Ah etmek günah mı

Bir insan kayinvalidesini neden annesinden üstün tutmaya çalışır?
Dediği rahatsız edici evet ama ağlayıp,ah edecek derecede bir şey yok bence.
Siz kendinizde çok özverili olduğunuzu düşündüğünüz için bu kadr işlenmişsiniz muhtemelen.

Bir insan kayinvalidesini neden annesinden üstün tutmaya çalışır?
Dediği rahatsız edici evet ama ağlayıp,ah edecek derecede bir şey yok bence.
Siz kendinizde çok özverili olduğunuzu düşündüğünüz için bu kadr işlenmişsiniz muhtemelen.
Siz deger verip emek sarf etseniz ama karşılığında böyle bir tepki verseniz zorunuza gitmez mi ben mi garibim

Mesela hiçbi şeyi yoktu benim hamileliğimi öğrend
Asıl zoruna giden o an annemle onu bir tutuyor gibi olmam.Ondan çıldırıyorum zaten annem ağzını açıp tek kelime eden karışan bir insan değil hala yaranamıyoruz ben ise yeri geldiğinde annemden üstün tutuyorum gerizekalıyım çünkü.Hani diyorum annem o kırılmaz bana bilir beni ama kayınvalidem kırılmasın ama ne yapsam olmuyor
asla yapmaman gereken bir şey bence vazgeç bundan. Annen daha değerli ☺️

Ayyyy allahın aşkına ne aldığını bilmiyor mu. Ezberlinizi mi kontrol ediyor aldıklarınızı iyice gözünüze mi sokuyor. El çocuğuna almıyor ya kendi torununa alıyor. Lafını edeceksen alma yani nedir bu. Dert etmeyin geeçekten bebişe yazık. He hü diyin geçin. En çok sen aldın en çok sen harcadın tamam anladık🤦🏻‍♀️ abimin kvsi de aynı. Bu tiplere ayar oluyorumda. Kv nize uyuz oldum😂
Galiba kontrol ediyor sonrasında söyledim aldıklarını unuttuklarım için diyor ki hatırlanmiyor bile.Ben hiçbir zaman şunu alın demedim zaten kendi ne istediyse onu aldı

Siz deger verip emek sarf etseniz ama karşılığında böyle bir tepki verseniz zorunuza gitmez mi ben mi garibim
Kayinvalidem için ağlamam açıkçası.
Annemden fazla değer vermeye de calismayacagim için yaptığı bir haksızlık beni bu denli sarsmaz.

Merhaba arkadaşlar anlatabileceğim kimse olmadığı için ancak buraya yazabiliyorum şu an ağlayarak.7 aylık hamileyim bu akşam kayınvalidem ile konuşurken annenin aldığı hastane çıkışı nasıldı dedi ben de internetten gösterdim sonrasında biz kaç tane almıştık dedim hastahane çıkışı olarak 1 tane olduğu için 1 tane anne dedim.Birer tane hastane çıkışı almışlardı çünkü.Bir bozuldu başladı ben başka bir şey almadım mi sadece bir tane mi aldim diye onun dışında evet birçok şey aldı ama ben hastahane çıkışını sorduğunu düşünerek bir tane dedim demez olaydım.Bunu anlatmaya çalışıyorum yok ben bir tane almışım zaten ben ne alsam yaranamam keşke anneanne olsam bir tane alıyor anlata anlata bitirilemiyor daha neler neler.Zoruma giden kayınvalidemi hiçbir zaman annemden ayrı tutmadım yeri geldi daha üstün tutmaya çalıştım.7 aylık hamileyim hala elimden gelen ne varsa yapamaya her şeyinde yardım etmeye çalışıyorum ki 6 yıllık geliniyim bir kez bile nankörlük yapmadım aldıklarına yaptıklarına karşı her zaman Allah razı olsun dedim.O kadar canım yanıyor ki şu halimle ağlamaktan helak oldum.Ah etmekten alikoyamiyorum kendimi bir gelini daha olacak.Sunu söylüyorum sadece bana yaptığı haksızlığın aynısını ondan görsün ve haksız yere ağladığım kadar o da ağlasın inşallah.Gunaha mi giriyorum dışarıdan göz olarak yorum yaparsanız çok sevinirim.Hic iyi değilim.Tesekkurler
Ya bir relax ol bir yanlış anlaşılma olmuş onunda halli aniydi belli ki ben olsam arar veya evi yakınsa gider anne demek istediğim hastane çıkışı 1 tane aldık yoksa Allah razı olsun herşeyden bol bol demek istedim derdim biz insanız derdimizi konuşarak çözmemiz lazım kuserek beddua okuyarak ağlayarak değil ki

