Lisede çocuğu 1,5 yaşında olan ve geceleri uyumadığını iddia ettiği için sınıfta öğretmen masasına kafasını koyup uyuyan, gürültüden uyanınca bize beddua eden fizik hocama benzettim.Yorumunuz için teşekkürler.
Ben de hepimizin çocuk büyüttüğünü söyledim umarım birgün benim yaşadıklarımı yaşarsın diye bir cevapla karşılaştım.
Uyarılması gerekiyordu ama kendi içimde rahatsız oldum
Bunu ilk kez duydum ama demek ki devleti dolandirmak isteyen her şekilde dolandiriyorÜcretsiz izin alıp yazın izni sonlandırıp maaş alıp okul başlayınca geri ücretsize dönenler varmış mesela. Öğretmenler odasında uyuyan bunu da yapar gibi.
Müdür beye bizzat kendim anlattım aslında .Kapı tam kapanmasa, aralık bile kalsa yerinden kalkıp düzgünce istediği gibi kapatabilir.
Atışmalar ve karşı tarafın ağlaması hiç iyi olmamış. Diğer kişilerin kulağına giderse eskielma kadını ağlatmış diyebilirler :/
Sizce konu sahibi ne yapmalı?
Ben bunu bir maliye memurundan duydum çok denk gelmiş böyle yapan öğretmenlere.Bunu ilk kez duydum ama demek ki devleti dolandirmak isteyen her şekilde dolandiriyor
Bildiğiniz yatıyor.Erkek öğretmen arkadaşlar artık kantinde oturuyorlar sürekli yattığı içinIzin alsın çok zorlanıyorsa. Öğretmenler odasında uyumak normal değil.
Durum gözümde canlanmadı.Öğretmenler ve bazen ògrenciler içeri girip çıkıyor. O da kenarda yatıyor mu yani, örtelim mi üstünü üşümesin madem
Tek çocuk geldi diye geri göndermesi de normal değil, böyle bir durumda idareci uyarabilir, hoca hanım tek çocuk da olsa derse devam edelim demesi gerekir.
Benim eşim köy okulunda öğretmen, geçen sene idareci olarak da görev yaptı. Ama branş ògretmeni, özel eğitim değil. Köy okulunda çocuk yok. 5.sınıf ögrencisi 2 kişi var. Hiçbir öğretmenin "zaten 2 kişi" diye bosverdigini görmedim. Boşverse idareciler kabul etmez.
Bence herkes ama herkes eline aldığı işin ciddiyetinin farkına varsın artık.
Nasılsa tek çocuk diye eve göndermek, vatandaşın vergisi ile maaş alan bir insanın haddi değil, hele özel egitimse hiç değil.
Herkes iyice delirdi bu ülkede.
Siz olayı şuna çevirebilirmişsiniz aslında bir nevi manipülasyon ama durumu kurtarırdı bence. Hani idarecilerin dikkatini çekiyorsun sana uyarı gelmesin canını sıkmasınlar diye seni düşündüğümden vs. Diyebilirmişsiniz.Müdür beye bizzat kendim anlattım aslında .
Ve okulda herkes farkında olanların ama demi yani bananeydi
Müdür beye bizzat kendim anlattım aslında .
Ve okulda herkes farkında olanların ama demi yani bananeydi
Bildiğiniz yatıyor.Erkek öğretmen arkadaşlar artık kantinde oturuyorlar sürekli yattığı için
Ben konu sahibine manipülasyon taktiği verirken karşıdakinin daha manipülatif olması gerçeğiBilerek ağlamıştır. Ne yaptığının farkındadır. Ağlayarak duygu sömürü yapmıştır. Çok üzerime geliyorlar müdür bey, dayanamıyorum. der durur. Müdür de artık bu ağlamasın diye alttan alabilir bu sefer müdür öğretmeni ağlatmış, müdürün odasından ağlayarak çıktı diyebilirler. :/
E pess.Bildiğiniz yatıyor.Erkek öğretmen arkadaşlar artık kantinde oturuyorlar sürekli yattığı için
İdareci tarafından da uyarıldı aslındaSiz olayı şuna çevirebilirmişsiniz aslında bir nevi manipülasyon ama durumu kurtarırdı bence. Hani idarecilerin dikkatini çekiyorsun sana uyarı gelmesin canını sıkmasınlar diye seni düşündüğümden vs. Diyebilirmişsiniz.
Aslinda hepsine ceza verilip aldigi maaslar faizi ile ödetilmeli.Ben bunu bir maliye memurundan duydum çok denk gelmiş böyle yapan öğretmenlere.
Zaten bu ağlayanlar yüzünden hep mağdur olan onlar deccal olan ben oluyorumBilerek ağlamıştır. Ne yaptığının farkındadır. Ağlayarak duygu sömürü yapmıştır. Çok üzerime geliyorlar müdür bey, dayanamıyorum. der durur. Müdür de artık bu ağlamasın diye alttan alabilir bu sefer müdür öğretmeni ağlatmış, müdürün odasından ağlayarak çıktı diyebilirler. :/
Ve ben bu bilgiyi öğrenip şokla öğretmen arkadaşlara anlattım benimle dalga geçtiler e günaydın zaten herkes böyle yapıyor diye. Ne var herkes çalıyor diye rahatça hırsızlık yapacağınızı size düşündürten nedir acaba?Ücretsiz izin alıp yazın izni sonlandırıp maaş alıp okul başlayınca geri ücretsize dönenler varmış mesela. Öğretmenler odasında uyuyan bunu da yapar gibi.
Teneffüs zamanlarınızı ve öğle aranızı geçirdiğiniz bir yerde birilerinin sürekli uyuması çok da hoş olmuyor.Kendi işinize bakın. Size ne gerçekten de.
Ben konu sahibine manipülasyon taktiği verirken karşıdakinin daha manipülatif olması gerçeği
Zaten bu ağlayanlar yüzünden hep mağdur olan onlar deccal olan ben oluyorum
Yükseltiyorum. Bir hakim arkadaşım anlatmıştı. Birlikte çalıştığı adliyedeki hakimlerden birinin eşi öğretmen. Hakimin eli kolu uzun, baya sözü geçen bir adammış.Bunu ilk kez duydum ama demek ki devleti dolandirmak isteyen her şekilde dolandiriyor
İyi yapmışsın dediBöyle mızmız hemen ağlayan bağıran kişiler her iş yerinde oluyor. Hatta her ortamda her toplulukta. Ennn mağdur onlar. Mıymıy mıymıy davranırlar üste çıkmak için.
Eskielma sen müdüre gidip anlattığında müdür ne dedi? Bittin sen artık kadın senin hep senin üzerine füze atacak.