- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
1 buçuk yıl oldu
Mesela bugün yeğenimin kınası ve ben gidemiyorumÇıksın canım ne olacak en fazla 1 hafta kavga edersin alışır bu şekilde sana söz geciremeyecegini anlayacak sen sorun çıkacak diye birşeylerden odun verirsen tabi sorun çıkmaz sonuçta evlilik iki tarafın fedakarlik yapması gereken bir kurum benim esimde ilk zamanlar tek gitme etme derdi sonra annem hastalandı otobüse atlayıp atlayıp gittim eşim gece geldiğinde arabayı aldım anneme gittim sesini cikartamadi bak dedim demekki bana birşey olmuyor bu kdr büyütmeye gerek yok nerde oldugumu bilmen yeterli gereksiz tavır yapma bu şekilde kavga gürültü gerekirse bir yerde etmen gerekiyor
Ya koca kadını hastaneye sürüklemek de nedir?Yok oraya gidiyorum ama yalnız değil. İşini bırakıp gelemiyor annen gelsin yada gitme diyor
Sorunsuz, kaprissiz olan eşim bile ilk zamanlar şaka ile karışık "benim neden haberim yok, benden izin aldın mı" diye takılırdı. Ama her şakanın altında gerçek vardır diyerek "haber verdim ya işte" der geçerdim. Hiç bir zaman ciddiye alıp gidebilir miyim demedim. Yapsaydım belki de huy olarak kalacaktı..
Sadece beni bırakmasını istediğimde "arabayla bırakır mısın?" diye sormuşumdur o gün işi var mı bilmediğim için. Ki bu çocuktan sonra böyle oldu. Çocuk yokken tek giderdim zaten.
1 kızm var ve hamileyimOndan önce tek gitmiyor muydunuz? Tek gidince ne oluyormuş insanlar sizi mi yiyormuş?
Öncelikle izin almadan başla olaya. Ben şuraya gidiyorum canım de. Zamanla alışacak. Yarın öbür gün çocuğunuz olacak azıcık kendi ayakları üzerinde erkeğe bağımlı olmadan yaşamayı bilin.
Mesela bugün yeğenimin kınası ve ben gidemiyorum
Alkış sana tatlım güzel tespitYa koca kadını hastaneye sürüklemek de nedir?
Niye evlendiniz bu hasta ruhlu adamla?
Ya anneniz gelemese siz evde hasta mı kalacaksınız?
Niye arkadaş niye?1 kızm var ve hamileyim((
1 kızm var ve hamileyim((
1 buçuk yıl oldu
Malesef1 kızın var ve hamilesin tamm şimdi esin tarafından dusunelim benim eşim olsa kızın daha küçük büyük ihtimal sana yorgunluk vereceği için böyle düşünüyor olabilir mi ?
Bir de çocuk hasta olsa ananı mı çağıracak bir de böyle mı durum var çocuğunu alıp hastaneye gidemiyor musun
24Simdi profiline baktim da daha 19 yasindasin. 1.5 sene once evlendigine göre 18ine girer girmez evlenmiş olmalısın. Okula devam etmedigin icin seni yargilamiyicam, nasil sartlarda yetistin bilmiyorum ancak aciktan da olsa mutlaka okulunu oku sana abla tavsiyesi. Okul disinda mutlaka bir hobi kursuna da gitmeni öneririm bu sayede cevre edinirsin, hayatinin merkezine kocani koymaman gerektigini ogrenirsin, kendini eve hapsetmeden tek basina bir yerlere gitmeyi öğrenirsin. Ne demek bir yere yalniz gidememek? Evlenecek olgunlukta olduguna gore pekala tek basina istedigin yere gidebilirsin. Ama onceki mesajimda da yazdigim gibi kocanla inatlasarak halledemezsin bu meseleyi, guzellikle coz. Esin ustunde baski kurmus görünüyor, o kac yasinda? Eger yas farki varsa bu durum baski kurmasini kolaylastirmistir.
İkinci evlilik mi???? İkincisi kaza oldu malesef19 yaşında ikinci evliligini mi yaptin???? 1,5 senede ne ara bir kizin oldu ve tekrar hamilesin?
Malesef
İnan bilmiyorum boşver dedi geçiştirdi. Babam aradı beni çok kızdı. Onunla konuş dedim konuşursam çok kötü terslerüm dedi. Büyüsün istemedim. Yanlış mı yaptımBence bu konuyu artık asmaniz gerekiyor sonuçta hamilesin ve eşinin işini bilemem her dk cagirdiginda gelebiliyor mu yada seni goturebilirsin lazım madem senin yorulması istiyor sana bu olanakları sunması gerekiyor peki kınaya neden yok dedi çok merak ettim
İnan bilmiyorum boşver dedi geçiştirdi. Babam aradı beni çok kızdı. Onunla konuş dedim konuşursam çok kötü terslerüm dedi. Büyüsün istemedim. Yanlış mı yaptım
İnan bilmiyorum boşver dedi geçiştirdi. Babam aradı beni çok kızdı. Onunla konuş dedim konuşursam çok kötü terslerüm dedi. Büyüsün istemedim. Yanlış mı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?