Görüşmek istemiyorum artık doldum
Bi sen değilsin kardeeşşş bana da gına geldi valla .
Ben bozuğum hafiften konuşuyorum ama evlerine gitmiyorum son bi iki aydır doğru düzgün ,kayınbaba gelmiş kaynana kızımın resmine bakıp ağlıyormuş e vicdansız çok özlediysen çık gel araba ile beş dakka töbe töbeee eşimde gidek mi diyo ben gitmem dedim. Bu olay geçen pazar olmuştu hala gitmedim ama eşim kızımı da aldı ve gitti ben yalnız evdeyim
Rahatsızsan rahatsızlığını dile getirEvim tertipli temiz her defasında bi yerde kusur bulmaya çalışır kendi kafasına göre eşyaların yerini değiştirir çok rahatsız oluyorum
kocanı asla tek yollamıyacaksın kv gile ne olursa olsun sende gidecen ki kocanı kaybetmemen için ,
orada sadece doldurma işlemi olur çünkü
benim kide eşyalarımın yerini değiştirirdi hep sustum birgün fiskosumun yerini değiştirmiş bende mutfaktaydım geldim salağa yattım ve aaaa bu fiskosu kim aldı buraya dedim aldım böyle sert bir şekilde fiskosu yerine koydum.allah dedim ben milletin evine gittim mi iğnesini ellemem nedense millet benim evde evin eşyasının yerini değiştirir bendemi bir gariplik var allah alllah anlamdım gitti diye söylene söylene yerine koydum o oldu... ama 2-3 sene sabrettim baktım anlamıyo yaptım valllaaaa..oooohhh iyi ettim.dinsizin hakkından imansız gelirrrr.Dün sabah bütün evimin işlerini yapmıştım evim pırıl pırıltılı öğleden sonra geldi fakat hep bi kusur arar yapacak iş bulamayınca ayakkabılarını düzeltti kendi kafasına göre eşyalarının yerini değltryr
ağzının payını ver bak bakalım konuşuyormu dahaBebeğim çok zayıf sürekli kendi kızının erkek çocuğuyla kıyaslıyor görümceler aynı zamanda doğum yapmamış ay bebek ne kadar zayıf ahmet çok tombul bi biberon süt bitiriyor senin kız büyümedi
Yahu he de geç niye takıyosun. Eşyaların yerini değiştiriyo diyosun bırak yapsın gittikten sonra istediğini yap bi süre sonra pes eder. Saygısızlık etme sakın ki haksız konuma düşme. Hoşuna gitmeyen şeyler dediğinde cevap verme dinlemiyomuş gibi yap :) Ama ben yine de hepsini boşver sıcaklık göster samimi ol derim. Belki bunu göremediği için senden gıcıklık yapıyodur. En önemlisi Allah için sevelim herkesi...Her şeyime karışıyor evime düzenine bebeğime
saygısızlık etme demişsin de kız zaten susuyor peki bu susmanın karşılığında bu tarz olayların devam etmesi saygısızlık değil mi?Yahu he de geç niye takıyosun. Eşyaların yerini değiştiriyo diyosun bırak yapsın gittikten sonra istediğini yap bi süre sonra pes eder. Saygısızlık etme sakın ki haksız konuma düşme. Hoşuna gitmeyen şeyler dediğinde cevap verme dinlemiyomuş gibi yap :) Ama ben yine de hepsini boşver sıcaklık göster samimi ol derim. Belki bunu göremediği için senden gıcıklık yapıyodur. En önemlisi Allah için sevelim herkesi...
Yok yaptığından değil genel olarak yapmamak lazım bence ondan dedimsaygısızlık etme demişsin de kız zaten susuyor peki bu susmanın karşılığında bu tarz olayların devam etmesi saygısızlık değil mi?
Benım kaynanayla 4-5 aydır görüşmüyorum.
Dun eşime whatshaptan mesaj atmış.
'' O kızı bırak anneciğine gel '' diye
Sadece gülüyorum.
Sorma hanım ablaHain kaynanaya bak bide whatshap kullanıyor ha teknoloji düşkünü kaynana.
Sorma hanım abla
Allahtan eşim annesını takmıyor. Takaydı 10 kere boşanırdık. Akşam baya gır gır yaptık.
Ayyy Allahım ondan bınlerce , yüzbinlerce kez razı olsun .Teknolojiyi kullansında böyle saçma sapan mesajlar azmasın yeterki..
Aferin enişteye tuttum kendisini,ezdirmesin böyle sakın..
Ayyy Allahım ondan bınlerce , yüzbinlerce kez razı olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?