Ewet sorun bende biliyorum. Ben tepkimi koyamıyorum işte sıkıntı orda. Bilmiyorum ama yuvanın dağılmasından mı daha iyi bi yuva olmasını istediğimden midir bilmiyorum belki böyle daha iyi olur diye mi bekliyorum acabaBoşver diyip gecistirmeyi neden kabul ettin ki gitmiyorsak eğer sebebini söylemeyi ve senin yegenin sonuçta benim ailemle bazı insanlarla görüşmüyorum eşim de istemez görüşmemiz dün bir düğün vardı dedim onların yanında olacak bütün aile napalim bence selam verelim başka masaya oturalım dedi oda istersen dedim son zamana kdr kimseye gözükmeye giderken hoşçakalın demeye gideriz dedim boylelikle ortada bir sorun oluşmadan konuştuk anlastigimiz gibi yaptık ve sorun olmadı hatta bana Merve kalk bak halana ayıp olacak ne zaman yanına gideceğiz diye de hep sordu bir sorun var ise söylemeliyim ortak bir cozum bulunmalı
kınaya gitmediğim içinnBaban neden kızdı
Ewet sorun bende biliyorum. Ben tepkimi koyamıyorum işte sıkıntı orda. Bilmiyorum ama yuvanın dağılmasından mı daha iyi bi yuva olmasını istediğimden midir bilmiyorum belki böyle daha iyi olur diye mi bekliyorum acaba
kınaya gitmediğim içinn
Konu inada binerse?Bu şekilde hayat mı geçer tepki koymalisin ama
Baban burada bnce doğru bir davranış sergilemiş evet esin haksız ama gidip gitmeyeceğini zeytin bu kdr. Karışıp kızmasın bence doğru değil evin Barkın ayrı ve eşine bu aksam ben gideceğim demekle tepkini koymalisin hatta birlikte gitmelisin
Konu inada binerse?
Canım zaten sıkkın. Bu şekilde konuşup moralimi daha fazla bozmayın rica ederim ben sizden tavsiye bekliyorum.Hem hamileymişsin,hem de bir çocuğun var,aceleniz neydi ya bu kadar çabuk 2 çocuk yaptınız,kazayla olmaz bu işler kusura bakmayın.Siz ne ayrılabilirsiniz ne da adamı değiştirebilirsiniz üzgünüm.
Babam şu anda yine aradı. Eşimi aramış eşim cevap vermemiş. Çok sinirlendi. Bu sefer güzel konuşmayacam dedşablan varsa ablan konussun bence benim teyzemede enistem aynisii yapiyordu anne. konusa konusa cozdu
Babam şu anda yine aradı. Eşimi aramış eşim cevap vermemiş. Çok sinirlendi. Bu sefer güzel konuşmayacam dedş
Anlıyorum sizi ama hayatın gerçekleri bunlar,bundan sonraki hayatınızda başarılar size.Canım zaten sıkkın. Bu şekilde konuşup moralimi daha fazla bozmayın rica ederim ben sizden tavsiye bekliyorum.
Başta öyle oldu da ondan tepesine bindi herhalde. Şimdi fazla yüz göz değil zaten. Yeterince soğudu ondan.Bence babam eşinle yüz göz olmamalı
Başta öyle oldu da ondan tepesine bindi herhalde. Şimdi fazla yüz göz değil zaten. Yeterince soğudu ondan.
Akşam değil malesef birazdan başlıyorEşine mesaj atsana akşam gidiyoruz dimi diye
Ne sacma benim esim o kadar kiskanc olmasina ragmen yine de nereye gitmek isresem goturup getirir iste oldugunda da annemle beraber gideriz oturup guzelce konusmayi bi deneyin bakalim ne diyecek
Akşam değil malesef birazdan başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?