Ah kk ahhh))

Tamam bu konuydu ne ekşınlar oldu, hatta o dönem etiket olayı vardı oraya yazabiliyorduk zaten cezayıda etiket yüzünden aldık tam 15 kişi bir anda gittik..

konuyu hatırladımda nede kaynatmaya başladık onu bulamadım :))))) bana bu değildi daha önce yıllarda olmuştu gibi geliyor

Ben,n dediğim konu buydu işte 15kişiydik ceza alan..

Baktım canım konusuna, yazdım gerekeni.

Sağ ol
Bende iki de bir bişeylere etiketliyorum bazen seni kusura bakma ama o konularda bilgim yok urfalı kadının konusundan da hatırlıyorum seni, ondan etiketliyorum başka da avukat bilmiyorum kk da

Sorun değil etiketleyebilirsin, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Hukuki işler karışık, bazen sadece bir fikir almak bile yetiyor insanlara.Bizde buradan dilimiz döndüğünce yardım ediyoruz.

Yenıyken oyle oluyor sonra yaavs yavas duzelıyor ısıne gucune bakıp oyle gırıyosun eglence olsun dıye

tabi canım maksadımız çabuk eskimek ve ileride daha az girmek, yoksa işi gücü bırakır mıyız hiç böyle
Aynen yani..yoksa o kadar işimin arasında ne işim var burda..plan yaptım bu ay günde 6 saat girsem birdaha ki ay...yok olmuyor bu planakışına bırakayım ben..zaten eskiyorum.. hissettim bir yerden küf kokusu geliyor hahaha

eskimeyi bırak sen admin olacaksın bu gidişler..günde 15 saate de çıkarsan kesin kazen ' in pabuçunuda dama atarsın :)) maşallah
Birşeyi 40 kere söylersen olurmuş. Sen dünden beri admin olacaksın dedin ya bana kesin olacağım bence)Kazen. .Mune..duyun sesimizi koltugunuzda gözüm var
Sözüm söz..banlamayacagim seni

Benim işimde bilgisayar başında olduğu için rahat giriyorum ama evde hiç girmem çünkü kızımı akşamdan akşama görüyorum daha ağır basıyor ama gerçekten bağımlılık yapıyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…