Önce biraz laf atar sonra biraz zorlayınca ne yapıyorsan yap der ne halin varsa gör der. Bende bu tür sorunlar çıkmasın diye kendi kendime eziyet ediyorm farkındayımBen gidiyorum desen ne der
Önce biraz laf atar sonra biraz zorlayınca ne yapıyorsan yap der ne halin varsa gör der. Bende bu tür sorunlar çıkmasın diye kendi kendime eziyet ediyorm farkındayım
Gerçekten bu kadar kolay mı yaniNe halin varsa gör diyecekler niye bu kdr dert ettin şimdi at mesajı çik evden git
Gerçekten bu kadar kolay mı yani(
Sanırım haklısınzalışacak 6-7 aya alışacak
siz dozunu kaçırmazsanız mesela 6 saat kalacağınız yere haber vermeden gitmezseniz vs. gibi
alışacaktır.
o şekilde olursan kimsen kalmaz herşeyi netten iç çekerek bakarsın yarın birgün çoluğun çocuğun olduğunda çağıracağın doğum günü kutlayacağın
ya da
acını sevincini paylaşacak kimsen olmayacak
Düzgün konuşun lütfenDaha hastaneye tek basina gidemiyorsun ama cocuk yapiyorsun...
Nasil yetistirceksin bu cocuklari bu beyinle
Sanırım haklısınz
Öyle konuşacaksanz içinizde kalsın yazmayın daha iyi. güzel tavsiyeler edecekseniz edinDüzgün konuşun lütfen
babamın aramasını bekliyorum ona göre hareket edecemŞu mesajı atar mısın artık
babamın aramasını bekliyorum ona göre hareket edecem
Ewet konuşacak ama telefonu açmamışşBabanla esin mı konuşacak mi
Tek gitmemi asla istemiyor evim annelere biraz uzak olduğu için annem arada geliyor
Sadece ben mi böyleyimAnnenize bile tek gideniyorsunuz anne ya! Her gun ugrayıp annemle kahvemı ıcıp sohbetımı yapmazsam o gunum eksık gecıyor. Unutmasın ki sizi o anne babanın evinden eşi olarak aldı!
Bugune kadsr tek birşey için eşimden izin almadım almam da, o da benden almadı sadece bilgi veririz birbirimize, bundan sonra siz de bir yere ozellikle ailenize giderken bugun anneme gidiuorum seklinde bilgi verin sadece birkac saate donerım gibi bilgiler verin ve alıştırmaya calısın, baska care yok
Ewet konuşacak ama telefonu açmamışş
İnan ben atarsam daha kötü olur. Bence babam konuşsun ne olacaksa da olsunTmm da o acmadiysa sen mesaj at bnce babanla karşı karşıya getirme
Sadece ben mi böyleyim
Anneniz de bi kadın. O sizi almaya tek geliyor değil mi? Bu durum niye eşiniz için bir sorun değil mesela?Tek gitmemi asla istemiyor evim annelere biraz uzak olduğu için annem arada geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?