Ahh bu koca derdii

Mesela bugün yeğenimin kınası ve ben gidemiyorum

Aynen canım bu huyu ellerine vermemek gerektiğini düşünüyorum bende sonuçta hepimizin işi gücü ayrıl ilk evlendigimizden işleri bu kdr yoğun değildi cagiriyordum beni götür diye şimdi artık vakti yok ben gidiyorum diyorum bazen bekle otobüsle uğraşma der bir kaç kez bekledim geç kaldım gideceğim yere artık onu da abeklemiyorum araba al o zaman diyip çıkıyorum işin içinden :)

1 kızm var ve hamileyim ((

Mesela bugün yeğenimin kınası ve ben gidemiyorum

Nasıl gidemiyorsun ya amaç ne ne diye hayır dedi de sende gitmiyorum diyorsun ?

Ya koca kadını hastaneye sürüklemek de nedir?
Niye evlendiniz bu hasta ruhlu adamla?
Ya anneniz gelemese siz evde hasta mı kalacaksınız?
Alkış sana tatlım güzel tespit

Erkekler doğanın bize verdiği büyümemiş kocaman çocuklardır. Bu konuda engin deneyimlerime dayanarak yorum yapayım. Benim kaynanadan hallice eşimde epey sıklıkla öyle tripler atar. Ha... umursar mıyım? Hayır. Gittiğim yeri söylerim o kadar. Götürürse sorun yok, götürmezse bana her yer araba. Sorun değil. Siz biraz pasif kalmışsınız gibi geldi bana. Önce kendinizi bir analiz edin; "Ne yapıyorum ben?" diye. Sonra çözüm kendiliğinden gelir. Evliliğiniz konusunda yorum yapamam ama eşiniz sorunlu geldi bana açıkcası ve ne yazık ki büyümeyen çocuklarla uğraşmak güçtür. Biz kadınların dili uluslararası balistlik füze gibidir, bazen ciddi sorunlar yaratır. Bence diller değil, hareketler belirler stratejiyi.

1 kızm var ve hamileyim ((

1 kızın var ve hamilesin tamm şimdi esin tarafından dusunelim benim eşim olsa kızın daha küçük büyük ihtimal sana yorgunluk vereceği için böyle düşünüyor olabilir mi ?

Bir de çocuk hasta olsa ananı mı çağıracak bir de böyle mı durum var çocuğunu alıp hastaneye gidemiyor musun

gdeceğim yerler bellidir o yuzden asla asla izin almam alamam yapıma ters ,
ama habersiz adım atmam , ben şuraya gidiyorum ben buraya geldim diye ,
gidebilirmiyim demem

1 buçuk yıl oldu

Simdi profiline baktim da daha 19 yasindasin. 1.5 sene once evlendigine göre 18ine girer girmez evlenmiş olmalısın. Okula devam etmedigin icin seni yargilamiyicam, nasil sartlarda yetistin bilmiyorum ancak aciktan da olsa mutlaka okulunu oku sana abla tavsiyesi. Okul disinda mutlaka bir hobi kursuna da gitmeni öneririm bu sayede cevre edinirsin, hayatinin merkezine kocani koymaman gerektigini ogrenirsin, kendini eve hapsetmeden tek basina bir yerlere gitmeyi öğrenirsin. Ne demek bir yere yalniz gidememek? Evlenecek olgunlukta olduguna gore pekala tek basina istedigin yere gidebilirsin. Ama onceki mesajimda da yazdigim gibi kocanla inatlasarak halledemezsin bu meseleyi, guzellikle coz. Esin ustunde baski kurmus görünüyor, o kac yasinda? Eger yas farki varsa bu durum baski kurmasini kolaylastirmistir.

Malesef

19 yaşında ikinci evliligini mi yaptin???? 1,5 senede ne ara bir kizin oldu ve tekrar hamilesin?

24

İnan bilmiyorum boşver dedi geçiştirdi. Babam aradı beni çok kızdı. Onunla konuş dedim konuşursam çok kötü terslerüm dedi. Büyüsün istemedim. Yanlış mı yaptım

İnan bilmiyorum boşver dedi geçiştirdi. Babam aradı beni çok kızdı. Onunla konuş dedim konuşursam çok kötü terslerüm dedi. Büyüsün istemedim. Yanlış mı yaptım

Boşver diyip gecistirmeyi neden kabul ettin ki gitmiyorsak eğer sebebini söylemeyi ve senin yegenin sonuçta benim ailemle bazı insanlarla görüşmüyorum eşim de istemez görüşmemiz dün bir düğün vardı dedim onların yanında olacak bütün aile napalim bence selam verelim başka masaya oturalım dedi oda istersen dedim son zamana kdr kimseye gözükmeye giderken hoşçakalın demeye gideriz dedim boylelikle ortada bir sorun oluşmadan konuştuk anlastigimiz gibi yaptık ve sorun olmadı hatta bana Merve kalk bak halana ayıp olacak ne zaman yanına gideceğiz diye de hep sordu bir sorun var ise söylemeliyim ortak bir cozum bulunmalı

Çok gençmişsiniz. Ne desem şimdi bilemedim. Niye bu yaşta evlilik yaptın diye sormayacağım artık önemi yok ama bundan sonrası için kendince bir çözüm bulmalısın. Biz ancak buradan yazarız. Çözüm senin kendi kararlılığındadır ve gücündedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…