ah şu temizlik :(

benim bir tanidigim camin disina takilan miknastisli seylerden almis ayni cam siliciler gibi sen ne tarafa yaparsan o taraf siliniyor icten yapilio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi birşeyse almayı çok isterim. Teyzem bu korkumu bildiğinden ara sıra o siliyor, yoksa silinmiyor camlar.
Karşı komşumuzda 1. katta oturuyor ama cama çıkamıyor su ve fırçayla içerden yıkıyordu. 1. kat için sıkıntı olmayabilir ama diğer katlar için bir aşağıdaki ev sahibine sıçrayan ve akan pis su rahatsızlık verir.

Bekarım ama evde haftada 1 genel temizklik yapılır evlenınce pazar gunlerını ev temızlıgı yaparak gecırmek istemiyorum o yüzden düzenli olmak sart
Yemek yaparken mutfagı toplarım ve acayıp takıntım vardır banyodan once camasır sulu cıfle fırcalarım her yeri evimi kalabalık esyaya bogmıcam annem gibi o yüzden basa cıkarım gıbı geliyor tabı lafta simdilik :)

mesela takilar vitaminler saatler pasta malzemeleri kitaplar ayraclar keceler vs vs

Takılar için küçük küçük bölmeleri olup çekmece içlerine yerleştirilen aparatlardan var onlar hem düzenli tutar, hemde gizlemiş olur.

Taşınma şansınız yoksa ,evin muhitini boşvermeye çalışmalısın o zaman.
Evin içini ne kadar istediğin gibi güzelleştirirsen o kadar seversin evini.

birazdan ev bakmaya gidecegz insallah olur ama iki uc sene beklmm gerek istedgm gibi dosemm icin

mutlaka almaliyimmm

kesinlikle oda dogru ust kata tasmnyi dusnyrm 5.bn nasil yaparim hic bilmiyrm eski evlern iki tarafndada pencere acildigi icin ortaya rahat ulasiliodu simdiki evler cok zor

birazdan ev bakmaya gidecegz insallah olur ama iki uc sene beklmm gerek istedgm gibi dosemm icin

Bulursun inşallah gönlüne göre :)
onlari direk bos dolabin birine koyuyorum dik durdugu icin sikinti olmuo

Bizde boş dolap yok , dolapta dik ama devriliyor sürekli .
Hangi marka kullanıyorsunuz kızlar :26:

Temizlik benimde sıkıntılı oldugum konu. Öyle sevmiyorum o işleri. Ha mesela mutfakta bulaşık biriktirmem ona dikkat ederim Salonda görünür döküntü sevmem ama evin süpürme silme işi üşenirim ya. Tabi bir yerden sonra yap artık durumunda oluyorum. Bir de evi süpürüp silerken hep eksik yaptığım duygusu oluşuyor annemden fobi oluştu ne yapsam eksik yarım yamalak geliyor annem ne zaman süpürsem kendi eline alırdı süpürgeyi yarım yamalak yapmışsın diye çocukluğumda ondan temizlik konusuna mesafeliyim hep eksik geldiği için yapmasam olur mantığı oluştu.

Durumunuz müsaitse temizlikçi falan alın eve. sizde yapabildiğiniz kadar yaparsınız eşinde yardım etsin sana

banada hep öyle gelmiştir
kesin şurda biyerde bırakmışımdır pisliği diyorum
aslında bende özenmediğimi düşünüyorum
ama arkadaşlarım yeter usandık senin temizlik yapmandan diyorlar
ama hep salonum tabiri caizse ziyaret çalısı gibi

Bugün sabah konu sahibi arkadaşın konusunu sabote edip cam silme konusunda tavsiyelerinizi almıştım. (Konu sahibi arkadaşım, kusura bakma, aktif görünce yazdım.)

Loc öneren arkadaştan sonra tesadüfen bugün Loc ayağıma geldi, eve geldim hemen denedim, 7 aydır evliyim, 8 ay önce silinmişti camlarım siz düşünün

Bim'deki temizlik bezlerinden biriyl Loc karışımı yaptım, tertemiz oldu. DAha önce aspirin, cif krem gibi şeyler denemiştim çok uğraştıyordu. Akşam cama çıkınca bi cesaret geldi, aşağıyı çok net görmüyorum ya eşimi çağırdım yanıma pencere kenarına oturarak dıştan da sildim ama üstleri gözüm yemedi
Tabii bu bile benim için büyük gelişme, Loc öneren arkadaşlara çok teşekkürler.

Ayrıca okuldan bir arkadaşım bir suyla devam et, Loclu su kirli gözükür ama etkisi devam eder, suyu değiştirip durmana gerek yok dedi. Ben de öyle yaptım, gerçekten etkisi devam ediyordu.

Satan birini bulsam alacağım ama bulamadım. Bazı marketlerde görüyorum, aynı mıdır?

Bir de pimapenler de bununla silinebilir mi?

Internetten de satisi var sanirim pimapeni bilmiyorum ama banyodan halilara, koltuklardan yerlere hemen hemen tum temizlikte loc kullaniliyor bizde. Pimapenler cok kirleniyorsa cif daha iyi olabilir.

Arkadaşım locu kaynar suyla çözdürüp sonra soğutursan daha bi etkili olur.

evlennce hediye getryorlar ya atsan atilmaz satsan satilmaz cinsler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…