur

bu ulkede ıkna odaları bıze degilde sizlere kurulsaydı ne olurdu acaba...duusnmek bile ıstemıyorum...ıyıkıde olmamıs olsunda ıstemem..

Umarım ulaşırsınız, başaracağıniza inanıyorum. Vazgeçmeyin :) ayrıca kilonuz olsa da giyebilmelisiniz sizde ( bu da ayri bir konu da buralara girmeyelim şimdi burada) bende giymeye devam edeceğim
siz istediğinizi giymekte özgürsünüz, bırakın ne derlerse desinler.

Nereye gittiğimiz belli degil konu sahibi size demiyorum aciklar bir uyenin dedigi gibi totonun yanağını gosteren sortlardan giymekten çekinmiyor transparan sütyeninin demirine kadar gorunen kiyafetlerden
Kapalilar ki kapalıyım basini kapatıp daracik pantolon giyip tüm hatlari belli olan full makyajla giyinmeyi cok seviyor bu ne şimdi bu mu kapanmak
Aciklar da kapalilar da işi adabına göre yapsa kimse kimseye karismasa ne güzel olur ama nerdeee

hahahaha hem kimse kimseye karışmasın diyorsunuz hem de adabına göre yapsalar. sizin de kafanız karışmış.

Cok teşekkür ederim ya , benim yerime soylemissiniz, Allah'a şükür bana inanan biri çıktı. Yetişemiyorum da cevaplara. Ben Müslümanlığa da laf etmedim halbuki ki ama anlamak istediği gibi anlıyorlar ( kendince müslüman dedim ) ama karşındaki anlayamayinca olan yine sana oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…