- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
1.siBildiğin beddua ediyorsunuz tabi ki doğru değil,Merhaba arkadaşlar anlatabileceğim kimse olmadığı için ancak buraya yazabiliyorum şu an ağlayarak.7 aylık hamileyim bu akşam kayınvalidem ile konuşurken annenin aldığı hastane çıkışı nasıldı dedi ben de internetten gösterdim sonrasında biz kaç tane almıştık dedim hastahane çıkışı olarak 1 tane olduğu için 1 tane anne dedim.Birer tane hastane çıkışı almışlardı çünkü.Bir bozuldu başladı ben başka bir şey almadım mi sadece bir tane mi aldim diye onun dışında evet birçok şey aldı ama ben hastahane çıkışını sorduğunu düşünerek bir tane dedim demez olaydım.Bunu anlatmaya çalışıyorum yok ben bir tane almışım zaten ben ne alsam yaranamam keşke anneanne olsam bir tane alıyor anlata anlata bitirilemiyor daha neler neler.Zoruma giden kayınvalidemi hiçbir zaman annemden ayrı tutmadım yeri geldi daha üstün tutmaya çalıştım.7 aylık hamileyim hala elimden gelen ne varsa yapamaya her şeyinde yardım etmeye çalışıyorum ki 6 yıllık geliniyim bir kez bile nankörlük yapmadım aldıklarına yaptıklarına karşı her zaman Allah razı olsun dedim.O kadar canım yanıyor ki şu halimle ağlamaktan helak oldum.Ah etmekten alikoyamiyorum kendimi bir gelini daha olacak.Sunu söylüyorum sadece bana yaptığı haksızlığın aynısını ondan görsün ve haksız yere ağladığım kadar o da ağlasın inşallah.Gunaha mi giriyorum dışarıdan göz olarak yorum yaparsanız çok sevinirim.Hic iyi değilim.Tesekkurler
2.di ise bunun için ne diye kendinizi helak ediyorsunuznyahu konuşur konuşur susar amaaan