- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Aynen sağol hayatım çok güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün
Sanada iyi geceler bir bilmişlik atağında görüşmek uzere
Bana da ve iç sesim hiç yanilmazGörüşürüz
İçimden bir ses bu sıra çok karşılaşacağımızı söylüyor
Benimde en son 10 gündü bu ne bea bidahaki müebbet olucak heralde
Banşandıkça sayı katlanıyor canım benim on gündü bidaha banlanırsam 15 falan olucak heralde
Ban mI yiyeceksin?niyeki ne?)Ben gümbürtüye gideceğim
Hakkınızı helal edin
Neyse bari geçen hafta izinliydim biriken işlere pür dikkat kesilirim böylece
Afiyet olsun yeni gelinGünaydın bende kahvaltı hazırlıyorum
Kurban kesenlere canisiniz dediler, bende kendimi tutamadım tabiBan mI yiyeceksin?niyeki ne?)
Offff dur bende bakayım o konuya..iyi gelirKurban kesenlere canisiniz dediler, bende kendimi tutamadım tabi
Mune gelir dini yorum ve polemikten beni enseler : )
Konu kapandıOffff dur bende bakayım o konuya..iyi gelireline sağlık ama iyi yaptın sen..
O çift Amerikalı olabilirmi acaba?))Hanımlar konu nerelere gelmiş, yatak fantezilerine kadar yani pesss :) Gördüğünüz üzre saat 08:54 büroya geldim ve KK 2 saat sonra davam var, durun onu da anlatayım size. Boşanma davası ortalama 1 seneyi geçti dava halen karara bağlanamadı. Kadın başkasını seviyorum çocukları da al istemiyorum diyor, adam ısrarla (müvekkilim) ben karımı seviyorum ayrılmam diyor. Ne desem ikna edemedim, bugün karar duruşması hakim kesinlikle boşayacak ama adama bakıp "vay be " diyorum her seferinde.
Ayyy Mune seni görmesin saklan..özleriz biz seni..Konu kapandı
Sıra grileşmede
Samanlıktaki iğneyi bile bulur bence oAyyy Mune seni görmesin saklan..özleriz biz seni..
O çift Amerikalı olabilirmi acaba?))
Hahahaha işimiz zorSamanlıktaki iğneyi bile bulur bence o
Bugün saymasın haftasonuna denk getirelimHahahaha işimiz zorüç gün yetiyor bari insaf etse)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?