MaşAllah ne güzel başka derdiniz olmadığı için böyle saçma sapan şeyi dert edinip ah etmişsiniz 🤣🤣🤣
Saçmalamayın bebeğe yazık ne takıyorsun

Sonra o kendine göre çevirdi biz ne almıştık diye sordum ben diyor kendimden şüphe edeceğim artık sanki ben yoktum orada

Belli ki bir yanlış anlaşılma olmuş. Oturup ağlayacak yada ah edecek bir şey göremedim ben. Ama hamilelikte başka bir ruh hali, olabilir alınganlık. Normal zamanda güzel bir ilişkiniz varsa takılmayın, normal zamada huysuzsa mesafe koyun.

Bukadar basit biseyi uzatip abartacak aglayacak nevar? Herseyi boyle dramatiklestirmeyin ya soylendiyse soylendi. Oylemi anne iyi sen bilirsin bu gerginligi cekemem sana iyi aksamlar bitti gitti. Oyle alttan alip pohpohlanmis olabilir sen yapmayacaksin sonra 6 yildi herseyi yaptim ettim bana boyle dediye geliyo olay ki basit biseyi cok abartmissiniz her ikinizde

Ya bir relax ol bir yanlış anlaşılma olmuş onunda halli aniydi belli ki ben olsam arar veya evi yakınsa gider anne demek istediğim hastane çıkışı 1 tane aldık yoksa Allah razı olsun herşeyden bol bol demek istedim derdim biz insanız derdimizi konuşarak çözmemiz lazım kuserek beddua okuyarak ağlayarak değil ki
Aynı şeyi ifade ettim defalarca ama onu demek istediğime inanmıyor

Merhaba arkadaşlar anlatabileceğim kimse olmadığı için ancak buraya yazabiliyorum şu an ağlayarak.7 aylık hamileyim bu akşam kayınvalidem ile konuşurken annenin aldığı hastane çıkışı nasıldı dedi ben de internetten gösterdim sonrasında biz kaç tane almıştık dedim hastahane çıkışı olarak 1 tane olduğu için 1 tane anne dedim.Birer tane hastane çıkışı almışlardı çünkü.Bir bozuldu başladı ben başka bir şey almadım mi sadece bir tane mi aldim diye onun dışında evet birçok şey aldı ama ben hastahane çıkışını sorduğunu düşünerek bir tane dedim demez olaydım.Bunu anlatmaya çalışıyorum yok ben bir tane almışım zaten ben ne alsam yaranamam keşke anneanne olsam bir tane alıyor anlata anlata bitirilemiyor daha neler neler.Zoruma giden kayınvalidemi hiçbir zaman annemden ayrı tutmadım yeri geldi daha üstün tutmaya çalıştım.7 aylık hamileyim hala elimden gelen ne varsa yapamaya her şeyinde yardım etmeye çalışıyorum ki 6 yıllık geliniyim bir kez bile nankörlük yapmadım aldıklarına yaptıklarına karşı her zaman Allah razı olsun dedim.O kadar canım yanıyor ki şu halimle ağlamaktan helak oldum.Ah etmekten alikoyamiyorum kendimi bir gelini daha olacak.Sunu söylüyorum sadece bana yaptığı haksızlığın aynısını ondan görsün ve haksız yere ağladığım kadar o da ağlasın inşallah.Gunaha mi giriyorum dışarıdan göz olarak yorum yaparsanız çok sevinirim.Hic iyi değilim.Tesekkurler
hiç birşey anlamadım konudan.

Belirli bir yaştan sonra sabit fikirli oluyorlar, görmezden gelin, konuyu tekrar açarsa kendinizi ifade edin.

Valla başlığa istinaden yazıyorum
Ah etmek günah mı bilmiyorum ama
Sevgili yengecim
Rahmetli anneme ve bana yaşattıklarını yaşamadan ölmesin

Back
X