- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Oruç DİNİMİZDE FARZ olduğu için tutuyorum be mecburumEvet acıkınca benimde sinirlerim geriliyor ama sizin gibi Patlama yaşayanlar , insanın enerjisini emiyor abartmayın bir kelimeyi bu kadar silah zoruyla oruç tutmuyorsunuz .
Farzları yerine getirirken kalp, kırıp kavga çıkarmamayada çalışalım çevremde böyle birkaç kişi var ve her ramazan onlardan 1 ay uzak kalmayı tercih ediyorum gözünün üstünde kaşın var desen kabahat.Oruç DİNİMİZDE FARZ olduğu için tutuyorum be mecburum
Oruçluyduk eşimle sofrada iftarımızı açtık ben aşırı aşırı aşırı acıkmıstım. Ve maalesef sinirli oluyorum.iftarımı açtım su içtim yemeye başladım çok hızlı yerken yemeye konsantre olmuşken "yavaş kaşığı da yicen" diye güldü dalga geçti.
Ben aşırı sinirliyim dalga gecmesinden nefret ediyorum. Başladım ses yükseltmeye "Allah seni kahretmesin" die bağırdım basladım sinirlerim boşaldı,başladım ağlamaya. "Benle dalga geçmee karışmaa nasıl yersem öyle yerim oruçluyum bütün gün oruc tuttum" dedm .
Tabi karnım doyunca yine PİŞMAn oldum çok fazla gereksiz fevri davrandıgımı düşündüm malesef ki.
Eşim bana "yavaş! Kaşığı da yicen" derken gülüp geçmeliydim ama hiçbir şaka da gülüp geçemiyorumben kendimi bildim bileli her lafı ciddiye alırım nasıl kurtulucam bu huyumdan.
Ayrıca eşim 2 ay izindeydi corona dolayısıyla, birbirimizi çok hırpaladık her ama her gün tartıştık. 2 yasnda çocugumz var o bizi sakinleştiriyr
BEN ASLINDA ISTİYORUM Kİ ESKİSİ GİBİ O SAKİN OLSUN BEN SAKİN OLAYIM OLMUYOR. eşime ne dersem o da sinirleniyor soru sorsamcevap vermiyor kızıyor herseye
Ne yapmam gerekir sizce kk kadınları.
2 yaşındaki evladınizin gözünden yazayım bir de öyle bakin bakalim nasılmışOruçluyduk eşimle sofrada iftarımızı açtık ben aşırı aşırı aşırı acıkmıstım. Ve maalesef sinirli oluyorum.iftarımı açtım su içtim yemeye başladım çok hızlı yerken yemeye konsantre olmuşken "yavaş kaşığı da yicen" diye güldü dalga geçti.
Ben aşırı sinirliyim dalga gecmesinden nefret ediyorum. Başladım ses yükseltmeye "Allah seni kahretmesin" die bağırdım basladım sinirlerim boşaldı,başladım ağlamaya. "Benle dalga geçmee karışmaa nasıl yersem öyle yerim oruçluyum bütün gün oruc tuttum" dedm .
Tabi karnım doyunca yine PİŞMAn oldum çok fazla gereksiz fevri davrandıgımı düşündüm malesef ki.
Eşim bana "yavaş! Kaşığı da yicen" derken gülüp geçmeliydim ama hiçbir şaka da gülüp geçemiyorumben kendimi bildim bileli her lafı ciddiye alırım nasıl kurtulucam bu huyumdan.
Ayrıca eşim 2 ay izindeydi corona dolayısıyla, birbirimizi çok hırpaladık her ama her gün tartıştık. 2 yasnda çocugumz var o bizi sakinleştiriyr
BEN ASLINDA ISTİYORUM Kİ ESKİSİ GİBİ O SAKİN OLSUN BEN SAKİN OLAYIM OLMUYOR. eşime ne dersem o da sinirleniyor soru sorsamcevap vermiyor kızıyor herseye
Ne yapmam gerekir sizce kk kadınları.
Yalniz farz olan oruç akşama kadar ac susuz bekleyip kalp kırmak, acım diye etrafa öğle yağdırmak değil. Siz olayı yanlış anlamışsınızOruç DİNİMİZDE FARZ olduğu için tutuyorum be mecburum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?