- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.075
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Mayflower75
-
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-evine-gelin-gidecegim-eltimde-olacak.373303/
bu mu bahsettiğiniz konu ?
konuyu hatırladımda nede kaynatmaya başladık onu bulamadım :))))) bana bu değildi daha önce yıllarda olmuştu gibi geliyor
Etiket ?Tamam bu konuydu ne ekşınlar oldu, hatta o dönem etiket olayı vardı oraya yazabiliyorduk zaten cezayıda etiket yüzünden aldık tam 15 kişi bir anda gittik..
Ben,n dediğim konu buydu işte 15kişiydik ceza alan..
Etiket ?
Her konunun olduğu sayfanım alt kısmındaydı oraya yazıyorduk sonradan kaldırıldı..
Tamam teşekkür ederim
Konuyu pkuyunca üzüldüm koza ama evlenmiş sanırım
Bir süre işine yoğunlaşmak isteyenler takılsın pesimeHalay çekerek uzaklaşalim
Sanmam
Nerde bende o şansbana çip takmışlar bence ilk ben enseleniyorum
Yavrupancar 'ın konusuna bakar mısın
Taksici ve numarasının arandığı saatler şahit ve delil olarak kullanılabilir mi diye sordu da, bence olur ama hukuken nedir ?
Sağ olBaktım canım konusuna, yazdım gerekeni.
Sağ ol
Bende iki de bir bişeylere etiketliyorum bazen senikusura bakma ama o konularda bilgim yok urfalı kadının konusundan da hatırlıyorum seni, ondan etiketliyorum başka da avukat bilmiyorum kk da
Yenıyken oyle oluyor sonra yaavs yavas duzelıyor ısıne gucune bakıp oyle gırıyosun eglence olsun dıyeSelam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilim
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim
Eskimek için hergün en az 6 saat buradayım o yuzdenYenıyken oyle oluyor sonra yaavs yavas duzelıyor ısıne gucune bakıp oyle gırıyosun eglence olsun dıye
Eskimek için hergün en az 6 saat buradayım o yuzden
Aynen yani..tabi canım maksadımız çabuk eskimek ve ileride daha az girmek, yoksa işi gücü bırakır mıyız hiç böyle
Ayyy seninki hastalik olmus bacimm))))Eskimek için hergün en az 6 saat buradayım o yuzden
eskimeyi bırak sen admin olacaksın bu gidişler..günde 15 saate de çıkarsan kesin kazen ' in pabuçunuda dama atarsın :)) maşallahEskimek için hergün en az 6 saat buradayım o yuzden
heh iste o muhteşem 15 lide bende vardım :)))))))Tamam bu konuydu ne ekşınlar oldu, hatta o dönem etiket olayı vardı oraya yazabiliyorduk zaten cezayıda etiket yüzünden aldık tam 15 kişi bir anda gittik..
Ben,n dediğim konu buydu işte 15kişiydik ceza alan..
Birşeyi 40 kere söylersen olurmuş. Sen dünden beri admin olacaksın dedin ya bana kesin olacağım benceeskimeyi bırak sen admin olacaksın bu gidişler..günde 15 saate de çıkarsan kesin kazen ' in pabuçunuda dama atarsın :)) maşallah
heh iste o muhteşem 15 lide bende vardım :)))))))
hahaaha bacım seni gaza getiyorum diyen yine banlanmayayımdaBirşeyi 40 kere söylersen olurmuş. Sen dünden beri admin olacaksın dedin ya bana kesin olacağım bence)Kazen. .Mune..duyun sesimizi koltugunuzda gözüm var
Sözüm söz..banlamayacagim seni
Benim işimde bilgisayar başında olduğu için rahat giriyorum ama evde hiç girmem çünkü kızımı akşamdan akşama görüyorum daha ağır basıyor ama gerçekten bağımlılık yapıyor buSelam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilim
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?