- 3 Ekim 2010
- 11.530
- 3.932
- 448
- Konu Sahibi biryumakmutluluk
-
benim bir tanidigim camin disina takilan miknastisli seylerden almis ayni cam siliciler gibi sen ne tarafa yaparsan o taraf siliniyor icten yapilio
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mesela takilar vitaminler saatler pasta malzemeleri kitaplar ayraclar keceler vs vs
Satan birini bulsam alacağım ama bulamadım. Bazı marketlerde görüyorum, aynı mıdır?
Bir de pimapenler de bununla silinebilir mi?
Taşınma şansınız yoksa ,evin muhitini boşvermeye çalışmalısın o zaman.
Evin içini ne kadar istediğin gibi güzelleştirirsen o kadar seversin evini.
Bende mutfakta kesme tahtaları ve tepsilere yer bulamıyorum bir türlü
mop u annem kullanıyor çok memnun ayda bır halı sılerdı sımdı sızın gıbı halıların ustunden gecıyor çok rahat bır bıcımde 2ay oldu hala sılmedım dıyor.
bende almayı düşünüyorum en yakın zamanda.
teyzemde kullanıyor parkeleri yerlerı mıs gıbı yapıyor mop
İyi birşeyse almayı çok isterim. Teyzem bu korkumu bildiğinden ara sıra o siliyor, yoksa silinmiyor camlar.
Karşı komşumuzda 1. katta oturuyor ama cama çıkamıyor su ve fırçayla içerden yıkıyordu. 1. kat için sıkıntı olmayabilir ama diğer katlar için bir aşağıdaki ev sahibine sıçrayan ve akan pis su rahatsızlık verir.
Bulursun inşallah gönlüne göre :)birazdan ev bakmaya gidecegz insallah olur ama iki uc sene beklmm gerek istedgm gibi dosemm icin
Bizde boş dolap yok , dolapta dik ama devriliyor sürekli .onlari direk bos dolabin birine koyuyorum dik durdugu icin sikinti olmuo
Hangi marka kullanıyorsunuz kızlar :26:mop u annem kullanıyor çok memnun ayda bır halı sılerdı sımdı sızın gıbı halıların ustunden gecıyor çok rahat bır bıcımde 2ay oldu hala sılmedım dıyor.
bende almayı düşünüyorum en yakın zamanda.
teyzemde kullanıyor parkeleri yerlerı mıs gıbı yapıyor mop
Merhaba kizlar
Senelerdir takip ettiğim ama bir türlu uye olamadim simdi 21 yasinda evlenmis bir kadinim.
Sıkıntım ben temizlikten anlamıyorum ne yapmam gerek esim titiz hergün eğitimim var cuma pazar haric ve temizlik yapmaktan haz alamiyorum uykularim kaçıyor sürekli temizliği düşünüyrm bi başladığımda yorulup yarim birakiyorum napmaliyim bana akil verin lutfen
ayy muzigi deneyecgim :) kesin cok hareketli muziklr bulmaliyim
Temizlik benimde sıkıntılı oldugum konu. Öyle sevmiyorum o işleri. Ha mesela mutfakta bulaşık biriktirmem ona dikkat ederim Salonda görünür döküntü sevmem ama evin süpürme silme işi üşenirim ya. Tabi bir yerden sonra yap artık durumunda oluyorum. Bir de evi süpürüp silerken hep eksik yaptığım duygusu oluşuyor annemden fobi oluştu ne yapsam eksik yarım yamalak geliyor annem ne zaman süpürsem kendi eline alırdı süpürgeyi yarım yamalak yapmışsın diye çocukluğumda ondan temizlik konusuna mesafeliyim hep eksik geldiği için yapmasam olur mantığı oluştu.
Satan birini bulsam alacağım ama bulamadım. Bazı marketlerde görüyorum, aynı mıdır?
Bir de pimapenler de bununla silinebilir mi?
Bugün sabah konu sahibi arkadaşın konusunu sabote edip cam silme konusunda tavsiyelerinizi almıştım. (Konu sahibi arkadaşım, kusura bakma, aktif görünce yazdım.)
Loc öneren arkadaştan sonra tesadüfen bugün Loc ayağıma geldi, eve geldim hemen denedim, 7 aydır evliyim, 8 ay önce silinmişti camlarım siz düşünün
Bim'deki temizlik bezlerinden biriyl Loc karışımı yaptım, tertemiz oldu. DAha önce aspirin, cif krem gibi şeyler denemiştim çok uğraştıyordu. Akşam cama çıkınca bi cesaret geldi, aşağıyı çok net görmüyorum ya eşimi çağırdım yanıma pencere kenarına oturarak dıştan da sildim ama üstleri gözüm yemedi
Tabii bu bile benim için büyük gelişme, Loc öneren arkadaşlara çok teşekkürler.
Ayrıca okuldan bir arkadaşım bir suyla devam et, Loclu su kirli gözükür ama etkisi devam eder, suyu değiştirip durmana gerek yok dedi. Ben de öyle yaptım, gerçekten etkisi devam ediyordu.
Bekarım ama evde haftada 1 genel temizklik yapılır evlenınce pazar gunlerını ev temızlıgı yaparak gecırmek istemiyorum o yüzden düzenli olmak sart
Yemek yaparken mutfagı toplarım ve acayıp takıntım vardır banyodan once camasır sulu cıfle fırcalarım her yeri evimi kalabalık esyaya bogmıcam annem gibi o yüzden basa cıkarım gıbı geliyor tabı lafta simdilik :)
Takılar için küçük küçük bölmeleri olup çekmece içlerine yerleştirilen aparatlardan var onlar hem düzenli tutar, hemde gizlemiş olur.
Bulursun inşallah gönlüne göre :)
Bizde boş dolap yok , dolapta dik ama devriliyor sürekli .
Hangi marka kullanıyorsunuz kızlar :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?