Ah şu cadı kaynanam

Rahatsızsan rahatsızlığını dile getir
Orda sus pus oturuyosunuz burda 'cadı kaynana' diye yağdırıyosunuz bi güzel
Ben açık açık diyorum herkesin evi düzeni kendine diye, karışamıyor kimse.
Ne diyim ya haklısın haksız duruma düşmek istemem gerektiğinde cevabı veriyorum ama o hep aynı ki siz cevap verince kaynananiz değişiyor mı ki

ah aynı konudan bende muzdaribim maalesef. her şeyin yerini değiştiriyor gidince düzeltmekle uğraşıyorum. bir de sürekli laf sokması var. eşinle konuş en iyisi
Konuştum eşim annem dırdırcıdır he deyip geç takma diyor bana hak veriyor her konuda

Ne diyim ya haklısın haksız duruma düşmek istemem gerektiğinde cevabı veriyorum ama o hep aynı ki siz cevap verince kaynananiz değişiyor mı ki
Kimse huyundan vazgeçmez
Ama senin tavrını bilirse kendine çeki düzen verir
Sen seyirci olursan daha da coşar
Başkasına yaptığını bana yapamazlar mesela, ben sus pus kalmam çünkü herkese hak ettiğini veririm

saygısızlık etme demişsin de kız zaten susuyor peki bu susmanın karşılığında bu tarz olayların devam etmesi saygısızlık değil mi?m
Ya ben çok iyi niyetleri görümceler Kayınbabam beni bağrına basar doğum yaptığımda Kayınbabam çiçek yaptırdı sorunu anlatamadım kaynanamla yeteri kadar iyiyim ki yaptıkları zoruma gidiyor

Kırıldığını nasıl belli edeyim

Kadın eski kafa ne yapsan boş

Bugün komsumun kaynanası vefat etti beraber yaşıyorlardı.geline bi huzur vermedide ne oldu Onada kalmadı yalan dünya işte. Bi anlasalar hiçbirimize kalmayacak.

Bugün komsumun kaynanası vefat etti beraber yaşıyorlardı.geline bi huzur vermedide ne oldu Onada kalmadı yalan dünya işte. Bi anlasalar hiçbirimize kalmayacak.
yaşamasın kimse 2016 dayız daırelerın ıcınde beraber yasamak akıl işimi. huzur ıstıyen koca ıcın can atıp aynı eve gelın gitmesın.sonrada vah kvdem boyle yapıyor şoyle yapyor. baştan olacaklar az cok belli ... kv yasamakta ne ya evlılık degılkı o. öldüde ne oldu o yasadıkalrını unutsakmı? en guzel yılları gerı gelcekmi yok

Benım kaynanayla 4-5 aydır görüşmüyorum.
Dun eşime whatshaptan mesaj atmış.
'' O kızı bırak anneciğine gel '' diye
Sadece gülüyorum.
töbe töbeee :))))))) madem bu kadar kıymetliydi oğlu koynunda saklayay dııı allahımmm daha neler görcezzzzzz bende tam 1 yıldır ne görüşüyorum ne evime sokuyorummm oh olsun onlara ....

Bi ben miyim gına geldi artık o kadar da kıskanç ki
Benim k.v. anlatılmaz yaşanır. Tek değilsin, tek senin k.v. de değil. Bende hep merak etmişimdir. Neden iyi güzel geçinmek varken huzursuzluk çıkarmaya çalışılır ki, en güzeli mesafe mesafe, minimum görüşme

töbe töbeee :))))))) madem bu kadar kıymetliydi oğlu koynunda saklayay dııı allahımmm daha neler görcezzzzzz bende tam 1 yıldır ne görüşüyorum ne evime sokuyorummm oh olsun onlara ....
Ben oğluna kaçtım :) Benle iyi geçinseydı evınden gitmeseydık dımı yanı :))
Şuan gırgır yapıyorum ama inan çok çektım. 1 ben bılırım 1 Allah ne dedıgı 1 lafı unutabılıyorum ne yaptığı hareketleri. Gördüğüm an betim bezim atıyor.

Burda kaynanasiyla problem yasayan cok bayan var.
Benim cevremde gelinler hep sevilir.
Bi sorunu olani duymadim henuz.
Kaynana gelin nasil bu duruma geliyor anlayamiyorum.

Görmüyorum,konusmuyorum kafam pırım pırıl.

Tipik bir kaynanaa kaynanayı kaynar kazana atmalı diye boşa dememişlerrr kaynanasını sevmeyenlerden olduğum içinn benmde kaynanam yer değiştirmeye bayılır sorar bana hayır derim kendi bildiğini yapar bende artk onun yaptığını gözüne baka baka geri değiştiriyorm bi sorun olmuyorr yapmıyorda artkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…