ahh şeytan aklımı çeldin.. utanıyorum..

Bir daha telefonuna dokunursanız olacaklar ıcın sızı korkutmaktan ote bısey goremedım.. Show yapmıs..

YADA gercekten guvenıyorsanız, hiçbir yalanına söylemediğiniz biriyse bu olaydan dolayı gerçekten kırılmıstır..

Her iki durumda da Abartmıs geldi bana..

Oha
Ben olsam bu kadar kucuk bir olay için beni annemin evine yollayan adamı gunlerce surundururum affetmem.

yuh bu ne tepki yahu.
Sanane kocam değilmisin bakarım derdim ben olsam.
O ne biçim laflar ya topla eşyalarını git fln. Çok ayıp.
Sende fazla ezdirme kendini. Telefonunu kurcalamak en doğal hakkın.

Valla gönderiyorsa keşke gitseydin. Abartıyor hepsi bu sende triplen bu akşam bence

çok enteresan buldum konuyu gercekten. buyutulmeyecek bır konu ıcın neler soylenmıs.
esınız burnunuzu surtturmeye calısmıs kendınce ama acıkcası bu kadar kucuk bırsey ıcın anne evıne göndermeye kalkmak cok aptalca. o zaman her kavga da veya kırgınlıkda kapıyı mı gosterıcek. sacma buldum cıkıslarını. sen bana guvenmıyormusun der olur bıter tabıkı boyle kucuk bısı ıcınde sızın yalana basvurmanız cok yanlıs olmuş. ayrıca esler arasında kavga gurultu olur yanı anlasmazlık elbette olur ama her defasında kapı gösterılecekse ohoo olmaz yanı

aranız duzeldıgınde bu konuyu onunda kesınlıkle konusmanızı tavsıye ederım. soyledıgı seyın ( annenın evıne gıt..) ne bır kadın ıcın ne kadar uzucu ve gurur kırıcı bır sey oldugunu anlaması gerek. ve bu cumleyı mumkunse tekrarlamasın

Ya şimdi bırakın bu ayakları :)

yapmayın allah aşkına ya bu dusuncede olmanın bı mantıgı yok.

çok şükürr kişiliği oturmuş kocalara sahıbız. gizlimiz saklımız yok o yuzden de eşlerimizin telefonunu rahatlıkla elımıze alabılıyoruz. ama aa bakayım kesın benı aldatıyo modun da degıl yanı. zaten eşin telefonunu maıl face vs. senden gızlı saklı bakıyorsa bır problem var demektır.

konu sahıbesının sorunu Kişilikli bir kocaya sahip olması değil malesef. bu kadar ufak bır sey ıcın yalan soylemıs olması.

Erkek adam kendi gider zaten karısına git diyeni de ilk defa duyuyorum olay küçük tepki büyük

evet eşiniz biraz abartmış neticede evlisiniz birbirinizi tanıyorsunuz ve seviyorsunuz. ama yine de önemli bir konu diye düşünüyorum, keşke evet öylesine baktım deseydiniz kötü duruma düşmemek için. neticede yalanın küçüğü büyüğü olmaz.

Ayy bu ne ya kari koca arasinda özelmi var baktinmi diye sormasi bile anormal geldi bana ben esime sorarakmi telefonuna bakicam ne alaka yani bu kadar abartmasi hic dogal degil

bu buyuk tepki buyuk laflar benim esimin tepkilerine benziyor. keske hazırlanıp cıksaydınız... hemen o baslardı ozur dilemeye..

Sorun ne olursa olsun babanın evine dön diyen erkeklere illet oluyorum
Evet hatalısınız madem eşinizin bu kadar yalan takıntısı var kızsada , utandanızda yalan söylemeyeceksiniz.
Özrünüzü kabul eder etmez bilemem ama oda size bir özür borçlu
Onun söyledikleri de en sizin yaptığınız kadar güven kırıcı

Eşiniz çok abartmış orası belli zaten
Ama eşinizin telefonuna bakabilirsiniz bunu bu kadar gizli yanlış birşey yapıyormuş gibi kendinize kabul ettirmeyim
İlk başta okuyunca noldu acaba dedim
Ki siz atıyorum kötü niyetle kurcaladiniz eşinizin telefonunda görmek istemeyeceginiz bisey yok cekinecegi neden bu kadar abartılıyor bu olay
Ne bilim herşeyi paylasiyosun esinle hemde herseyii mahremi bile kaldiki bi telefon ne yani nolacak
Çok saçma bi:durum geldi umarım biran önce düzelir
Bu gerginlik biter

esımın 1 kere telefonunu aldım elıme
oda anneme whatsaapdan bı resım gondermek ıcın oda esımın telınde vardı kendıme aktarmaya falan usendım
senden anneme yazdım haberın olsun dedım
sacmalama ne haber edıyorsun selamımı soyleseydın dedı

onunkıde akıllı tel ustelık whatsaap msjınıda mutlaka gormustur ama bana sorma geregı duymadı bıle

yanı dıyecegım su kı
telefonunu elıne almıssın sadece bakmıssın ... nolmus ? bukadar cıngar cıkaracak nesı varmıs sakladıgı ne varmıs kı kıyametı koparmıs
sen en bastan durustce ben senın telıne baktım deseydın de o bagıracaktı senın saklar sekılde davranman onun elıne koz vermıs sadece

bukadar basıt bı seyden babamın evıne gıdıyorsun esyayı topla demesı onun bı nane yedıgını gosterır !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…