Ahh bu koca derdii

1 kızm var ve hamileyim ((

Üstelik kız annesisin. Lütfen çocuklarına pasif, sessiz, kocasının sözünden çıkmayan anne modeli olma.. Bir anne olduğun için bunu sadece kendine değil çocuklarına da borçlusun..

Anneniz de bi kadın. O sizi almaya tek geliyor değil mi? Bu durum niye eşiniz için bir sorun değil mesela?

Sanki sizin de işinize geldiği için adamın böyle alışmasına izin vermişsiniz gibi.
Ne gibi işime gelmiş anlamadım.. Öyle olduğu için şikayetçi olmasaydım boşuna buraya konu almazdım değil mi. Biraz mantıklı şeyler yazın

İnan ben atarsam daha kötü olur. Bence babam konuşsun ne olacaksa da olsun

Esin ile babanın karşı karşıya gelmesi kadar sıkıntılı bir durum yok canım yaptığın yanlış eşinle baban karşı karşıya gelip kavga ettiğinde ne olacak hiç düşündün mü senin evde kavga etmenin daha mantıklı emin ol

Ben gerçekten söyleye söyleye dilimde tüy bitti inan. Belki babam konuşur da biraz çekinir de aklı başına gelir. Bende tartışacam tabi. Bu böyle olmayacak. Offf bilmiyorum

Ne gibi işime gelmiş anlamadım.. Öyle olduğu için şikayetçi olmasaydım boşuna buraya konu almazdım değil mi. Biraz mantıklı şeyler yazın
Kocam beni kıskanıyor, her yere götürüyor, annen gelip alıyor gibi şeyler...

En baştan adam yok çıkamazsın dediğin de, seninle mi yaşadım bir ömür, her işimi kendi yaparım demediğiniz için bu düzen böyle gitmiş.

Ben mi mantıksızım şimdi? Ben tek çıkamıyorum, ama annem beni tek almaya nasıl gelsin o zaman diye sormamak çok mu mantıklı?

trip atsın istediği kadar yanaşma bi yere giderken izin almak zorunda değilsin sen özgür bir bireysin kimse senin sahibin değil.

Saplantılı bi adamla evlisiniz bence. Nasıl alıştırırsanız öyle gider diye düşünüyorum ufak ıfak tek başınıza dışarı çıkın tatsızlık çıkmasın diye düşünmeyin. Onada zamanla alışacaktır. Bu şekilde devam ederseniz, sorununuzu çözebileceğinizi sanmam

ben eşime sormam eşim de bana sormaz birbirimize haber veririz zaten uygunsuz yerlere veya arkadaşlara ikimiz de olur demeyiz. izin istemek nedir yahu çocuk gibi. araba kullanmayı biliyorsanız aracınıza atlayıp kendiniz gidin bilmiyorsanız öğrenin sizi bırakmasına da imtina etmeyin. suratına muratına da aldırmayın. sizi baskılamasına izin vermeyin.

Gun icerisinde attiginiz her adim icin izin isterseniz boyle olur.

Izin istemek baska ben arkadasima gidiyorum demek baska.

Gerci ben..ben arkadasima gidiyorum ..da pek demem de..bazen iste konusma arasinda gecerse . Ozellikle arayip haber bile vermem yani

Hayatinizi bu kadar kocalariniza bagli yasamayin.

Herkesin bir alani olmali..gunduz vakitli gidip vakitli gelindikten sonra ne onemi var ..

Izin almayarak sadece haber vererek olaya cozum getirebilirsiniz

Sen niye aramiyorsun niye hala gitmedin ki babanla konuşmuşlar mı suratına telefon kapatıyor ve evdesin hala buna izin vermem ben
Babam akşam eve geldiğinde arayacakmış. Aynen suratıma kapattı. Ne yapimm

Babam akşam eve geldiğinde arayacakmış. Aynen suratıma kapattı. Ne yapimm

Çık git limanın olduğu yere ne yapacaksın canım yada çık gez whtsapa da at duruma en azından al kızını parka götür bu ne ya terbiyesizlik resmen

Çık git limanın olduğu yere ne yapacaksın canım yada çık gez whtsapa da at duruma en azından al kızını parka götür bu ne ya terbiyesizlik resmen
Sanırım bundan sonra öyle yapacam. Çünkü öyle hayat geçmiyorr

Akşam değil şimdi çık diyorum sana daha niye akşamı bekliyorsun artık sorun olmasın diye kendinden ödün vermeyin bırak kına bitmesi ise mesaj at biz kızımla gidiyoruz diye
Öyle de olmaz inan ki. Böyle kafama göre çıkıp gitmek herrrşeyi mahveder. Burda öyle serbest bi hayat yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…