- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Evrim geçirmiş adam yaAyy yok bildiğin has Türk , üstelik adam aslen Malatya'lıhakim boşanma yönünde karar verdi bugün çok şükür. Temyize gönderelim dedi, oradan da aynı sonuç çıkar ama gönlü olsun ne yapayım.
İlgilelere bildirilir..imza Bir DostBugün saymasın haftasonuna denk getirelimişteyken daha müsaitim
Evetİlgilelere bildirilir..imza Bir Dost
Valla Mune den yemezsem eşimden ban yiyeceğim bende..Sonumuz hayırlı olsun bu gidişlebende işyerinden girip çalışamayanlardanım
yakında kovulacağım
Senin cezalarını bana versinler bibibella
Ben 40 yaşındayım biyolojik olarak ama..ruhen 20 li yaşlarımin tadını çıkarmakla meşgulüm. 20 yaş dişlerim bile yeni alındı düşün..Evet
Sizin yaşınız kaç, kızınız büyüktü de merak ettim
Benim ki 1 yaşında daha, özendim size
İmza
Son cümlelerini kuran Bir_Dost
Ne güzelBen 40 yaşındayım biyolojik olarak ama..ruhen 20 li yaşlarımin tadını çıkarmakla meşgulüm. 20 yaş dişlerim bile yeni alındı düşün..
Hiç özenme büyüdükçe dertleride büyüyor en tatlı yaş 1 ile 7 arasi
Sen daha gençsin sanırım. ?
Ay ne tatlıdır o şimdi yerim onuNe güzel
Öyle mi ya bende ilk yıl zor sanıyodum, ayvayı yedikŞimdi pati pati yürümeye başladı da bari kucaktan indi şükür diyodum
Bende 29 yaşındayım
Zaman çok hızlı geçiyor sende kendi yaşının tadını çıkart bebisininde her anının. .)Ne güzel
Öyle mi ya bende ilk yıl zor sanıyodum, ayvayı yedikŞimdi pati pati yürümeye başladı da bari kucaktan indi şükür diyodum
Bende 29 yaşındayım
Bende yiyorumAy ne tatlıdır o şimdi yerim onu
Yani peşinde koşmak gibi zorlukları oluyor elbette ama 16-17 den sonra artık dizinin dibinde olmuyorlar pek.biryerde.gezmeye çıkıyor mesela aklım onda kalıyor eve gelinceye kadar ön kere mesaj atıp yokluyorum..eve gelince rahat bir nefes alıyorum. Ha birde bir ergenle yaşamak bir deli ile yaşamaktan pek faklı degil
Ayyay çok tatlı özlenmezmi hiçBende yiyorum
Bu geçen yazdan kalma..
Şimdi bile fark ediyor
O zaman daha tombikmiş ayaklara baközlerim herhalde bu hallerini birgün bende..
Eki Görüntüle 1809382
Ayyay çok tatlı özlenmezmi hiç
Sende fit ve güzel annesin..eminim iyi de bir annesin.Allah bebeğine de sanada iyi günler göstersin.
Uzun ömürlü olsun
Amin çok teşekkür ederim
Sana ve kızına da bir ömür sağlıklı mutlu yıllar
Evrim geçirmiş adam ya
Sende kıyımsiz avukat..muvekkillerinin üzülmesine bile dayanamıyorsun..keske herkes senin gibi iyi kalpli olsa arkadaşım
Yaa ne güzelSağol tatlım. .birde oğlusum var 12 yaşında. .Allah hiçkimseye evlat acısı vermesin..hadi forumlarda görüşürüz.öptüm xx
Yaa ne güzel
16 ve 12 iki güzel evlat
Ben ikinciden tırsıyorum henüz, zaman gösterir
Amin
Oldu banlanmazsam görüşürüz
Tam banlanmalık bir konuymuş bir göz attım da , sen yırttın galiba bu arada
Valla Mune den yemezsem eşimden ban yiyeceğim bende..Sonumuz hayırlı olsun bu gidişle
Bir süre işine yoğunlaşmak isteyenler takılsın pesimebanlanırsan bir kac kişiyi daha peşinde götürebilirsin bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?