- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
oruc tam olarak bir seylere sahip cikmak icin tutulur.. eline, beline, diline.. bizim millet bir oruc tutmayi bir de sigara icememeyi iyi kullaniyor.10 yaşından beri oruç tutuyorum ama şu oruç konusunun bahane edilerek otamoka böğürülmesinden , tüm kötü davranışlara kılıf olmasından nefret ediyorum. tutma sinirliysen tutma yani farz evet ama tutma. ben oruç tutuyorum acaba kaç milyar müslüman daha tutuyor olabilir mi ?
10 yaşından beri oruç tutuyorum ama şu oruç konusunun bahane edilerek otamoka böğürülmesinden , tüm kötü davranışlara kılıf olmasından nefret ediyorum. tutma sinirliysen tutma yani farz evet ama tutma. ben oruç tutuyorum acaba kaç milyar müslüman daha tutuyor olabilir mi ?
Hahaaa şaka gibisinizOruç DİNİMİZDE FARZ olduğu için tutuyorum be mecburum
Dinimiz kalp kirmamayi herkese saygılı hosgorulü davranmayı da öğütler. Bunun sebebi korona değil sizin siniriniz. Her gün kavga edecek ne buldunuz acabaOruç DİNİMİZDE FARZ olduğu için tutuyorum be mecburum
Oruç DİNİMİZDE FARZ olduğu için tutuyorum be mecburum
Oruç tutmayın. Sevap kazanmak için oruç tutup sonra da bağırıp çağırmak... bu ne perhiz ne lahana turşusu.Ne yapmam gerekir sizce kk kadınları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?