- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Öyle de olmaz inan ki. Böyle kafama göre çıkıp gitmek herrrşeyi mahveder. Burda öyle serbest bi hayat yok malesef.
DiyarbakırNerede yaşıyorsun ki
Diyarbakır
Ewet doğruDoğuyu elestiricegim için şimdi yazacaklarımı yazmıyorum eşimin yakın akrabası asker ve bazı şeyler anlattı ve şimdi evlendi eğer bende o tarz bir yere gelin gitmiş olsaydım eşim de istemezdi diye düşünüyorum çünkü asker olan abiyle konuştuğumda Merve böyle böyle olaylar oluyor ben nasıl şimdi eşimi cikartiyim dedi dedim abi haklısın ama o kızı gezdirme zaten eğer evde patlar ki ben essen izin alma konusuna bu kdr karşı iken adama hak verdim
Ewet doğru
İşi gereği pBu durumları bulurken bu kdr isyan etmezdim açıkçası tatlım esin haklı yanından abirsey olursa diyedir diğer haksız yani ise senin anneni kocaman kadını sana dadılık yapması için çağırması madem seni tek çıkmanın istemiyor gelecek istedgin yere götürecek
İşi gereği pek müsait olamıyorBu durumları bulurken bu kdr isyan etmezdim açıkçası tatlım esin haklı yanından abirsey olursa diyedir diğer haksız yani ise senin anneni kocaman kadını sana dadılık yapması için çağırması madem seni tek çıkmanın istemiyor gelecek istedgin yere götürecek
İşi gereği p
İşi gereği pek müsait olamıyor
Bu akşam konuşacak inş. Mervecim güzel yorumların ve ilgin için teşekkür ederim cnmO zamn ailene bunu belli etmeyeceksin canım iyice konuş eşinle
Ben cikmadan önce aşkım şuraya gidiyorum haberin olsun yazarım ve çıkarım. Çok sukur şimdiye kadar bu konuda sorun yaşamadık. Ondan izin almanız gerekmiyor aslında o size soruyor mu gün içinde oraya gidebilir miyim diye. Önemli olan nerede olundugunun eşler tarafından bilinmesi. Bir iki trip yapsın sonra alisir bence.Merhaba kızlar aslında eşimle pek bi problemimiz yok ama şöyle bi sıkıntımız oluyor her seferinde....mesela bi yere gitmek istediğimde dha doğrusu gitmem gerken yerlere pek izin vermiyor. Nedenini bilmiyorum ama bi düğün olsun hastane olsun aile hakkında özel bi gün olsun ona söyleyince bi tavırlı davranıyor. İşin varsa annem beni alsın diyorum yine hayır diyor. Çok çok çok önemli bi meslele olmazsa gitmemi istemiyor. Gidince de o gün burnu havada cevaplar verir. Ben ona yaklaşmaya çalışırım bişey yokmuş gibi yaparım konuşurum flan. Sizler nasıl yapıyorsunuz. Bi formül varda ben mi bilmiyorum acaba:)) başkalarının eşine bakıyorum nereye isterse hemen bırakıyor onu gittiği yere. Benim mi bi acaip acaba. Öneriler bekliyorum kızlarr
Ben cikmadan önce aşkım şuraya gidiyorum haberin olsun yazarım ve çıkarım. Çok sukur şimdiye kadar bu konuda sorun yaşamadık. Ondan izin almanız gerekmiyor aslında o size soruyor mu gün içinde oraya gidebilir miyim diye. Önemli olan nerede olundugunun eşler tarafından bilinmesi. Bir iki trip yapsın sonra alisir bence.
Merhaba kızlar aslında eşimle pek bi problemimiz yok ama şöyle bi sıkıntımız oluyor her seferinde....mesela bi yere gitmek istediğimde dha doğrusu gitmem gerken yerlere pek izin vermiyor. Nedenini bilmiyorum ama bi düğün olsun hastane olsun aile hakkında özel bi gün olsun ona söyleyince bi tavırlı davranıyor. İşin varsa annem beni alsın diyorum yine hayır diyor. Çok çok çok önemli bi meslele olmazsa gitmemi istemiyor. Gidince de o gün burnu havada cevaplar verir. Ben ona yaklaşmaya çalışırım bişey yokmuş gibi yaparım konuşurum flan. Sizler nasıl yapıyorsunuz. Bi formül varda ben mi bilmiyorum acaba:)) başkalarının eşine bakıyorum nereye isterse hemen bırakıyor onu gittiği yere. Benim mi bi acaip acaba. Öneriler bekliyorum kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?