hiçbir şey söylemem arabamın anahtarını alır ve çıkarım sorarsa şuraya gidiyorum derim bir yere gitmek için icazet almam gittiğim yer ke...hane değil neticede işimi gücümü görmeye gidiyorum..o nasıl bir yerlere gidiyorsa bende gidiyorum bu demek değil tabiki sabahlara kadar eve gelmiyorum...her şey ölçüsünde.Merhaba kızlar aslında eşimle pek bi problemimiz yok ama şöyle bi sıkıntımız oluyor her seferinde....mesela bi yere gitmek istediğimde dha doğrusu gitmem gerken yerlere pek izin vermiyor. Nedenini bilmiyorum ama bi düğün olsun hastane olsun aile hakkında özel bi gün olsun ona söyleyince bi tavırlı davranıyor. İşin varsa annem beni alsın diyorum yine hayır diyor. Çok çok çok önemli bi meslele olmazsa gitmemi istemiyor. Gidince de o gün burnu havada cevaplar verir. Ben ona yaklaşmaya çalışırım bişey yokmuş gibi yaparım konuşurum flan. Sizler nasıl yapıyorsunuz. Bi formül varda ben mi bilmiyorum acaba:)) başkalarının eşine bakıyorum nereye isterse hemen bırakıyor onu gittiği yere. Benim mi bi acaip acaba. Öneriler bekliyorum kızlarr
Attığın her adımda izin almakla hata yapıyorsun. Öyle alıştırmışsın da o nedir yani tasma takılmış gibi. Ben böyle yapmıyorum gittiğim yere haber veriyorum bazen vermediğim de oluyor. Haberi olmalı ama annene hastaneye giderken de izin almak çok saçma. Kendi hayatınız resmen yok. Sorunumuz yok diyorsun ama :) burdan bakınca sorunsuz gibi görünmedi evliliğin bu ciddi bir problem bence.
Her istediğini yapıyorsun diye de problem olmuyordur belki.
Tek gitmemi asla istemiyor evim annelere biraz uzak olduğu için annem arada geliyorİzin istememekle ve tribini görmemekle başla bence.
Ayrıca tek neden gitmiyorsun ille de birinin götürmesi alması şart mı seni? Bu şekilde çok pasif bir görüntü çiziyorsun..
Tek gitmemi asla istemiyor evim annelere biraz uzak olduğu için annem arada geliyor
Tek gitmemi asla istemiyor evim annelere biraz uzak olduğu için annem arada geliyor
Ya izin almıyorum. Oraya gidecem yada yada bugün bu var gitmem gerekiyor falan diyorum hayır diyor. O anda aksini yaparsam da sorun çıkıyor anlatmak istediğim buŞu izin almak yapabilir miyim cümlesini kurmamakla başla öncelikle ilk başlarda eiam derdi sen benden izin almıyorsun dedim haber veriyorum önceden gideceğimi istemiyorsan söylersin ama çocuk gbi senden miyim diye bir izin alamayacağını bir yılı aştık evlilikte ve alıştı
1 buçuk yıl olduKaç yıllık evlisin
Ya izin almıyorum. Oraya gidecem yada yada bugün bu var gitmem gerekiyor falan diyorum hayır diyor. O anda aksini yaparsam da sorun çıkıyor anlatmak istediğim bu
Yok oraya gidiyorum ama yalnız değil. İşini bırakıp gelemiyor annen gelsin yada gitme diyorO değil de hastaneye gidememek normal mi?
Şu izin almak yapabilir miyim cümlesini kurmamakla başla öncelikle ilk başlarda eiam derdi sen benden izin almıyorsun dedim haber veriyorum önceden gideceğimi istemiyorsan söylersin ama çocuk gbi senden miyim diye bir izin alamayacağını bir yılı aştık evlilikte ve alıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?