Ahh bu koca derdii

Ewet sorun bende biliyorum. Ben tepkimi koyamıyorum işte sıkıntı orda. Bilmiyorum ama yuvanın dağılmasından mı daha iyi bi yuva olmasını istediğimden midir bilmiyorum belki böyle daha iyi olur diye mi bekliyorum acaba

Niye cocuk gibi izin aliyorsunuz koskoca kadinsiniz.Hatta onun goturmesini beklemek neden?Cikin yalniz gidin..

Evet sizinki bi acayipmiş,her evlilik böyle değil.
Tanımadan evlenmişsiniz sanırım.

Bu şekilde hayat mı geçer tepki koymalisin ama

kınaya gitmediğim içinn

Baban burada bnce doğru bir davranış sergilemiş evet esin haksız ama gidip gitmeyeceğini zeytin bu kdr. Karışıp kızmasın bence doğru değil evin Barkın ayrı ve eşine bu aksam ben gideceğim demekle tepkini koymalisin hatta birlikte gitmelisin

Konu inada binerse?

Hem hamileymişsin,hem de bir çocuğun var,aceleniz neydi ya bu kadar çabuk 2 çocuk yaptınız,kazayla olmaz bu işler kusura bakmayın.Siz ne ayrılabilirsiniz ne da adamı değiştirebilirsiniz üzgünüm.

Hem hamileymişsin,hem de bir çocuğun var,aceleniz neydi ya bu kadar çabuk 2 çocuk yaptınız,kazayla olmaz bu işler kusura bakmayın.Siz ne ayrılabilirsiniz ne da adamı değiştirebilirsiniz üzgünüm.
Canım zaten sıkkın. Bu şekilde konuşup moralimi daha fazla bozmayın rica ederim ben sizden tavsiye bekliyorum.

ablan varsa ablan konussun bence benim teyzemede enistem aynisii yapiyordu anne. konusa konusa cozdu

ablan varsa ablan konussun bence benim teyzemede enistem aynisii yapiyordu anne. konusa konusa cozdu
Babam şu anda yine aradı. Eşimi aramış eşim cevap vermemiş. Çok sinirlendi. Bu sefer güzel konuşmayacam dedş

Sorunun kaynağı biz kadınlarız. Öğretilmiş davranışlarla öyle sıkı fıkı olmuşuz ki, bırak kadın olmayı, kendi benliğimizi bile unutmuşuz. Erkeklere özel davranışların bu denli alkış aldığı toplumlarda ezberletilen modele göre davranmasak ve biz kadınlar erkekleri kutsamasak; bir kez kendimiz olsak, sanırım sorunun çoğu çözülür. Kadınları aşağılayan her erkek dilini elele püskürtebilseydik, böyle çaresizce, bireysel çözümlere yönelmezdik. Ne diyeyim, ne söyleyeyim bilemedim. Üzüldüm sizin adınıza ama sorunun çözümü yine siz de.

Canım zaten sıkkın. Bu şekilde konuşup moralimi daha fazla bozmayın rica ederim ben sizden tavsiye bekliyorum.
Anlıyorum sizi ama hayatın gerçekleri bunlar,bundan sonraki hayatınızda başarılar size.

Ne sacma benim esim o kadar kiskanc olmasina ragmen yine de nereye gitmek isresem goturup getirir iste oldugunda da annemle beraber gideriz oturup guzelce konusmayi bi deneyin bakalim ne diyecek

Ne sacma benim esim o kadar kiskanc olmasina ragmen yine de nereye gitmek isresem goturup getirir iste oldugunda da annemle beraber gideriz oturup guzelce konusmayi bi deneyin bakalim ne diyecek

Ben bunun kıskançlık olduğunu düşünmüyorum çünkü benim eşim de kıskanç bir yere gideceksek birlikte gidilebilir ama bu farklı ya kınaya gitmiyor sebep ne onu da bilmiyor kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…