• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah kaynana

Hayatım ben daha nişanlıyım şimdiden böyle, baba evinde olduğumdan mütevellit aşırı huzurluyum ama coming soon last summer :halay::KK53:

Ay korktum şuan canım senin adına evlenince daha da yüz bulup cirkeflesirler özellikle ilk sene.. Şimdiden dişini göster..

Bak anılarım depreşti usengectim bu gece yazmaya ama dayanamadım :KK53::KK53:

Nisandan sonra bir iki küçük şeyi çok battı bana kv nin bide hakikaten dediğim dedik çok bilmis vs vs sayamam çok özellikleri mevcut :KK53:
Neyse eşime dedim ben yapamam ben sıkıntıya gelemem bitsin dedim kesin 2 hafta ikna edemedi abimi filan aramış tabi onlarda kendisi aklı başında o bilir demiş direk .. kimseden de yüz bulamamış garibim sonra tamam yüz yüze bi konuşalım sonra ne istiyorsan onu yap dedi kandırdı beni tabi ki. ama beni arada bırakmayacağının sözünü verdi çok şükür de öyle yapıyor hiç pişman etmedi beni ..

Kv de bi değişti bi senedir ben şokk:KK53: Onun da işi zor 3 tane gelinle uğraşıyor

Konu sahibi eşiniz gerekli cevabı cokkk güzel vermiş kv niz mesajı almıştır ..

Eşiniz sizi savunuyor sizin birşey söylememeniz çok yerinde olmuş zira siz laf söyleyince adamlara kıymetli gelir analari genelde bırakın o cevap versin

maşallah lafları pek okkalı :KK53:

Seni korumak konusunda degil de oncesinde esinin annesine kullandigi uslubu hic begenmedim. Insan bi ugrar deyince kusura bakma anne islerim yogundu demesi yeterliydi. Siz oturuyosunuz banane demek ayip,gunah ya bilemedim. biz de anneyiz oglum benle oyle konussa cok kirilirdim empati yapinca hic hoslanmadim. Sizinle ilgili de cok kotu bir sey dememis ama Allah razi olsun geldi yapti ona bi sey dedigim yok demeliydi. Ama oglu oyle tersleyince gelinin yaninda bozunca sinirlenmistir belki.

Eski konunuz varsa bilmiyorum. Sadece bu olay uzerinden yaptim yorumu. Normalde kaynanalari hic sevmem ama sirf kaynana diye gercekleri gormezden gelemedim. :halay:

Kv denin temizligini yapmak zorunsa degilsin.
Boyle bir zorunluluk yok.
Isteyen yapar, istemeyen yapmaz.
Bence bir daha gitme..
Bu konudan dolayi caninizi sikarlarsada takmayin..
Alt tarafi ev boyaniyor..
Evde 2 tanede kaynin varken 3. Bir adama niye ihtiyac duyuyor onu anlamadim..

Kv denin temizligini yapmak zorunsa degilsin.
Boyle bir zorunluluk yok.
Isteyen yapar, istemeyen yapmaz.
Bence bir daha gitme..
Bu konudan dolayi caninizi sikarlarsada takmayin..
Alt tarafi ev boyaniyor..
Evde 2 tanede kaynin varken 3. Bir adama niye ihtiyac duyuyor onu anlamadim..

Eşin söyleyeceğini söylemiş neyini takıyorsunuz ayrıca bir badana da yardıma girmişsiniz onun da lafını yapıyorsun akşama kadar oturmadım diyecekseniz hiç gitmeyin o zaman yani bu gibi durumlarda yardım edilir. Kaynınız olabilir ama eşinizin de nasıl gidiyor var mı bir şey diye merak edip bakmasını istemiş demek ki yakın eşiniz ne var ki bunda sinirleniyorsunuz zaten iş yap dememiş ki 5 dk uğrasaydın demiş en ufak şeylere de ne çabuk sinirleniyorsunuz çokta büyük birşeymiş gibi konu açıyorsuınuz eşiniz cevabını vermiş olmuş bitmiş demek ki ezdirmiyor sizi daha ne.

Kaynanam evini boyatiyor cagirdi gittim yardim etmeye gittigimden geldigim saate kadar hic durmadim aksam oldu esim geldi yemek yiyoruz kaynanam esime dedi ki insan 5 dk olsun ugrar is arasi gelip bakar bi ihtiyac var mi diye ki iki tane kaynim evdeydi esimde banane siz oturuyorsunuz siz ilgilenin dedi hem karim gelmis yardim etmis daha ne olsun kaynanam da tabiki gelecek yabanci olsa yine gelir evin gelinidir mecbur gelecek dedi sinir oldum ama cevap veremedim esim de senin iyilikten anladigin yok dedi ciktik geldik allah askina ya soylenecek laf mi kendi kizi iki adim otede oturuyor hic ugramadi bile cok sinirlendim esime dedim yabanci geliyor ne demek ya kizi bile gelmedi haklisin dedi icimi doktum kizlar cok sinirlendim
eşin yanında
sen sessiz kal:)

Bacım sen öp o kocanı basına koy :) benımki olsa bana der evin gelinisin gidiceksin tabi annem haklı diye:) keske deseydın niye kendi kızın yabancı mı gelmiyor.. aman hiç takılma mutlu ol yuvana bak boşver çokta yüz verme mesafe koymaya çalıs

Back
X