Ahh bu koca derdii

Ben gidiyorum desen ne der
Önce biraz laf atar sonra biraz zorlayınca ne yapıyorsan yap der ne halin varsa gör der. Bende bu tür sorunlar çıkmasın diye kendi kendime eziyet ediyorm farkındayım

Önce biraz laf atar sonra biraz zorlayınca ne yapıyorsan yap der ne halin varsa gör der. Bende bu tür sorunlar çıkmasın diye kendi kendime eziyet ediyorm farkındayım

Ne halin varsa gör diyecekler niye bu kdr dert ettin şimdi at mesajı çik evden git

Gerçekten bu kadar kolay mı yani(

Tabi ki bu kdr kolay ya ben ilk zamanlar da kavga eder çıkardım evden napiyim sırf o yok diye gitmeyecek miyim hatta bunu ilk defa itiraf edeceğim bazen sabahları bilerek kavga cikartirdim giderdim o günde ben çıkıyorum evden şuraya gidiyorum derdim olay bundan ibaret başka türlü taş kafalarına girmiyor at mesajı kurtul alissin o da artık

alışacak 6-7 aya alışacak
siz dozunu kaçırmazsanız mesela 6 saat kalacağınız yere haber vermeden gitmezseniz vs. gibi

alışacaktır.
o şekilde olursan kimsen kalmaz herşeyi netten iç çekerek bakarsın yarın birgün çoluğun çocuğun olduğunda çağıracağın doğum günü kutlayacağın
ya da
acını sevincini paylaşacak kimsen olmayacak

Sanırım haklısınz

Tek gitmemi asla istemiyor evim annelere biraz uzak olduğu için annem arada geliyor

Annenize bile tek gideniyorsunuz anne ya! Her gun ugrayıp annemle kahvemı ıcıp sohbetımı yapmazsam o gunum eksık gecıyor. Unutmasın ki sizi o anne babanın evinden eşi olarak aldı!

Bugune kadsr tek birşey için eşimden izin almadım almam da, o da benden almadı sadece bilgi veririz birbirimize, bundan sonra siz de bir yere ozellikle ailenize giderken bugun anneme gidiuorum seklinde bilgi verin sadece birkac saate donerım gibi bilgiler verin ve alıştırmaya calısın, baska care yok

Sadece ben mi böyleyim

Ben sormam bile eşime
Bilet alırım arkadaşlarımla tatile gidiyorum derim peki der :)
sizinki biraz sıkıntı ben boğulurum öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…