1 kızm var ve hamileyim((
Ne gibi işime gelmiş anlamadım.. Öyle olduğu için şikayetçi olmasaydım boşuna buraya konu almazdım değil mi. Biraz mantıklı şeyler yazınAnneniz de bi kadın. O sizi almaya tek geliyor değil mi? Bu durum niye eşiniz için bir sorun değil mesela?
Sanki sizin de işinize geldiği için adamın böyle alışmasına izin vermişsiniz gibi.
Vay beeeBen sormam bile eşime
Bilet alırım arkadaşlarımla tatile gidiyorum derim peki der :)
sizinki biraz sıkıntı ben boğulurum öyle.
İnan ben atarsam daha kötü olur. Bence babam konuşsun ne olacaksa da olsun
Ben gerçekten söyleye söyleye dilimde tüy bitti inan. Belki babam konuşur da biraz çekinir de aklı başına gelir. Bende tartışacam tabi. Bu böyle olmayacak. Offf bilmiyorumEsin ile babanın karşı karşıya gelmesi kadar sıkıntılı bir durum yok canım yaptığın yanlış eşinle baban karşı karşıya gelip kavga ettiğinde ne olacak hiç düşündün mü senin evde kavga etmenin daha mantıklı emin ol
Kocam beni kıskanıyor, her yere götürüyor, annen gelip alıyor gibi şeyler...Ne gibi işime gelmiş anlamadım.. Öyle olduğu için şikayetçi olmasaydım boşuna buraya konu almazdım değil mi. Biraz mantıklı şeyler yazın
Merhaba kızlar aslında eşimle pek bi problemimiz yok ama şöyle bi sıkıntımız oluyor her seferinde....mesela bi yere gitmek istediğimde dha doğrusu gitmem gerken yerlere pek izin vermiyor. Nedenini bilmiyorum ama bi düğün olsun hastane olsun aile hakkında özel bi gün olsun ona söyleyince bi tavırlı davranıyor. İşin varsa annem beni alsın diyorum yine hayır diyor. Çok çok çok önemli bi meslele olmazsa gitmemi istemiyor. Gidince de o gün burnu havada cevaplar verir. Ben ona yaklaşmaya çalışırım bişey yokmuş gibi yaparım konuşurum flan. Sizler nasıl yapıyorsunuz. Bi formül varda ben mi bilmiyorum acaba:)) başkalarının eşine bakıyorum nereye isterse hemen bırakıyor onu gittiği yere. Benim mi bi acaip acaba. Öneriler bekliyorum kızlarr
Ben gerçekten söyleye söyleye dilimde tüy bitti inan. Belki babam konuşur da biraz çekinir de aklı başına gelir. Bende tartışacam tabi. Bu böyle olmayacak. Offf bilmiyorum
Az önce aradı nerdesin dedi evdeyim dedim ve suratıma kapattıEee sonuç
Az önce aradı nerdesin dedi evdeyim dedim ve suratıma kapattı
Babam akşam eve geldiğinde arayacakmış. Aynen suratıma kapattı. Ne yapimmSen niye aramiyorsun niye hala gitmedin ki babanla konuşmuşlar mı suratına telefon kapatıyor ve evdesin hala buna izin vermem ben
Babam akşam eve geldiğinde arayacakmış. Aynen suratıma kapattı. Ne yapimm
Sanırım bundan sonra öyle yapacam. Çünkü öyle hayat geçmiyorrÇık git limanın olduğu yere ne yapacaksın canım yada çık gez whtsapa da at duruma en azından al kızını parka götür bu ne ya terbiyesizlik resmen
Sanırım bundan sonra öyle yapacam. Çünkü öyle hayat geçmiyorr
Akşam napayım şimdiGeçmez tabi ya bu ne eve hapsolmuş gibisin yazık günah
Akşam napayım şimdi
Öyle de olmaz inan ki. Böyle kafama göre çıkıp gitmek herrrşeyi mahveder. Burda öyle serbest bi hayat yok malesef.Akşam değil şimdi çık diyorum sana daha niye akşamı bekliyorsun artık sorun olmasın diye kendinden ödün vermeyin bırak kına bitmesi ise mesaj at biz kızımla gidiyoruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?