- 18 Mart 2011
- 8.465
- 26.730
- 748
Hayatım ben daha nişanlıyım şimdiden böyle, baba evinde olduğumdan mütevellit aşırı huzurluyum ama coming soon last summerHepsi aynı boşverrr ..evinde huzurluysan çokta tınnnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatım ben daha nişanlıyım şimdiden böyle, baba evinde olduğumdan mütevellit aşırı huzurluyum ama coming soon last summerHepsi aynı boşverrr ..evinde huzurluysan çokta tınnnn![]()
Hayatım ben daha nişanlıyım şimdiden böyle, baba evinde olduğumdan mütevellit aşırı huzurluyum ama coming soon last summer![]()
eşin yanındaKaynanam evini boyatiyor cagirdi gittim yardim etmeye gittigimden geldigim saate kadar hic durmadim aksam oldu esim geldi yemek yiyoruz kaynanam esime dedi ki insan 5 dk olsun ugrar is arasi gelip bakar bi ihtiyac var mi diye ki iki tane kaynim evdeydi esimde banane siz oturuyorsunuz siz ilgilenin dedi hem karim gelmis yardim etmis daha ne olsun kaynanam da tabiki gelecek yabanci olsa yine gelir evin gelinidir mecbur gelecek dedi sinir oldum ama cevap veremedim esim de senin iyilikten anladigin yok dedi ciktik geldik allah askina ya soylenecek laf mi kendi kizi iki adim otede oturuyor hic ugramadi bile cok sinirlendim esime dedim yabanci geliyor ne demek ya kizi bile gelmedi haklisin dedi icimi doktum kizlar cok sinirlendim